Marketing

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Dintre toate explicatiile.ELISE e dupa parerea persoana care a descris foarte bine cum sta problema cu mk.
Eu lucrez in cadrul unui serviciu de mk,serviciu care cumva explica clar cu ce ne ocupam:Serviciul Marketing,Tarife,Strategii.
Ceea ce faci tu este foarte aproape de un Sales.Mai exact te ocupi de promovarea vanzarii.
Mk se ocupa cu prospectarea pietii,asezarea preturilor comparativ cu concurenta(in acest sens identificarea concurentilor si activitatilor conexe),promovarea produselor proprii prin diferite canale de distributie,stabilirea strategiilor de dezvoltare pe perioada scurta si lunga si multe altele,asta in functie de managementul companiei.depinde care sunt cerintele si care sunt asteptarile.
Ceea ce spui tu ca vrei sa faci evident se imbina cu vanzarea.Cautarea nevoilor clientilor in scopul satisfacerii punctuale,de nisha a acestor nevoi.
este o stransa corelatie intre mk si vz.Mk e cumva etapa premergatoare inceperii unui proces de vanzare.In scopul asta se intocmeste si un plan de mk.
Iti spun toate acestea pentru ca eu conduc un departament mk si cam stiu cu ce se ocupa.Eu am terminat sectie mk acum 10 ani si de atunci numai in domeniul asta am lucrat.

Succes!
daca vrei carti in format electronic despre mk,scrimi si-ti trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Korinna poti sa imi dai si mie mai multe detalii in ceea ce priveste un post de Asistent vanzari directe? Mai precis cam care e activitatea predominanta in vanzarile directe? Ce stiu eu despre tipul asta de vanzari e ca se fac ori pe mail (emarketing) sau prin posta (direct mailul). Poate poti sa imi spui mai multe..daca nu te superi ca vad ca esti in domeniu

Mergi la inceput