FIV 118
Raspunsuri - Pagina 15
zouzounaki spune:
LilianaFi,Pussi 

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
cristinici spune:
Andrada

Cellu felicitari!
Danyalo bafta se pare ca a inceput lupta .
Sheri mama tuturor "ranitilor" ce mai faci?
Lachi dar tu?
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
nusy spune:
Fetelor, la mine "un ochi rade si unul plange". " Rade" pentru ca eu stau foarte bine dupa 7 zile de stimulare,dr. e foarte multumita,am endometrul 14 mm si 8 foliculi( 3 pe dreptul,5 pe stangul),plus alti foliculi mai micuti.Mai fac inca trei zile stimulare( azi,maine si poimaine),apoi duminica pregnilul si marti punctia.Asadar,desi aveam FSH 10 si ceva,am raspuns foarte bine la tratamentul cu gonal f(3 fiole odata...doar gonal, nu combinat cu menogon ).Si sa trec la partea cu "plansul"...i-a iesit tare prost rezultatul spermogramei sotului meu.Ne-a sunat acum,seara, dr.sa ne spuna ca s-au gasit doar 3 gigei in sperma. Apoi,ne-a incurajat putin,spunandu-ne ca asta a fost la o simpla citire,ca la prelucrare,la centrifuga probabil se vor mai gasi si altii.Insa,in eventualitatea in care marti( cand va da sotul doua probe)nu se vor gasi suficienti pentru fecundarea tuturor ovocitelor sau ,mai rau,nu se vor gasi deloc( desi nu prea crede asta), sa ne gandim daca vrem donator, pentru ca trebuie anuntat cu o zi inainte laboratorul ca sa pregateasca proba. Cum noi nu acceptam ideea de donator....s-ar putea ca marti sa nu am cu ce fecunda ovocitele si...sa le pierd pur si simplu (iar tratamentul l-am facut degeaba).Asta e...cum mi-o fi norocul! Noi speram totusi ca se vor gasi,pentru ca ultima spermogarma facuta la Matei,in luna februarie,la centrifuga insa, a evidentiat 300.000 gigei/ml cu 18% forme normale..si asta in conditiile in care avea clamydia , pe care intre timp a tratat-o ...Asa ca marti ma infiintez direct la punctie,fara sa mai fac alta eco( asta de azi a fost singura din perioada stimularii...si se pare ca a fost suficienta).Deci, repet, cum ne-o fi norocul!
Fetelor,am o rugaminte la voi.Pentru ca va trebui sa fiu la 7 dimineata la spital,vom veni de luni seara in Bucuresti.Va rog frumos,daca stiti,puteti sa-mi spuneti un hotel unde am putea sa stam,in zona Garii de Nord si care sa aibe cat de cat conditii?(si la pret bunicel).
Andrada...imi pare tare rau! Macar poate vii tu,Teli, cu vesti bune!
Anto: ai grija de embrionasi!
Va pup pe toate si va urez mult noroc! 
Nusy
zouzounaki spune:
Nusy oare daca ia sotul maca si laptisor de matca zilele astea? eu va doresc numai bine si sa te aud in 3 saptamini ca esti mamica...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
lilianaFi spune:
Nusy...sper sa nu ai surprize neplacute in leg.cu "gigeii"in ziua punctiei...dar daca prin absurd se intimpla poti congela ovocitele sa nu le pierzi..in italia se congeleaza ovocite nu embrioni...iti tin pumnii sa fie totusi bine...si sa ai ce pune in burticuta:embrionasi rezistenti si lipiciosi,bafta multa !
pisix spune:
Buna fetelor,
De un an de zile am descoperit ca sotul meu are azoospermie si dupa un an de cautari, am ajuns la capat... Adica trecem cu destul de multe sperante la ICSI (cu biopsie testiculara).
Ideea e ca si mie si sotului meu ne-a iesit prolactina maricica (cam cu 20% mai mare decat normal) iar un medic endocrinolog ne-a prescris tratament cu Bromocriptina.
Acum ma intrebam ...daca facem ICSi e musai sa mai facem tratamentul asta ? Ma poate ajuta cineva ?
Mentionez ca noi avem pe 22 programare la dr. Dracea si am vrea sa si incepem treaba, adica programarile pt FIV.
Ce parere aveti ?
Nusy - iti raspund aici : nu cred ca e cazul sa te gandesti la donator cand, la o adica ...mai exista si varianta biopsiei (desi, inca o data, nu cred ca va fi cazul). Pana la urma mai bine pierzi un tratament decat sa faci asa o schimbare radicala de macaz.
Eu am decis sa fac tratamentul de stimulare chiar fara o varianta alternativa (adica la noi biopsia e clar ultima sansa) dar nici asa nu luam in calcul donatorul. Pana nu o sucim efectiv pe toate partile....
PisiX
nusy spune:
Lili,Zouzou:
El a luat mereu tratamente pentru gigei...are o saptamana de cand a terminat niste injectii cu miopeptid( proteine),plus maca de la FLP, acid folic.A luat deja in seara asta maca de la Innovatics( ca nu mai am de la FLP,a terminat-o)si vit.C. Laptisor de matca a luat in trecut,dar tot fara efect.Ufff!
Nusy
Moniland spune:
Lasa nusy ca va fi bine.
La primul meu FIV dupa ce imi zice dr. ca a gasit 5 ovoicte extra, imi da vestea biologul ca a gasit un singur
bun, si sa nu plecam prea departe ca poate mai e cazul de inca o proba. Ei bine nu a fost ca a mai gasit pentru fiecare ovocit pereche.
La FIV-ul precedent vorbisem cu urologul pentru punctie testiculara daca e cazul. Dar nu a fost caci s-au gasit suficienti buni. In saptamana dinaintea punctiei sotul meu s-a relaxat total, si s-a odihnit foarte mult. O fi asta cheia succesului?!
Monica
nusy spune:
Carry,ti-am trimis!
Pisix, bine ai venit si aici,sunt sigura ca fetele te vor ajuta,in masura in care stiu raspunsul. Cat despre biopsie,ne-a zis dr.ca la ce FSH are sotul meu( foarte mare),nu are rost sa facem,pentru ca va fi acelasi rezultat...asa ca a fost exclusa din schema.
Moni:
Cat de bine-mi fac incurajarile voastre!!!!
Fetelor,am uitat sa va spun ca mie nu mi-a prescris nimic pentru punctie..nici medrol,nici antibiotic,nimic....o fi bine sa nu iau nimic? Ca am uitat s-o intreb! Oricum,pana acum n-am luat absolut nimic,decat Elevit..si vad ca a fost bine..Deocamdata!
Nusy