Anatomie patologica. Helpppp
Imi cer scuze ca am scris aici dar m'am gandit ca aici poate gasesc un raspuns..Rog moderatori daca se poate sa lase subiectul macar o zi doua..Va multumesc!!!
Dragele mele am mare nevoie de un numar de tel bun de la Institutul de anatomie patologica Victor Babes,,ceea ce am gasit pe net..ori sunt vechi ori??.. nu inteleg dar nu merge nici un numar..sau daca stiti alt institut bun va rog sa ma ajutati..
dupa cum stiti..sau poate nu..am pierdut cei doi bebei..cei de aici nici pana acum nu au binevoit sa'mi faca aceasta analiza patologica la feti si placente.in plus abia s'au mai gasit..ma rog asta e alta poveste.cert este ca numai am incredere deloc.si am hotarat sa merg la BucurestI s'ai duc acolo..insa tot sun de ieri incontinu la tot ceea ce am gasit pe net si nimik..poate ma ajutati voi..Va multumesc..si sper sa nu deranjeze cumva subiectul meu..
Cu mult respect aceeasi Liana!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Raspunsuri
antosit spune:
Lienuta eu nu am gasit decat acest numar si este de la secretariat:021-3194530!Eu zic sa incerci poate te ajuta! 
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
luci.eilm spune:
departamentul de anatomie patologica Institutul National Victor Babes- http://www.vbabes.ro/pages/ro/ana_pat/ana_pat_hp.htm
tel. centrala 021- 3192732 sau 021-3192733 (la ambele numere raspunde cineva)- http://www.vbabes.ro/pages/ro/00_ivb/ivb_contact.htm
mult succes!
madalina28 spune:
Liana eu am sunat la informatii si mi-au dat acest numar :021/3192732,apoi am sunat sa ma conving dc este bun si a raspuns un domn l-am intrebat dc eate institutul Victor Babes si dc au si anatomie patologica si saracutul a vrut sa-mi dea legatura acolo am refuzat spunand ca vreau acest nr pt. altcineva,deci concluzia este ca nr este ok.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
Liana30 spune:
antosit,luci,madalina va multumesc..am sunat ,mi'au raspuns doar ca nu se poate..asta e..
noi cei veniti din afara suntem vazuti "altfel"..
la Victor Babes nu se fac anaize pe fetzi morti..am sunat la toate spitalele si peste tot..refuz total..asta e...Traim in Roamnia !!!!
va multumesc mult de tot..
Rog moderatorii sa inchida subiectull..aici se incheie capitolul...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cenusareasa spune:
Liana,mai stai putin,maine dau niste telefoane,am o cunostinta care e o "somitate" pe anatomie-patologica in Bucuresti,maine il sun si daca zice ca da,se poate te contactez...
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
enachescug spune:
S-ar putea sa vorbesc prostii, dar ai putea sa te interesezi la Institutul National de medicina Legala Mina Minovici. Poate acolo CONTRACOST se poate face asa ceva. (stiu asta de cand eram studenta, nu la medicina. Ne spuneau ca fac tot felul de analize /servicii la cerere, contracost).
Liana30 spune:
Cenusereasa,enacescug va multumesc mult..
am sunat la toate..chiar nu se poate..asta e..
nu am avut de ales si am ales sa le fac tot aici la mine..sper sa le fac bine..
Va multumesc la toate..
Ale iubita daca esti prin zona
inchide'ma
te pup si multumesc..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica