M-am plictisit de job

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

J G multumesc tare mult pentru raspuns Asa e..nu stiu astia din asigurari am un stil...care sincer nu e stilul meu deloc. Am mai lucrat in vanzari, dar nu de genul asta, si nu stiu sincer oricat ar fi de buna pozitia din cadrul asigurarilor nu mi da ghes inima sa mai stau.
In partea cealalta..ce ar tb sa fac eu, ar fi: sa intretin site-ul lor de vanzari, sa am grija de comenzi, sa fie livrate corect, la timp, etc, apoi sa realizez materiale promotionale, oferte, etc.
Cam asta in mare..in principiu e vorba cred de network marketing, pe de o parte si drop mail pe de alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ileana sfatul fetelor e ok, faci un bb si totul se skimba, eu ma saturasem de munca mea, nu foarte solicitanta, program de 8 ore, salariu mik si am fakut un bb, ei acum dupa aproape 2 ani de stat acasa, mi s-a ivit ocazia sa ma angajez intr-o banca, bani orikum mai multi decat la vechiul job si dupa parerea mea ceva ce mi-ar placea sa fak, acum 2 ani as fi acceptat cu mare entuziasm, as fi chefuit o saptamana chiar pt asa o ocazie, dar astazi lucrurile stau altfel, sotul lucreaza 12 ore pe zi, daca as lucra si eu ca el ce s-ar intampla cu cel mik? ar sta la bunici, cu bone, camine ..... asa ca prefer sa ma intorc la lokul vechi de munca, cu colegi ..., salariu doar ca sa stau langa cel mik de la 4 la 8 seara cand se aduna si tasu pe acasa.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

J G, nu toti cei care lucreaza in asigurari sunt asa cum ai spus, eu cunosc multi oameni de treaba, care isi fac treaba cu profesionalism si demnitate.

ileanna, sigur e momentul sa te gandesti la bebe, ca ani trec si ....e bine sa se intample si asta, adica sa ai un copil, doi.
Dupace am nascut copii nu m-am mai plicisit, ca nu am avut timp!!!!

Si eu ma mai satur de job, de acte si intalniri, de telefoane si clienti greu de multumit si atunci imi iau cateva zile libere, in care ma ocup de copii, ies cu ei mai mult in oras, mai gatesc cate ceva nou, merg la cumparaturi.
Sotul meu ma intreaba de ce barbatii nu se plictisesc??? De ce numai femeile?? Nu stiu... asa suntem noi, mai delicate, avem nevoie de schimbari mai dese, de improspatarea fortelor, de lucruri feminine pe care barbatii nu prea le inteleg.
Schimbarile in viata sunt bune, daca sunt constructive, dar daca pleci de la un job la altul si tot nemultumita si neamplinita te simti, atunci poate ar trebui schimbari in alte sensuri.

Va doresc fericire si sa va simtiti implinite pe toate planurile!

Kari

Mergi la inceput