Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna seara, tutunici.

Eu va privesc din umbra pentru ca nu am ce sa raportez... deocamdata. Sper ca voi avea noutati curand!

Amely, sa va traiasca puiutzul dragalas Ma bucur ca sunteti bine toti!
Alexia, nici nu stii cat m-am bucurat cand am vazut ce ai scris!!! Yessssss!!!
Alexela, la fel si pentru tine! Am fost fff incantata cand am citit ce ai scris despre tratamentul cu Tribullus, mai ales ca il indop si eu pe sotul meu pentru ca, desi se pare ca e o spermograma buna, gigeii sunt cam inceti. Sa speram ca ii electrocutam cu tratamentul asta. Te pup si va doresc numai bine.

Pupici si o seara buna tuturor!

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana, Zeno

Ce sa fac, daca ma tine Davidut treaza? Acum doarme la tati pe burtik asa ca profit sa mai vad si eu ce fac fetele mele dragi si sa le tin pumnii. Mi-e dor de o intalneala cu voi, sper sa reusim, ca a trecut ceva timp de cand nu v-am vazut

Alexela, eu cel mai bine o rezolvam cand mergeam la prima ora, la Elias, adik pe la un 7.30. Eram prima, asa ca intram prima intrucat el ia mai intai monitorizarile. La cabinet e adevarat, astepti uneori de te pictisesti daca ai ghinion de zi aglomerata. Asta-i nasol cu dr-ii buni, incep sa sufere de lipsa de timp si supraaglomerare. Ceea ce eu urasc cel mai tare... Uneori isi mai pierd si din atentie/rabdare. dar ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate. La cate paciente are, este de inteles.

Daniela, la mine gauricile (de fapt cicatricile) aproape ca nici nu se mai vad (la un an de la laparo). Jena a durat cateva zile, eu am tamponat mereu cu tinctura de galbenele si am avut grija la buricut sa fie mereu uscat, ca sa se vindece repede. Dupa dus chiar il uscam cu fohenul

Felicia, tu ce mai zici scumpa? pe unde umbli?

pupici si noapte buna

mami de David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna,

Sunt Diana si sunt sotia celui care are acest cont desi nu l-a folosit aproape deloc , si el nu se uita pe forum.

am o intrebare :

1. sunt inainte de ciclu , tre sa fie pe 31 mai, 1 iunie, teoretic
2. am avut greturi mari si am facut sambata test barza , a iesit a doua liniuta foarte pala, dar se vede
3. dupa care am facut sure check si din nou barza si negativ

ce o mai fii si asta ??

sunt trista ... singura sol. e sa astept acum daca vine CM sau nu

nu m-am putut abtine, ce mai e si asta ??

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Diana, nu e singura solutie. Poti sa faci un test de sange Beta HCG care iti va spune cu siguranta daca esti sau nu gravi. E cam devreme pentru un test de urina daca spui ca trebuie sa iti vina pe 30-1. Bafta!

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

pe mine ma supara faptul ca a iesit prima oara liniuta aceea pala , altfel, acuma as fi si aruncat la gunoi, si nu m-as fi gandit

am o prietena care a facut cu 4 zile inainte de CM si a vazut ceva si era gravida , teoria e teorie, cu practica e altfel , ca acu 2 saptaman am facut ce am facut, apoi sotul a plecat in delegatie

multumesc ca mi-ai raspuns

pot sa deduc de aici ca nu sunt gravida ? dar de ce a aparut aia prima oara ?

Mergi la inceput

Pai nu, tocmai... poti ff bine sa fii gravida... Eu de ex nu am vazut in viata mea o a doua liniuta, nici macar pala. Unele organisme secreta mai repede Beta HCG, altele mai incet, de aceea nu putem compara situatia noastra cu a altora. Cel mai sigur e sa faci analiza de care ti-am spus, pentru ca ea detecteaza de f timpuriu prezenta Beta HCG-ului in sange si iti spune cu siguranta cum stai! Iti tin pumnii.

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Draga mea Zenobia, daca am baut niste ness dimineata , mai pot face azi analiza ??????????????

si stie cineva nr de telefon de la Laboratoarele ind de pe Dorobanti ????

Mergi la inceput

ma duc pana acolo ca e aproape de serviciul meu

Mergi la inceput

Poti face analiza la orice ora si poti sa mananci si sa bei. Vezi ca nr de la IDS e pe prima pagina. Bafta!

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Eu nu am mai postat de ceva vreme pentru ca nu am noutati,, dar citesc zilnic ceea ce scrieti voi!
Noi nu am luat inca o hotarare, dar cred ca pana la urma vom face FIV. Pana atunci incercam sa ne bucuram de viata si de tot ceea ce ne-a dat Bunul Dumnezeu!
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput