Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 29
flavia ramona spune:

TIMEEA 

Sa cresti mare si voinica! Diana, sa-ti traiasca fetita ta frumoasa.
Clau, am uitat aseara, eu nu stiu ce sa zic de Raul.![]()
Alina, da asa ne vedem eu cu Gabi de vre-o saptamana.
Da recuperam noi.
Gabi, da te-am sunat ieri de mai multe ori si nu am mai incercat pe mobil pt ca m-am gandit ca ai treaba si ca daca ai fi iesit la plimbare m-ai fi sunat.
Mendi ti-am trimis PM. Inghetata zici? 

Alina33, cand te-am visat nu a fost de rau, pur si simplu te vedeam in vis zambind si parca ziceai ceva ca nu ne-am vazut de mult
.
Bogdi vrea sa se ridice in picioare, se sprijina pe maini si isi ridica fundul, dar cade in nas. Vad ca nu plange cand se mai loveste putin, desi eu il tot feresc, da ....
Am dormit ok azi noapte, da parca as mai fi dormit ceva, cred ca vremea asta e de vina.
Hai sa va intreb, ati patita asa ceva ... cand ii dau eu de mancare la Bogdi de cele mai multe ori trebuie sa tot cant, sa ma stramb, etc. ca sa manance mai mult, iar cand ii da altcineva de mancare nu are probleme, manca tot. Am patit si ieri asta, i-a dat matusa mea iaurtul si l-am mancat pe tot, asa ca am mai inceput unul si a mai mancat jumatate. Ma bucur ca manca, dar sa mance si cu mine. De ce oare??? Ca de stat stau, nu ma grabesc, nu insist daca vad ca intoarce capul si mai incerc dupa cateva secunde. 
Mai ziceti ce le mai dati bebeilor sa manance, ca sunt si aici in pana de idei.
Waw cat am scris, na bine ... ma duc sa manc ceva.
Claudelu spune:
Timeea 
La multi ani, pui mic si frumos! 
Diana, sa-ti traiasca pitica ta cea scumpa!
Flavia, si la noi era la fel. Cred ca noua ne-au prins punctu slab 
pufymic spune:
LA MULTI ANI TIMEEA!!!!!
Diana sa va bucurati de piticii vostri!
Alinush
de 2 zile tot imi fac planuri sa intru sa scriu mai mult dar nu apuc......
Nici acum nu am timp....ma duc sa-mi bag prajitura la cuptor ca iarasi mergem la tara....
pe toate!
Eu
adablackcat spune:
Eu ma duc sa-mi fac o cafea ca n-am baut inca azi.
Mendi, la ce distributie si de care inghetata?
Ca noi distribuim Delta Nestle. Sa stiu...sa nu dezvalui pe aici cine stie ce secrete...

Da mai, il ducem pe Vlad cu hamul de la 10 luni, ca a inceput repede sa mearga. Si hamul e Chicco dar degeaba, ca s-a rupt o chestie de plastic. L-am reparat cumva, sa mai tina o vreme.
Flavia, al nostru nu mai e bebe
si mananca aproape to ce gatim noi in casa. Tocanita de cartofi, ciorbe etc.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
La multi ani Timi mic si scump! Diana, sa va traiasca copilasii sanatosi si fericiti!
poze
ILDI25 spune:
Neata'
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari .
Gabila pasapoarte nu stiu zilnic programul ,doar luni si marti stiu ca e de la 8-16;30. Am fost noi luni sa-i facem la David ,de aia stiu sigur luni si marti cum sunt . Marti in 22 tre' sa mergem dupa el. Iar intre 12-12;30 au pauza de masa.
Prima data tre' sa platesti la CEC 96 lei, apoi completezi un formular ii face poza,merge tare repede .David era cat p-aci s-adoarma si sa ratam "sedinta foto"![]()
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
adablackcat spune:
Ildi, de ce le trebuie copiilor pasaport? Ca habar n-am... Numai cu pasaport pot iesi din tara?
poze
ILDI25 spune:
Carmen da ce bine o duc la voi papusile
,cu asa carucior frumos. M-am tot holbat la el ,nu intelegeam al cui e ,Mel m-am gandit ca nu se mai plimba cu caruciorul ,ca doar ea e deja domnisoara
sau m-am intrebat ca poate-o fi pentru o viitoare fetita
.
Claunu stiu ce sa-ti spun vizavi de comportamentul lu' Raul, peste cativa ani vom fi si noi la faza asta

Flavia copilasii astia sunt mai smecheri decat credem noi. Ne testeaza sa ne vada punctele slabe.Bogdi cu tine face figuri ca si-a dat el seama ca-i merge si David cand e doar cu mine are cu totul alt comportament ,iar cand e cu altii chiar si cu tata-su e altfel.Cu mine cand e, daca nu-l las sa faca ce vrea urla si s-agita ,iar cand e tata-su doar ii arata degetul ca nu-i voie si imediat se retrage.Si eu fac la fel ,dar fara efect
Cu mancarea nu stiu ce sa zic ,ca deja si eu sunt satula ,eu ii dau cam ce mancam noi ,dar nu tot timpul poate manca ce mancam noi.
Ioana
placinta .Cu doi pitici mai ai timp si chef ,asta da...
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
ILDI25 spune:
Ada la copii le trebuie pasaport ca sa iasa din tara,dar cred ca se poate si daca e trecut la unul dintre parinti,asta nu stiu sigur,dar noi oricum n-avem pasaport ,circulam cu buletinul.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze