FIV 118
Raspunsuri - Pagina 11
cellu spune:
Mr. CELLU:
Teli, Andrada ....va asteptam si pe voi...

Noi suntem f. balonati.....,umflati
si pe perfuzii cu albumina.
CELLU e coplesita de urarile voastre de bine si f. emotionata.
Eu ii citesc (telefonic) ce postati voi, ea fiind inca internata.
DD ajuta.
Teli, Andrada nu ne dezamagiti.....
Cellu
Andrada.P spune:
Kora eu am dureri de CM in continuare. Am o senzatie ciudata in abdomen. Acum... s-ar putea sa fie si de la faptul ca in afara de fructe si apa, altceva nu mai intra... Mi s-a aplatizat abdomenul deja. 
Moniland exact asa o sa ma simt, cum spui tu. Si vorba Oanei M, de cate ori as mai ajunge in momentul asta, la fel as simti... Mi-e groaza de momentul in care intreb de rezultat, mi-e groaza de drumul pana la spital... I-am spus si Anei dimineata (asistenta) ca am emotii mult mai mari decat la punctie sau ET. 
Andrada
rami 73 spune:
Andrada,
si eu simt un fior in stomac cand ma gandesc la tine si la ce simti acum...dar trebuie sa fie bine, eu asa zic !!!
Asteptam sa ne anunti VESTEA CEA MARE !!! Doamne Ajuta !
La fel si pentru tine, Teli !!!
Dany,
lasa gandurile de orice fel deoparte, ca din cauza asta nu poti sa dormi. Si eu patesc asa de multe ori cand ma preocupa ceva sau am o problema. Nu e bine deloc sa te surmenezi. Si eu in timpul FIV-ului am patit la fel. Incearca efectiv sa te deconectezi si sa-ti spui ca orice-ar fi, vei reusi intr-un fel sau altul. Greu cu "pisicul" asta...de multe ori ne joaca feste...iar subconstientul si mai si... dar cu vointa eu zic ca se poate. 
Melutzica,
chiar te rog sa-l intrebi pe dr. de ce te-a pus sa repeti analizele astea, ca am mai citit si eu niste chestii si as mai vrea o parere. Oricum veti fi pe aceeasi lungime de unda, ca si tu esti tot medic, nu ? ![]()
Nusy, te asteptam cu vesti bune de la eco. 
pozici 
Andrada.P spune:
Cellu & Mr Cellu aveti grija de voi si de bebelica!!! Sper sa isi revina Cellu repede din balonare. Oricum, daca-i fac albumina, e pe drumul cel bun!
Ramica, Kora 
Andrada
KoraPop spune:
Andrada,Teli mai e o ora pana la verdict!Doamne ajuta!
Eu de ieri dimineata am intrerup utrogestanele si acum am observat ca secretia e maronie,semn ca "uraciosii" isi fac aparitia....![]()
Kora
CARPE DIEM!
DORIS_71 spune:
ANDRADAP si TELI 

ANTO mult noroc la intalnirea cu puiuti.
ALDOLINA sus cu moralul, fii increzatoare, da-le o sansa puiutilor tai.
DANYLO mie mi-a trimis mama din Romania un produs natural, niste comprimate de la HOFIGAL care se numeste SOMN USOR. Le luam cateodata cand nu reuseam sa dorm.
LILIANAFI MELUTZICA multumesc ptr. raspunsuri.
Eu abia m-am intors de la Milano si sunt f.trista. Pana azi dupa 7 zile de stimulare se vad doar 2 chestii micute pe un ovar si o chestie micuta pe celalalt ovar. MI-au marit din nou doza de gonal de la 450 la 600 si mi-au zis ca daca pina duminica cand trebuie sa merg din nou stam tot asa prost, suspendam injectiile si anulam tot. Au spus ca o sa incercam alta data dar fara sa mai facem decapeptyl, ca se vede ca organismul meu nu are nevoie.
Asta inseamna in toamna ca aici te programeaza dupa 3-4 luni.
VA ROG POVESTITI-MI SI MIE DACA CINEVA A MAI AVUT PROBLEME DE GENUL ASTA.

toate fetele fara deosebire.
KoraPop spune:
Doris tu faci stimulare numai cu gonal?Ce FSH si LH ai?Eu am facut stimulare cu menogon,am inceput cu 3 fiole de menogon si in zi 3 de stimulare aveam doar 3 foliculi,unul marisor de 14,5 mm ,altul de vreo 10,5 mm si altul de vreo 6,5 mm ceea ce dr. meu a zis ca nu e bine,am continuat cu tratamentul pana in ziua 5 cand erau aceiasi foliculi dar mai crescuti,din ziua 5 mi-au marit doza la 4 fiole de menogon dupa care au mai aparut 4 foliculi pe ovarul drept,stangul nu a reactionat deloc si in final in a 15-a zi de stimulare am avut 6 foliculi din care au rezultat 5 ovocite foarte bune.Dar....dr.-ii mei au spus ca trebuia sa imi dea tratamentul mai puternic de la inceput,pt FIV nr 2 vom stii acest lucru si vom vedea ce va fi.Daca pana dumineca nu se vede un progres clar la tine eu te sfatuiesc sa intrerupi tratamentul si cand il vei relua sa incepi cu tratament mai puternic de la inceput.Mult succes, sa stii ca de pe o zi pe alta se pot face minuni!Chiar daca sunt foliculi acolo,daca nu au peste 6 mm doctorii nu ii baga in seama,dar ei pot creste f. bine de la o eco la alta,eu asa am patit.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Dany, am uitat sa-ti spun, Gonalul si Puregonul se fac subcutanat (in burtica), iar Menogonul intramuscular (in
)
pozici