Help!!Lucrarea de diploma!

Help!!Lucrarea de diploma! | Autor: anangel_lexi

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor.
Am nevoie de niste sfaturi si m-am gandit ca poate e cineva care ma poate ajuta. In 2002 mi-am dat licenta (am terminat Limbi Straine) si desigur ca am predat un exemplar din lucrarea de diploma la facultate si una am pastrat-o eu. Ei bine, acum m-a rugat o prietena sa-i dau lucrarea de diploma dar eu am lucrarea acasa la mama si la ea e santier, toate lucrurile stranse in mijlocul casei, carti in cutii, etc. Cineva mi-a dat ideea sa incerc sa fac rost de exemplarul din arhiva facultatii. Intrebarea mea este daca pot sa scot acel exemplar din arhiva si daca da, cum se procedeaza, unde trebuie sa merg sa solicit acest lucru, la secretariatul facultatii, la biblioteca?
Multumesc anticipat!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La secretariatul(acolo ai predat lucrarea) fac. dar nu cred ca ti-o da sa-i faci copie.
Prof. indrumator nu are o copie? ar fi mai usor de obtinut de la el.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Alexandra, stiu ca la ASE, de ex., nu era posibila treaba asta...doar daca, din intamplare sau comoditate, lucrarea ramanea ratacita pe la Catedra cativa ani. Stiu ca doar tezele de doctorat puteau fi consultate la 3 ani de la sustinere...
Pe de alta parte, nu cumva ai facut atunci 3 exemplare (ca io asa stiu)? unul trebuia sa fi ramas la profu coordonator...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Am incercat la facultate dar mi-au spus ca lucrarile au fost arse dupa 2 ani. Deci nu se pastreaza in arhiva decat 2 ani. Am vorbit si cu profesoara coordonatoare dar mi-a spus ca nici ea nu o mai are. Asa ca n-am reusit.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput