Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fetele care au facut laparo.
Am si eu o intrebare pentru ca pe 23 mai o sa fac laparo.
In ziua precedenta, cand mergi sa faci analizele si probabil internarea, cam cat timp stai la spital. La ora 10,00 - 11.00 scapi?
Pun aceasta intrebare ca sa stiu cum imi fac programul in acea zi.

Va multumesc.

Daniela Gavrila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Inuta, imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, nici eu nu prea inteleg... formele tipice sunt "gigeii" pe care va puteti baza... restul, sunt atipici, adica au "defectele" enumerate de tine: cap (alungit,subtiat,microcefal,acrozom absent,baza anormala,acrozom malformat). Despre celelalte, nu stiu ce sa iti zic.
Daniela, eu am scapt pe la 10, in conditiile in care nu am stiut sa imi fac intai fisa de prezentare, deci daca la 8 ai fisa de prezentare facute, vei termina, sigur pana la 10, pprobabil chiar mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Daniela, daca mergi la 10 nu stiu...dar daca mergi la 8 sau chiar 7.30 merge foarte repede...inca nu e lume multa la internari...poti sa faci fisa de prezentare....cei de acolo suna pe dr. mergi schimbata in halat si papuci(e mai bine asa ca sa poti intra mai usor la maternitate) si daca intalnirea cu dr. e acolo daca nu poate iti da intalnirea la colposcopie...la parter...apoi dupa ce iti completeaza diagnosticul te duci jos la internare si apoi iar sus la 2 la maternitate si iti ia sange....se completeaza fisa... sunt tare dragutze fetele de acolo....si gata ...iti spune cineva...drT...sau Bogdan sau chiar Ioana cand sa fii la operatie si in ce conditii!
Sa nu te stresezi...ca au grija de tine...doar ca au mult de lucru...si au tot felul de piedici de care noi nu stim...dar se rezolva repede!
Iti tin pumnii , uite eu am 9 zile de la laparo si sunt ok...abia se vad gaurelele, serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Break_fast,
Iti multumesc mult pentru indrumari.
Am sa fiu acolo la 7-7.30 ca de felul meu sunt o matinala si nu as vrea sa stau prea mult ca nu imi e prea bine in spital.
Brrrr....
La luat sange am mari probleme, acum cativa ani am facut doua hematoame oribile si de atunci sunt tare speriata de analize.

Mersi mult.

Daniela

Mergi la inceput

sa tii mana intinsa sa nu o indoi si sa presezi tare locul...asta e secretul...pusic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

dragi tutunici, primiti o noua membra in gasca voastra?
immi place tare mult de voi si pt ca simt din ce in ce mai tare nevoia sa vb cu cineva in situatia mea, m-am decis sa va scriu si eu.
eu am prima intalnire cu dr T pe 25 si sper din tot sufletul sa ajung si sa ma imbarc in cursa.
va pe toate si va doresc multa sanatate si optimism, ca avem nevoie.

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Bine ai venit! Stefiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Stefiuta, bine ai venit pe si printre tutunici!

Vei gasi aici fete inimoase care-ti vor explica ce si cum despre doctorica al nostru, si care te vor sfatui atunci cand vei avea nevoie.

Multa sanatate si succes iti doresc!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Fetelor incerc si eu de 1 an sa fac un BB ... si deocamdata fara rezultat

Am vazut numai comentarii de bine despre Dr.T asa ca m-am hotarat sa merg si eu la el.
Am incercat sa imi fac o programare ... dar mobilul pentru programari este inchis.
Intrebarea mea este daca trebuie sa sun intre anumite ore pentru programari?

Orice alt sfat imi puteti da ... il primesc cu placere.
Multumesc anticipat

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

bine v-am gasit dragele mele!
break fast9 si Iyoana va multumesc din suflet pt primire si cuvintele frumoase!
nici nu stiu cu ce sa incep? din pacate in ultimul timp cm-ul meu a luat-o razna rau de tot, nu ca ar fi fost el altfel in rest, dar se pare ca primavara ii place tare mult sa-si faca de cap. sunt in ziua 42 si speram sa nu-mi faca figura tocmai acum, cand trebuie sa merg la dr. daca imi va veni peste cateva zile, pot sa-mi iau adio de la programare la T. oricum am pierdut eu mult timp pana acum dar.... cu cat aman mai mult consultatia cu atat mai rau. aaaa si sa nu va ganditi sa fac vreun test ca deja am alergie la ele. l-as strica degeaba.
andreea bine ai venit! sper sa te lamureasca fetele mai vechi ce-i cu nr de tel de la cabinet, banuiesc ca nu poate fi descarcat, nu? sigur ai format corect?

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput