Mihaela Radulescu scriitoare?

Mihaela Radulescu scriitoare? | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Despre lucrurile simple - Mihaela R#259;dulescu, scriitoare

Mihaela R#259;dulescu este una dintre vedetele tv de prim#259; m#259;rime din România, care, în cei aproape 12 ani de televiziune, a atins cote maxime de audien#355;#259;, cucerind simpatia telespectatorilor.

A fost premiat#259; în mai multe rânduri de APTR #351;i a devenit de trei ori "Femeia Anului". A f#259;cut radio, a cochetat cu actoria #351;i cu regia de film documentar, are o bogat#259; activitate publicistic#259;, dar #351;i o consecvent#259; preocupare filantropic#259;. De la voluntariat pentru Crucea Ro#351;ie #351;i pân#259; la titlul de ambasador pentru România al organiza#355;iilor United Way #351;i Special Olympics, Mihaela R#259;dulescu s-a implicat #351;i a oferit sprijin în numeroase ac#355;iuni caritabile. De numele ei se leag#259; programe tv de succes ("Steaua ta norocoas#259;", "Gala", "Duminica în familie" etc.), premiere în materie de televiziune, numeroase premii #351;i distinc#355;ii, interviuri în exclusivitate cu mai toate personalit#259;#355;ile din România, dar #351;i cu celebrit#259;#355;i interna#355;ionale. A fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, gala decern#259;rii Premiilor Oscar, a filmat în zone de risc (Irak #351;i Afganistan), a ini#355;iat campanii umanitare #351;i conduce o companie de produc#355;ie de televiziune.

Acum vedeta Antenei 1 ne mai lanseaz#259; o provocare: o carte. Volumul ei de debut, ap#259;rut la Polirom #351;i intitulat "Despre lucrurile simple" (cu o prefa#355;#259; de Alex. Leo #350;erban), con#355;ine articole publicate majoritar în revista Elle, dar #351;i texte inedite în care vedeta abordeaz#259; o gam#259; larg#259; de aspecte sociale, oferind sfaturi #351;i p#259;reri personale, pe baza propriei experien#355;e de via#355;#259;. Ce este "femeia rucsac"? Exist#259; oare ex-ul perfect? Cum s#259; visezi cu ochii deschi#351;i #351;i s#259; iube#351;ti cu ochii închi#351;i? Care sunt problemele femeii la 30 de ani? Cum arat#259; Wonder Woman? Dar b#259;rbatul ideal? – acestea sunt doar parte dintre subiectele prinse în volum.

"Cine cite#351;te aceast#259; carte nu va descoperi «o alt#259; Mihaela» decât cea de la televizor sau din reviste, ci doar una «f#259;r#259; imagine», pentru c#259; e compus#259; din cuvinte. Nu o va vedea, pentru c#259; e o carte f#259;r#259; poze, ci o va asculta povestindu-se a#351;a cum este dincolo de imagine: generoas#259;, în#355;eleapt#259;, vital#259;. Sunt lucruri (simple) pe care – dac#259; e#351;ti suficient de de#351;tept atunci când te ui#355;i la televizor – le intuie#351;ti", scrie despre autoare Alex. Leo #350;erban.

Trebuie sa iau cartea asta sa o citesc.

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Am citit multe articole in reviste pentru femei scrise de Mihaela Radulescu. Mie imi place de ea, poate nu atat fizic ( fiindca, deh, imi plac barbatzii !) cat pentru felul in care gandeste. Stiu ca intentiona, la un moment dat, sa publice ceva gen autobiografie ( cum au aparut cele ale Andreei Marin, Andreei Esca, Mirabelei Dauer s.a )dar n-a fost prea sigura pe ea si a renuntat desi avea cartea pregatita pt. tipar iar prietenii ei apropiati, care au avut privilegiul sa o citeasca, chiar spuneau ca are talent la scris si e pacat ca nu s-a hotarat sa publice. O sa urmaresc si eu prin librarii cartea pe care zici ca a publicat-o, precis e iinteresanta. Asa ca... lectura placuta iti doresc si tie !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mi-o cumpar si eu cand ajung in tara.
M.R. a reusit sa ajunga echilibrata si impacata cu sine in jurul varstei de 30 ani - dupa cum spunea ea, o varsta de gratie la care s-ar intoarce oricand. Mi se pare de departe cea mai tare de la noi, versus A.M. sau altele care nici nu sufera comparatie.

edit ca sa mai zic ceva: biografia nu ar avea succes. Nu acum. Cand va decide sa se retraga din TV (peste vreo 20 ani), pana atunci mai are de scris la aceasta carte. Si atunci va avea rasunet - parerea mea.

Cartea a aparut deja sau urmeaza? A citit-o cineva?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/61592/Mihaela-Radulescu-debuteaza-ca-scriitoare
ma nu stiu daca o fii chiar buna.. dar si frumoasa si devreme-acasa?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Si eu o sa-i cumpar cartea. I-am urmarit activitatea editoriala si chiar scrie bine. Imi place si cum a evoluat ca persoana, imi place ca si-a invins vehementa, impulsivitatea si pasiunile marunte si a ajuns la un echilibru cu propria persoana, lucruri de admirat.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Cartea de debut a vedetei de televiziune Mihaela Radulescu, intitulata Despre lucrurile simple va avea lansarea in Bucuresti pe 15 mai, printr-un eveniment inedit, la Clubul Diplomatic. Cartea va fi prezenta si in standurile editurii Polirom, la Bookfest. Evenimentele din Bucuresti vor fi urmate de un turneu prin cele mai importante orase din tara. Volumul de debut al bine cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Radulescu (cu o prefata semnata de Alex. Leo Serban) contine articole publicate majoritar in revista Elle, dar si texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza proprie-i experiente de viata.

Mihaela Radulescu este una dintre vedetele TV de prima marime din Romania, premiata in mai multe rinduri de APTR si care a devenit de trei ori „Femeia Anului”. A facut radio, a cochetat cu actoria si cu regia de film documentar, are o bogata activitate publicistica, dar si o consecventa preocupare filantropica.

A fost primul jurnalist roman care a transmis in direct, pentru televiziune, gala decernarii premiilor Oscar, a filmat in zone de risc (Irak si Afghanistan), a initiat campanii umanitare si conduce o companie de productie de televiziune.

Alex. Leo Serban declara ca „Cine citeste aceasta carte nu va descoperi «o alta Mihaela» decit cea de la televizor sau din reviste, ci doar una «fara imagine», pentru ca e compusa din cuvinte. Nu o va vedea, pentru ca e o carte fara poze, ci o va asculta povestindu-se asa cum este dincolo de Imagine: generoasa, inteleapta, vitala.”
Toate drepturile de autor obtinute din vinzarea acestei carti vor fi donate organizatiei caritabile United Way Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Vine si in Iasi, sa inteleg?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

biografia nu ar avea succes. Nu acum. Cand va decide sa se retraga din TV (peste vreo 20 ani), pana atunci mai are de scris la aceasta carte. Si atunci va avea rasunet - parerea mea.

Stai linistita. Pina atunci scoate volumul II sau III. Aici e mare moda sa-si scrie biografia oricine ajunge cit de cit cunoscut. La un moment dat un putoi de nici 18 ani isi scosese autobiografia, caci cistigase locul 2 la o emisiune de tinere talente si deh, il stia lumea deci a simtit nevoia sa scoata o carte despre "lunga-i si tumultoasa " viata. Sa te umfle risul, nu alta.

Mergi la inceput

Aveti idee la ce ora este lansarea cartii?
Oare cand apare la vanzare?

Bufi

Mergi la inceput

http://www.jurnalul.ro/articole/92485/omul-zilei-mihaela-radulescu

Cei de la Jurnalul au declarat-o azi Omul zilei, dar nu este ziua ei de nastere.
Ziua ei este pe 03 august, cred...

p.s. trebuie sa iau carte, mie imi plac articolele scrise de ea

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by bufi

Aveti idee la ce ora este lansarea cartii?
Oare cand apare la vanzare?

Bufi

Cartea a aparut deja in librarii.
Nu am luat-o, am rasfoit-o doar. Pare interesanta.

Mergi la inceput