Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 21
niko_26 spune:
Daca n-ai inteles iti expric eu pe mes. Vezi ca in primul mesaj am scris prostii
.Adica am pus paranteze drepte si mi-a aparut doar o parte din ce trebuia sa-ti spun![]()

alinamoro spune:
Niko, somn usor! Ce face Maia, doarme? 
Adaaaaaa, e rotwailer?
Wow ce frica mi-e si cand ma uit la poza, mie nu-mi plac cainii ca mi tare frica de ei.![]()
Cunosc cateva cazuri in care au atacat stapanii si copiii.
Ce ati facut pe strand, doar v-ati plimbat?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
maria_rubi spune:
Anca,
Alexutul ca e mai bine!
Cu pozele asa faci: aici
Fetele, azi am treaba cu sotul, pleaca iar diseara la Bucuresti, asa ca nu iesim la plimbare, dar maine cu tot dragul 
de
Mara
POZE
Claudelu spune:
Neata!
Am inceput ziua sau mai bine zis saptamana de lucru in forta 
Ada, frumoase poze 
Nici mie nu-mi plac cainii, mi-e frica de ei si probabil ca si ei simt treaba asta de aceea am doar experiente urate
In '99 parca, am fost muscata de 2 ori intr-un interval de timp relativ scurt, aprox 3 saptamani. Nu am terminat bine cu injectiile ca a trebuit sa-mi mai faca o tura. Vara aia am avut o burta umflata mai ceva ca si gravidele 
ce calduri fetelor ...toata ziua as sta sub dus ![]()
Alina, cand ii suni pe aia?? ca ma streseaza prietena mea, ma tot suna sa ma intrebe cand merg la ea, dar fara cadou ptr fata n-am cum sa ma duc ...si-au cam dat cu firma in cap 
niko_26 spune:
Ceau fetele
!
Da Alina dormea Maia aseara.Doarme cam de la ora 21 . Inainte dormea de la 20, dar am trecut si noi la ora de vara
.
X-ray spune:
diana sunt superbe pozele,aveti un aparat de nota 11 si sotul tau face poze artistice!ce draguti sunt micutii o familie f frumoasa.
alina adelina e adorabila seama cu tine zambareatza!
clau ma bucur ca au dat bulbii intrasem la idei...probabil i-ai pus mai adanc in pamant.ale mele din fata casei deja sunt maricele.
ada am vazut pozele,cainii sunt de nota 10.daca se obisnuiesc cu copiii nu au nici o treaba cu ei.eu am avut o catea rotwailer dar a murit din senin cand avea 4 ani.m-a terminat....abia acum si-a revenit cateaua mea lup de 11 ani am operat-o acum 2 saptamani...
alina
29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Claudelu spune:
Alina.a, mi-a dat doar un bulb, dar macar am la toamna ce sa colectez
Nu i-am bagat foarte adanc, ca n-am avut cum sa sap groapa ca am folosit lopatica lu Raul si pamantul era cam tare. Oricum ma bucur ca a rasarit macar unu 
Mendi, eu am umblat la dr. Bunescu. programul nu-l stiu, am 3 numere de telefon, nu mai stiu care e de la cabinet si care e de acasa...0257.251.552, 0257.255.390 si mobilul 0722.338.989. Eu am fost multumita de el. Ce probleme ai? 
Aaaaa si bine ai venit in grupul nostru 
Melania 14 spune:
Alina ce scumpa e Adelina si asortata din cap si pana-n picioare.Merge daca o ti de manute?De aba astept sa aflu vesti despre haine.
Ada foarte faini cainii si Iulia e-n largul ei in prezenta lor.Ma gandesc ca sunt inofensivi cu voi
dar pe mine ma sperie.Nu m-a muscat niciunul,sper ca nici de acum in colo,imi plac cainii dar totusi sunt mari dulaii.
ti-ai gasit cui sa arati pozele,o trupa de mamici speriate de bombe.
Miha miercuri sau cand ziceai ca vi la scoala?
Eu sunt asa de obosita,epuizata de fapt.Nu mi-e somn dar imi vine sa ma duc la sanatoriu
.Bine ca doarme Mel ca nu am nici un chef de vorba.
Am o dilema? unul din verisorii Melaniei are varicela,ce sa fac sa merg cu ea pe la ei ca sa o faca si ea sau sa mai astept pana mai creste?sincer nu stiu cum sa procedez!Ovi zice ca e prea mica si sa o las in pace.Na ,ce ziceti?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !