Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

In loc de acolada trebuie sa pui paranteza dreapta.

Mergi la inceput

Daca n-ai inteles iti expric eu pe mes. Vezi ca in primul mesaj am scris prostii.Adica am pus paranteze drepte si mi-a aparut doar o parte din ce trebuia sa-ti spun

Mergi la inceput

Ma duc si eu sa dorm ca am ramas singura pe aici!
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, somn usor! Ce face Maia, doarme?

Adaaaaaa, e rotwailer?
Wow ce frica mi-e si cand ma uit la poza, mie nu-mi plac cainii ca mi tare frica de ei.
Cunosc cateva cazuri in care au atacat stapanii si copiii.
Ce ati facut pe strand, doar v-ati plimbat?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Anca, Alexutul ca e mai bine!
Cu pozele asa faci: aici

Fetele, azi am treaba cu sotul, pleaca iar diseara la Bucuresti, asa ca nu iesim la plimbare, dar maine cu tot dragul

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Am inceput ziua sau mai bine zis saptamana de lucru in forta

Ada, frumoase poze
Nici mie nu-mi plac cainii, mi-e frica de ei si probabil ca si ei simt treaba asta de aceea am doar experiente urate In '99 parca, am fost muscata de 2 ori intr-un interval de timp relativ scurt, aprox 3 saptamani. Nu am terminat bine cu injectiile ca a trebuit sa-mi mai faca o tura. Vara aia am avut o burta umflata mai ceva ca si gravidele

ce calduri fetelor ...toata ziua as sta sub dus

Alina, cand ii suni pe aia?? ca ma streseaza prietena mea, ma tot suna sa ma intrebe cand merg la ea, dar fara cadou ptr fata n-am cum sa ma duc ...si-au cam dat cu firma in cap

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Ceau fetele!
Da Alina dormea Maia aseara.Doarme cam de la ora 21 . Inainte dormea de la 20, dar am trecut si noi la ora de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

diana sunt superbe pozele,aveti un aparat de nota 11 si sotul tau face poze artistice!ce draguti sunt micutii o familie f frumoasa.
alina adelina e adorabila seama cu tine zambareatza!
clau ma bucur ca au dat bulbii intrasem la idei...probabil i-ai pus mai adanc in pamant.ale mele din fata casei deja sunt maricele.
ada am vazut pozele,cainii sunt de nota 10.daca se obisnuiesc cu copiii nu au nici o treaba cu ei.eu am avut o catea rotwailer dar a murit din senin cand avea 4 ani.m-a terminat....abia acum si-a revenit cateaua mea lup de 11 ani am operat-o acum 2 saptamani...

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina.a, mi-a dat doar un bulb, dar macar am la toamna ce sa colectez Nu i-am bagat foarte adanc, ca n-am avut cum sa sap groapa ca am folosit lopatica lu Raul si pamantul era cam tare. Oricum ma bucur ca a rasarit macar unu

Mendi, eu am umblat la dr. Bunescu. programul nu-l stiu, am 3 numere de telefon, nu mai stiu care e de la cabinet si care e de acasa...0257.251.552, 0257.255.390 si mobilul 0722.338.989. Eu am fost multumita de el. Ce probleme ai?
Aaaaa si bine ai venit in grupul nostru

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina ce scumpa e Adelina si asortata din cap si pana-n picioare.Merge daca o ti de manute?De aba astept sa aflu vesti despre haine.
Ada foarte faini cainii si Iulia e-n largul ei in prezenta lor.Ma gandesc ca sunt inofensivi cu voi dar pe mine ma sperie.Nu m-a muscat niciunul,sper ca nici de acum in colo,imi plac cainii dar totusi sunt mari dulaii. ti-ai gasit cui sa arati pozele,o trupa de mamici speriate de bombe.
Miha miercuri sau cand ziceai ca vi la scoala?

Eu sunt asa de obosita,epuizata de fapt.Nu mi-e somn dar imi vine sa ma duc la sanatoriu .Bine ca doarme Mel ca nu am nici un chef de vorba.
Am o dilema? unul din verisorii Melaniei are varicela,ce sa fac sa merg cu ea pe la ei ca sa o faca si ea sau sa mai astept pana mai creste?sincer nu stiu cum sa procedez!Ovi zice ca e prea mica si sa o las in pace.Na ,ce ziceti?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput