Poate stiti voi mai bine
Buna,
Am o prietena care este in ingrijire copil. Peste cateva luni copilasul implineste 2 anisori iar ea ar trebui sa se intoarca la servici. Nu vrea cu nici un chip sa se intoarca la vechiul loc de munca.
A auzit ea.....nu stiu de unde ca ar fii musai conform legii sa se intoarca la vechiul loc de munca minim 2 luni pentru a nu pierde cei 2 ani( stati cu copilul acasa) la cartea de munca.
Din cate stiu eu nu axiat asa ceva dar......poate nu stiu bine.
Daca stiti voi ceva.....va rog sa ma ajutati cu vre-o lege .....ceva.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Raspunsuri
florentza spune:
Sa sune la personal si afla exact....sau poti sa suni tu la tine la servici si spui ca intrebi pt o prietena ...
Sunam eu...dar sunt in criza de timp...
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza
caramel spune:
Eu exact asa am procedat,anul trecut, cand mi s-a terminat CIC-ul!
Inainte cu o luna sa se termine cei 2 ani de stat acasa, m-am dus la firma unde lucram cu demisia in mana.S-a semnat hartia cu acordul partilor si asta a fost tot!Succes!
marius spune:
Va face doua acte:
1. O nota de informare prin care anunta ca va reveni la serviciu cu data de 01.06.2007 (am dat doar un exemplu)
2. O adresa prin care isi anunta incetarea activitatii cu data de 01.06.2007 - adresa fiind depusa cel putin din data de 16.05.2007 adica existand un interval de 15 zile de la data depunerii adresei pana la data incetarii relatiei contractuale.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007
liliana_28 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Ideea este ca nu vrea cu nici un chip sa se mai intoarca acolo.
O zi buna.
liliana_28 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Pupici