FIV 118
Raspunsuri - Pagina 26
flori76 spune:
Doris,imi pare tare rau ca treci prin asta.Dar hai ca nu mai e mult pana la toamna si atunci sigur o sa fie bine.Pana atunci,bucura-te de vara,de soare,plimba-te,distreaza-te,ca atunci cand o sa vina bb...![]()
Te pup dulce si incearca sa nu fii trista 
Zouzou,Anto si toate fetele care sunteti in asteptare,bafta multa si sa veniti cu vesti din cele mai bune 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
nusy spune:
Doris, analiza FSH din z 2-3 arata rezerva ovariana.Adica,daca FSH e mare, rezerva ta e mica. Verifica-i valoarea. Imi pare rau ca nu ai putut continua, inteleg ce simti...continua sa speri in sansa ta...si la toamna sa ai mult noroc!
Moni: mersi mult! Aseara am facut ultima injectie de stimulare si azi fac pregnilul la ora 23.30. Doare?
Multa bafta fetelor in asteptare si celor in plin tratament.
Nusy
Mirela_1 spune:
Nusyc, nu doare. Sa ti-l faca incet. Deci marti e punctia? Iti tin pumnii. Cati foliculi ai? Am sa citesc si eu din urma sa vad cum a fost stimularea.
nusy spune:
Mirelus: mersic!
Da,marti am punctia.Erau 8 foliculi( 3 pe un ovar,5 pe celalalt) in ziua 7 de stimulare plus altii mai micuti.Dar n-am gigei!!!!
Citeste si-ai sa vezi....
Nusy
zouzounaki spune:
ceva care sa va duca un zimbetel pe buze:
http://www1.yahoo.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3061917&path=40873
Nusi vor fi gigei,ai sa vezi![]()
eu mi-am facut singurica pregnylul cu ac de insulina,nu doare deloc,
deci,Nusy 
sa se invioreze gigeii
in USA e ziua mamei azi,de aceea mamicilor si viitoarelor mamici un calduros La Multi Ani!!!
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Flori76 iti multumesc pentru gindurile tale bune 
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
nusy spune:
Zouzou,mersi pentru galerie! Sper din tot sufletul sa apara cativa! Eu n-am curaj sa-mi fac intramuscular singura,asa ca o sa merg la Salvare sa ma injecteze vreo asistenta de acolo. Subcutanatele le-am facut singurica in burta,dar la pregnil nu ma descurc...La multi ani si din partea mea pentru toate mamicile si viitoarele mamici americane si nu numai!
Nusy
zouzounaki spune:
nusy,nu trebuie facut intramuscular...mie mi-au zis subcutanat..asa ca pe soldulet,am prins o bucata de sunculita,si m-am intepat...am schimbat acul,din cel mare unul de insulina....si voala 
Parintele Arsenie Boca
nusy spune:
Zouzou,in prospect scrie ca se face subcutanat sau intramuscular.Mie dr.mi-a zis sa-l fac intramuscular,asa ca ma conformez...cate bordeie atatea obiceiuri...
Nusy
zouzounaki spune:
de azi mi-au picat ochii in gura de somn...sint inca cu ochii cit cepele de abea m-am trezit...ma inebuneste acidul asta pe git..o fi de la iepurele ce-am mincat?si apropo de mincare nu prea am pofte de mincare,poate din cauza ca numa am dormit...in rest titisoarele greute,un pic de tot decit in mod normal,dureri acolo iara in mod normal,dureri de CM,ioc..n-am avut deloc de la ET...azi am iesit si am stat in curte la umbra sub umbrela si am citit pina m-a luat iara somnul....simt ca vreau sa maninc numai papici super usoare...ma gindesc la un iaurt..buna idee...ma duc sa pap...pupici
Parintele Arsenie Boca