ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
Dyamy multumim pentru incurajari si sfaturi! Povestea ta este acum pe prima pagina, alaturi de celelalte povesti de succes!(scuze ca nu am facut-o mai devreme) Sarcina usoara in continuare! Ce DPN ai???
Adelamaria tu ne-ai ramas datoare cu povestea ta, de cand incerci si ce tratamente ai facut. Chiar daca noi stim exact cum s-a intamplat, pentru ca te cunoastem de dinainte de a ramane graviduta, dar pentru fetele noi! Sa ne scrii si tu DPN-ul, sa adaug la numele votru pe prima pagina si evenutal si ce culoare are carutul???
Ysa_26 multumesc frumos pentru vot!
Aerlilian multumesc de compliment, esti o draguta! Si pentru vot i-i multumesc! Ne vedem luni!
LilianaFi ce mai faci iubita??? Mi-e dor de tine!!
Lucialu vrei sa te dau disparuta??? Pe unde umbli????
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
alexia28 spune:
Scumpa noastra Ioana pentru ca peste cateva minute va fi 16 mai - ziua ta iti doresc din tot sufletul multa multa sanatate, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de bucurii si de impliniri si in curand sa fii mamica LA MULTI ANIIIIIIIII
Te pup
Ioanatugs spune:
Alexia28 multumesc draga mea prietena! Nu te-ai culcat inca, special ca sa ma feliciti! Ce frumos din partea ta, multumesc frumos inca o data! Acum fugi la somnic, ca maine te trezesti devreme! Somn usor iubita!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
aerlilian spune:
LA MULTI ANI,IOANA!!!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!Sa fie anul vietii tale!Est nascuta in aceiasi zi cu cea mai buna prietena a mea!Inseamna ca esti cu totul si cu totul speciala!.Ioana...imi spui si mie cifra?Ca sa am motive mai multe de invidie...Ca dupa ce ca esti asa frumoasa si sexoasa,ar fi culme sa fii si foarte tanara...
adelamaria spune:
Neata si de la noi!…Mai, dar ma uimiti in permanenta: aveti o viteza la scris….eu ma bucur pentru ca in felul asta aflu vesti despre voi...Si uite-asa aflai ca azi e ziua Ioanei...LA MULTI MULTI ANI FERICITI, Ioana!! Sa dea D-zeu sa fie cel mai fericit an al vietii tale, sa vi se implineasca visul cel mare si sa va bucurati de tot ce e frumos pe lumea asta!...Si sa stii ca recunosc ca nu e o urare total dezinteresata...pai, tre sa am si eu cu cine sa imping la carucior prin parcuri...
A, si am votat si pisicul dragalas! Eu sunt innebunita dupa pisici, iar cei micutzi ma termina! Si tare imi pare rau ca acum nu pot sa ma ating deloc de ei pentru ca n-am imunitate la toxoplasmoza si mi-e teama sa risc.
Aerlilian, ai vazut ca ai scapat de laparo?!?...Gata, s-a dus...Peste cateva saptamani nici n-o sa mai stii ca ai facut-o...
Monica, tu urmezi, nu? Hai, mai da un semn, chiar daca ai emotii...Te mai incurajam noi!
Boo, Ralu, va pupam dulce...Ziceati ceva de o intalnire luni? Ne primeste Ioana?...Venim si noi, doar ca in formatie completa...Va deranjeaza daca imi aduc si sotzul? E tare curios din fire (si pofticios la mancare buna) si nu-mi vine sa-l abandonez...Daca e ok, venim si noi, dupa 19, ca la 6 abia termin programul....
Lucia, matalutza iti cam faci de cap, vad! Inveti, inveti, eu am priceput, da’ mai baga si un mesaj p’aici, sa stie lumea ce mai faci! Cum mai esti? Au venit sau n-au venit? Nu-mi place tacerea asta a ta...daca e semn de descurajare, ma supar!! Si n-am voie sa ma supar, stii, nu? Hai, ia masuri si salveaza-ma!...
In legatura cu papa, ca am vazut ca a revenit subiectul...nu-mi vine deloc sa pap carne de niciun fel...pestele n-am timp sa-l gatesc...de fapt, n-am timp sa gatesc nika, ajung la niste ore infernale acasa.... noroc cu mama soacra...Salatele nu ma inspira deloc...poate tot din lipsa timpului...Ce mai, sunt in criza!...Poftesc la o supa pasata de vreo 2 saptamani, am cumparat ce-mi trebuie de vreo 2-3 ori si nici aku n-am apucat s-o fac!...Apropo, asta ati putea sa papati si voi, pentru endo...Sau o ciorbitza acra de fasole verde, dovlecel si alte legume...Yammyyyy.....
Cu toate astea, continui sa iau proportii...Chiar imi pare rau ca n-am facut niste poze cu silueta mea la 49Kg dupa operatie....Probabil n-o sa le mai am in veci! Ma rotunjesc vizibil, iar ieri mi-am achizitionat pantaloni de gravi...O sa-mi vina fix vreo 3 saptamni, cred, ca nu m-am indurat sa-i iau mai mari! Deh, ambitz de fomeie bolnava la cap!....
Gata, va las aku, am scris cat pentru o saptamana!...Va pup si va imbratisez pe toate, nu inainte de a o saluta si pe Turturica, pe care o mai stiu si de la alte subiecte si care mi-e draga tare! Ai dreptate, scumpa, endometrioza poate fi invinsa si nu merita sa ne amaram viata si sa uitam sa traim si sa ne bucuram doar din atata lucru!...Eu abia cand am inceput sa gandesc asa, dupa doi ani si ceva de incercari, am gasit drumul bun...Iar acum...cumpar haine de gravidutza si inca nu-mi vine sa cred!!!....
A, iar povestea...o s-o scriu, desi nu consider ca e speciala...E doar un exemplu ca D-zeu ne da atunci cand crede el, iar intre timp noi trebuie sa speram si sa luptam! Renuntarea nu e o solutie, e doar o povara pentru toata viata, ori de cate ori privim in urma!...
Gata, fug la munca!...Ba nu, vreau sa le strang tare in brate si pe Liliana si pe Gabitza...Imi lipsiti si ma gandesc la voi!
Va imbratisez cu drag!
cristy1977 spune:
buna dimineata, fetelor
turturica, , daca cauti, sigur vei gasi site-uri pe care le poti comanda, dar cred ca e mai bine sa gasesti traducerea in engleza (ulei de primula - evening primose, ulei de peste - fish oil). iti urez succes in dieta pe care o vei tine, pupici
smoly si boo, succes la proiect, asteptam sa veniti cu vesti bune
dyamy, sa-ti traiasca minunea, ce bine ca ne mai vizitezi, prezenta ta inseamna foarte mult, tu esti dovada vie ca se poate. unde gasim povestea ta?
ioana, votat una bucata pisoias scump (am si io vreo cinci la ai mei acasa, la curte), si la multi ani iar cadoul sa fie bebeul mult dorit, pup
lucia, ce faci, te-ai dat la fund, pup
pup toate fetele si imi sunteti tare dragi
dyamy spune:
cristy1977Povestea mea o gasesti chiar pe prima pagina sau vezi cap.9,10 sau 11 nu mai stiu exact.
Fiti optimiste. Nu pot sa nu va mai vizitez deoarece si eu am trait aceleasi momente si clipe pline de speranta ca si voi. Am sa incerc sa intru macar de 2 ori pe saptamana sa va mai incurajez. Hai sa va zic ca are deja 11 saptamani(aproape 3 luni)si va pupa pe toate.