ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor!!! In cat timp ti se retrage burtica dupa laparo? Eu la 10 zile dupa laparo, ma duc la o nunta cu mare fast,apoi dupa inca o saptamana la alta nunta si nu as vrea sa arat k un balon,mai ales k voi avea si niste rochite mai stramte. Nu as vrea sa-mi schimb garderoba,k mi le-am facut deja si m-au costat cam multisor.Plsss sa nu evitati intrebarea mea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ysa, eu sint la a patra zi dupa laparoscopie si mi s-a retras burta aproape de tot. Si, desi la mine doctorul a avut destul de lucru, acuma ma simt destul de bine, dar nu pot zice ca sint prea zglobie. Cu siguranta n-as rezista la o nunta, insa depinde cit de mult are de lucru doctorul in cazul tot. Mie doctorul mi-a prescris o saptamina de concediu medical pe care acum il petrec citind cap-coada subiectul endometrioza.

aerlilian, daca asa stau lucrurile la tine atunci esti o norocoasa Spor la prestat. La mine intr-adevar nu s-ar pune problema, pentru ca inca mai singerez dupa laparoscopie, insa presupun ca asta e normal.

Mergi la inceput

Turturica mersi pt raspuns, totusi dak au trecut abia 4 zile si aproape ti s-a retras burtica,inseamna k e spre bine. Offf,macar sa nu arat k un butoi,dak in rest nu voi putea dansa,dar nu cred k voi putea sta pe margine,tot ma voi bantzui putin
Iti doresc insanatosire grabnica si cat de curand sa vi cu vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ysa,la 10 zile dupa,sigur te vei simti bine.Atata timp cat concediul medical este de o saptamana,iti dai seama ca deja te simti ok in a zecea zi.
Turturica,multumesc de urari,dar totusi,e o interventie chirurgicala,crezi ca ma voi simti in stare sa prestez maine?Eu am mari indoieli,desi tare mult as vrea sa profit de luna asta.

Mergi la inceput

Aerlilian mersi pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

intru si eu un pic doar sa va pupacesc(ioana, boo,lucia, liliana, gabitzu-nu te-ai mai intors? tinem pumnii,jubica, alexia28, monica), treaba multa, sper sa mai eliberez mai tarziu fiindca am ce va povsti, aventuri din we.
aerlilian URAAAAAAAA!!!!!, CEA MAI BUNA VESTE PE CARE PUTEAI SA O PRIMESTIma bucur mult sa mai aud si vesti bune. cat despre partea cu prestatul, nu stiu ce sa zic, eu n-as fi putut asa de repede, dar probabil la mine a umblat destul de mult cu laserul sa curete, eu primele 2 zile de la laparo am simtit dureri cam in zina unde fusese chistul si nu numai. am prestat abia la 2 saptamani, cand a fost super ok, fara nici un fel de durere, desi eu am fost cam stresata fiindca ma mai alimenta si sotul, ca daca dr. a zis 3 saptamani, de ce sa nu asteptam 3
saptamani, ca lui ii e frica, etc. dar a fost ok.
ysa eu la vreo 14 zile alergam in parc. deci imi imaginez ca la 10 zile merge sa dansezi la nunta. iar burta nu te doare decat in primele zile, pana la scaun mai ales. sa incerci sa nu te ghiftueiesti prea tare, sa ti se faca rau
turturica bine ai venit printre noi, si urarea de rigoare: sa stai aici cat mai putin!eu sunt una din fetele care e in mijlocul tratamentului cu diphereline,deci pot sa furnizezi informatii "la cald" chiar , sa va zic o treaba, de vineri incepand ma simt mult mai bine, aproape fara bufeuri, foarte putin seara.......si nu mai am stari de labilitate psihicaiupiiii!!!!
haydy, andrutza, imi pare rau sa vad cat se ingroasa randurile fetelor cu boala asta nenorocita,offff...sper sa va simtiti bine printre noi, sunteti binevenite
pupici, mai intru dupa ce termin treaba

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu,habar nu am daca voi putea...dar stiu ca trebuie!Mi-e teama sa nu am dureri,sa nu-mi fac mai rau.Burta ma doare in continuare din cauza gazului.Am luat azi 5 carbuni si...nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

smoly, pai io zic ca ai toate sansele sa ramai in orice moment iar varsta este de partea ta, facem galerie
haydy, bine ai venit printre noi si sa speram ca vcei sta cat mai putin. si eu astept sa-mi vina rusii si cand i-am sugerat doctorului sa iau ceva ca sa-mi vina mai repede, mi-a zis ca e bine sa lasam organismul sa-si revina singur, asa ca tre sa mai avem putina rabdare
aerlilian, ma bucur ata de mult pentru tine, in sfarsit primim si vesti bune. si chiar te rugam sa stai cu noi, pupici si spor la bebei
turturicasi andrutza, sunteti bine venita printre noi si sa speram ca veti sta cat mai putin, sincer sunt speriata de cat de multe fete au devent in ultimul timp colegutele noastre de suferinta, oricum sa stii ca nu esti singura

eu astept in continuare rusii, si desi nu au venit, corpul meu deja da semne ca intra in normal chiar daac nu am scapat inca de bufeuri

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salutare fetelor,

Eu am fost cam ocupata ieri cu invatatul si nu prea am avut timp de altceva. Sper ca voi ati avut un weekend frumos cu soare si cu tot ce va place.

Aerlilian, sper ca incepe sa ti se duca burtica si sa te simti bine pe maine.

Fetelor, mai tineti regim? Eu tin de o saptamana si am reusit sa si slabesc 2 kg. As mai vrea sa slabesc vreo 5 kg ca sa fiu eu multumita cu mine.

Am si o intrebare, daca ma puteti lamuri. Dupa laparo, se dau tot timpul injectiile alea de la care nu mai ai CM sau e optiunea ta daca le faci sau nu? Mie mi se pare foarte greu sa stai 3 luni plus pana iti vine prima data inseamna inca vreo 2 luni. Mi se pare foarte mult de asteptat si eu simt ca nu am rabdare sa fac asta. Voi vedea ce fac, poate am noroc si nu voi avea nevoie.

pt toata lumea!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Am revenit dupa ce toata ziua am petrecut-o citind capitole mai vechi. Chiar am aflat o gramada de treburi, pina acum habar n-aveam cu ce se maninca endometrioza. Dar acuma am inteles, cu o gramada de fructe si legume

ralu, cristy as fi interesata sa aflu cum va simtiti dupa injectiile astea. Eu nu stiu cum se numeste exact medicamentul pe care o sa il iau, face parte din clasa gnRH-analog. Am citit pe internet si lucruri bune, si lucruri rele legate de treaba asta, sint insa bucuroasa ca o sa mi se administreze si un tratament add-back care sa neutralizeze efectele secundare. Voua vi s-a administrat asa ceva? Mi-e cam teama de treaba asta, dar incerc sa merg inainte. Data fiind si problema sotului meu ma gindesc ca astea 3 luni de pauza or sa ne ajute sa mai imbunatatim lucrurile la amindoi.

monica, treaba cu injectiile depinde si de tine, depinde si de cit de avansata e endometrioza. Eu am avut endometrioza destul de extinsa de gradul II si doctorul mi-a explicat ca am nevoie de injectiile respective ca sa nu dau endometriozei posibilitatea sa se mai hraneasca.

Insa nu stiu daca e ok sau nu sa tin regim alimentar, inca sap dupa informatii si incerc sa imi formez un regim care sa mi se potriveasca. E destul de complicat, pentru ca mie imi place carnea si, mai ales, lactatele si nu stiu daca o sa fiu capabila sa renunt la ele. Dar cred ca importanta e si starea de spirit (care la mine n-a fost prea buna, recunosc) si-un echilibru in tot ce facem. Asa ca o sa incerc sa maninc sanatos fara sa fiu prea restrictiva.

Mergi la inceput