FIV 118

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Kora, Andrada multumesc frumos .
Eu stiam ca prima zi e aia cand incepe sa curga bine...ca daca ma iau dupa prima picatura rosie...aia a fost vineri Daca ar fi sa ma iau dupa cm-ul meu ( care e regulat la 27-28 zile ) , ar fi corect sa fie azi ziua 1.
Uffff, Doamne !!! M-am dereglat rau de tot...

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Relya, unde vrei sa faci FIV?

Mergi la inceput

Anca, pana saptamana trecuta ziceam ca merg pe mana lui Marinescu la Giuly acum inclin tot mai mult sa merg la dr Ron El la Med New Life. Am auzit ca e un dr. de exceptie. Si pana la urma reusita tine de Cel de Sus. Macar scap de histeroscopia aia fara anestezie pe care o cere BigM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Familia Cellu felicitari!!!!Sa va traiasca si sa se nasca sanatos,iar mami lui sa aibe o sarcina usoara si la termen!!!

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Aspiranta mea cea veche, io zic sa te mai gandesti. Marinescu are ani de experienta si i-a crescut valoarea odata cu Madam Iliescu. Si pana la urma, histeroscopia aia dureaza 3 minute si cum au rezistat atatea fete, rezistam si noi. Mie Moisa mi-a scos polipii pe viu si tot nu am murit.
Eu sunt clar pro Marinescu. Nu m-as lasa pe mana unuia care sa faca experimente pe mine cum e Tutunaru, de exemplu. E foarte bine ca invatat, dar nu pe mine, pe sufletul si pe banii mei.

Sorry pentru pacientele lui Tutunaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora am primit PM , multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cellu...doamne ce vad...felicitari din tot sufletul...uite asa ne mai hranim si noi sperantele...numai bine...!

Mergi la inceput

Daca ar face Marinescu fiv in privat ...ar fi super. N-as ezita nici o clipa. Dar mi-e groaza de spitale... iar asistenta care se uita la tine ca la ultima otreapa, iar cozi interminabile, iar consultatii de 5 min...nu stiu. Asta e motivul pentru care ezit ...

Oricum intentia mea e sa merg in iunie la prima consutatie ca sa tratez ce o fi de tratat ca pana in septembrie sa fiu numa buna pt inceperea tratamentului...

Mergi la inceput

Relya, exact asa voi face si eu. O las pentru in septembrie cand se va mai racori. Ne luam de manutza?

Korapop, nu te supara pentru ce am scris mai sus. E doar parerea mea. Eu am fost la Tutunaru pentru laparoscopie pentru ca-l consideram cel mai bun, dar pentru FIV nu m-as duce la el. Tie iti doresc ca data viitoare sa ai noroc si doctorul in care tu ai incredere, sa-ti implineasca visul

Mergi la inceput

Ne luam cum sa nu ! Pana una alta, ma duc maine la hormonale...fie ce-o fi...daca ies naspa rau, le repet luna viitoare.

Va tin la curent !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput