M-am plictisit de job

M-am plictisit de job | Autor: ileanna

Link direct la acest mesaj

Voi???

Eu imi fac reprosuri ca m-am saturat de prea mult bine la ora cand unii mor de munca si stres. Ma tot gandesc la o schimbare totala de cariera dar consider ca este periculos un start-up la 32 de ani cand deja stai comod pe o pozitie si pe niste bani dar ... m-am plictisit amarnic si descopar ca nu-s in stare sa muncesc calumea daca nu sunt provocata. Imi permit si sa stau degeaba ca nu se vede (sunt manager ) dar nu sunt fericita nici asa.

Detalii ... sunt manager la o agentie bancara. M-am trezit lucrand in banca fara sa visez sau sa-mi doresc vreodata asa ceva si akuma ... nu's ce sa mai fac.

Acuma e adevarat ca ma straduiesc si sa fac un copil si poate ceasul biologic nu ma mai lasa sa aud altceva. Ma gandesc ca poate din cauza varstei (alte prioritati: familie, copil) nu mai am interes pentru alte aspecte ...

Voi ce ziceti? La voi cum e?

Never say NEVER.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Pai sincer si eu m-am cam saturat de al meu, de aia ma agit sa-l schimb. Cum zici, nu e prea rau, salariu ok, dar chiar m-am plictisit.

Eu fac acush 30 de ani si cred ca e momentul sa schimb jobul, ca meseria e mai greu (parca n-am chef nici sa ma apuc de alceva). Diferenta e ca eu am un pusti de 1,8 ani, care pe moment e suficient :). Poate daca reusesc sa gasesc ceva, de preferat si mai bine platit, dupa un an, doi ma gandesc daca mai vrem un surior sau o fratioara.In orice caz, nu ma vad iesind la pensie de aici.

Poate ar trebui sa faci bebelu, stai cu el o perioada acasa, dupa care s-ar putea sa nu mai ai timp de plictiseala :))

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Da, ellej, sper din tot sufletul sa se puna de bebel mai rpd ca altfel ... ma apuc de cusut gherghef . Sper ca asta sa schimbe ceva in atitudinea mea si felul in care vad sensul existentei mele.

Si daca schimbi doar job-ul nu si meseria? Sau ai un job din ala care se poate face in mai multe tipuri de companii si atunci automat de confrunti cu alt aer, alte conceptii, alte probleme.

Yo in schimb ... ce sa fac, sa ma mut in alta banca? Bleah ..
Si cand ma gandesc ca visam sa ma fac doctorita sau sa salvez cainii vagabonzi . Iar acu invart banii din conturile altora si ii cheltui pe ai mei.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Poate ar fi indicata o perioada de repaus si sa te gandesti serios la ceea ce vrei sa faci cu adevarat. O reorientare profesionala trebuie facuta in timp.Esti in perioada in care poti sa alegi, ai atatea oportunitati cand esti tanar!!
Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ileanna, cred ca la tine incep sa se reprioritizeze unele aspecte din viata ta. Daca pana acum jobul si cariera si toate provocarile care deriva din asta au fost prioritatea no.1, acum, odata cu inaintarea in varsta (nu ma intelege gresit, nu zic ca ai o varsta ) dorinta de a avea un bebe al tau te face sa vezi lucrurile un pic altfel.
Eu, pana sa-l am pe fi-miu, eram adicted to work. Acum, satisfactiile cele mai mari nu mai vin de la job, ci de la fi-miu.
Parerea mea este sa te concentrezi acum pe ceea ce-ti doresti (bebe). Dupa, vei vedea lucrurile cu totul altfel.
Succes iti doresc si sa fie cu oki

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hmmm..si eu am o problema vav de jobul actual A vorbit taica miu cu un cunoscut de al lui sa ma mut la firma la el, avand in vedere ca ar fi fost un post de conducere, pe asigurari de viata la un broker. Nu am fost ft incantata de domeniu da am zis hai daca e munca de coordonare. Acum dupa 2 sapt descopar ca de fapt e ma mult munca de agent de asigurari si nu imi place deloc DAR DELOC! Nu stiu cum sa ies din situatia asta, pt ca as vrea sa renunt si sa nu incurc si omul degeaba. E facuta deja si CM...il implic si pe taica-miu ...Heeeeelllpppp! Dati-mi va rog un sfat, cum sa rezolv situatia asta...

Mergi la inceput

Ileana, eu recunosc ca aspiratiile mele sunt mai mult in directia salariu mai mare si un job nu prea stresant decat in altele. Eu am terminat limbi straine, nu n-am vrut nici profesorat, nici traduceri, deci imi ramane mai mult sau mai putin optiunea de asistenta/secretara, dar in insitutii care platesc bine :)

Nu stiu ce ar implica sa-mi schimb meseria, mi se pare complicat, nu-mi place sa predau, traducerile nu sunt ff bine platite... ma gandesc doar ca as vrea sa lucrez altundeva si pe mai multi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ileanna, stai acolo unde esti! Vei face un bb, te vei ocupa cum poti ai bine de el, si cand vei reveni la birou, vei gandi altfel! Plictiseala de acum se va transforma in grija pt copil! Si, e bine ca la revenirea din CIc sa ai un loc de munca sigur, sa revii intr-un mediu cunoscut!
Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

elle_seb si eu cred ca ceasul meu biologic loveste ca tunetul in urechile mele (stai pe pace, ai dreptate cu varsta). Dar nici jobul nu ma mai tine in priza, e mult prea linistit. Inainte eram in centrala bancii si acolo venea tavalugul peste mine in fiecare zi. In agentie sunt de 2 ani, primul an chiar mi-a placut dar acum ... imi moare neuronul. Imi vine sa-i bat pe toti cei care se plang de stres ca vreau si eu un pic .

thierry ... solutia ideala este sa-ti calci pe inima si sa-l nefericesti pe taica-tu si pe amicul lui. Stai frumos, astepti sa-si gaseasca pe altcineva, iti platesti toate politele, iti pui cenusa in cap si pleci. E de preferat sa-ti crape obrazu' fata de acesti 2 oameni decat sa fii frustrata in fiecare zi. Desi ... nu te sucesti cam rpd? Inainte de a te muta la amic nu ai avut timp sa analizezi si tu ce fel de job e? Si acum ... 2 sapt e cam putin ca sa te juri ca nu-ti place.

ellej nici situatia ta nu e prea roza, zic eu. Si eu cred ca doar o multinationala ceva ti-ar aduce ceea ce vrei. Si asta chiar daca initial salariul nu va fi ceea ce vrei. Acolo ai loc de miscare daca esti capabila.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Eu lucrez la o ambasada si sunt interesata tot de un post de functionar, intr-o institutie comunitara. Prefer sa raman functionar dar, dupa cum spuneam, pe un salariu bunicel, nu functionar institutiile publice romanesti

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by ileanna

thierry ... solutia ideala este sa-ti calci pe inima si sa-l nefericesti pe taica-tu si pe amicul lui. Stai frumos, astepti sa-si gaseasca pe altcineva, iti platesti toate politele, iti pui cenusa in cap si pleci. E de preferat sa-ti crape obrazu' fata de acesti 2 oameni decat sa fii frustrata in fiecare zi. Desi ... nu te sucesti cam rpd? Inainte de a te muta la amic nu ai avut timp sa analizezi si tu ce fel de job e? Si acum ... 2 sapt e cam putin ca sa te juri ca nu-ti place.

Never say NEVER.

Offf..Ileanna, ba da am intrebat ce fel de job e..si mi a zis asa: pai postul este de coordonare a echipei deja formate (deci sunt si eu un fel de sefulet, chiar asa e trecut pe CM sef serv asig de viata), apoi va trebui sa fac prezentari pe la companii mai ales despre asig de viata, sa fac un model de prezentari pt agenti etc. Dar mi-a zis important e sa invat tot ce e de invatat, de aceea 2 luni imi fac programul cum vreau eu (ca fac si scoala de soferi ..au zis ca imi dau masina).
Asa..si acum ma trezesc ca astia de la asigurari pe unde fac traininguri ma pun sa fac lista cu toti cunoscutii, sa caut mai ales patroni, manageri sa ii sun sa stabilesc intalnire etc, ca sa incep sa vand politele. Si asta nu mi convine..chiar deloc..adica nu vreau sa umblu din usa in usa, poate ma primeste vreun cunoscut la o prezentare.
Astept o parere de la tine...nu stiu tu ce zici sa mai las sa mai treaca ceva timp sa vad cum decurg lucrurile? Faza e ca un asigurator la care fac trainingul acum deja ma preseaza sa vin luni cu lista cu potentialii clienti..si eu...

Mergi la inceput