madalina manole - mamica
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Da, stiu, da' nu vreau sa incepem iar ca dincolo, la celalalt subect...Asa ca nu comentez varsta...Ma intrebam cu cine mai e, ca dupa ce s-a departit de Serban Georgescu n-am mai auzit nimik de ea! Sa speram ca totul va fi bine!!! "sky is the limit!" |
Tot respectul meu ca macar ai retzinut ceva!Uite ca si de la "Birfe..."se poate invatza ceva!
Dana
Victoria spune:
Si eu ma bucur mult pentru ea! Stiu ce greu e sa te stradui ani de zile sa faci un copil...
V
Mondor spune:
Sper ca sa fie adevarat ca e insarcinata, imi e tare drag de ea, si cu can-can-urile lansate de unii "ziaristi"..... m-am cam lamurit, dar am vazut si eu stirea la tv.... si chiar imi doresc sa fie asa, sa se bucure si ea, ca a avut o viata grea !
mondor
petrutaf spune:
Felicitari!!!Ma bucur foarte mult pentru ea!Sa ai ba sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Alina spune:
De data asta cred ca e adevarat,a aparut in Felicia,www.revistafelicia.ro.
E chiar si o poza cu o burtica de inceput...
Ma bucur mult pt ea!
Alina
petrutaf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina De data asta cred ca e adevarat,a aparut in Felicia,www.revistafelicia.ro. E chiar si o poza cu o burtica de inceput... Ma bucur mult pt ea! Alina |
Ce frumos!
antosit spune:
Si eu ma bucur pt. Madalina!Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Delia21 spune:
o ce veste buna!!!!Da doamne sa fie totul bine si sa auzim ca-si tine bebeul in brate!!!