Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 19
ancapolgar spune:
Mama,Carmen,zi-mi si mie unde ai gasit unt de arahide ca de mult vreau si eu sa cumpar,dar nu stiam pe unde se gaseste.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
Somleac spune:
Anca sanatate lui Alex si bunicului tau. In mod normal antibioticul la copiii asa mici se da impreuna cu biotics pentru a proteja flora intestinala.
Gabi, nu am fost eu la toate piesele, am asteptat si afara si a mai fost si taica-meu cu el. Dar a meritat. Mai ales Capra cu trei iezi de marti, Teatrul Tandarica a fost super. Au fost si azi copiii . I-am trimis cu Susu. Matia e ok la Teatru de regula sta cu tzatza in gura si doarme.
Program pe saptamana viitoare:
duminica- "Harap Alb" Teatrul Cluj Napoca -ora 10
luni- teatrul maghiar din Tg Mures
marti- " Castelul din Carpati" - teatrul Guliver din Galati-ora 10 si 12
miercuri- "Cei doi clowni"- Gestual Art Bucuresti-ora 10 si 12
joi- "Robin Hood" -teatrul Alba Iulia- ora 10
vineri -"Danila si Sarsaila"- teatrul Piatra Neamt-ora 10 si 12
sambata- " Doi purcelusi" - teatrul Timisoara- ora 10
duminica -" O minune intr-un lan de soare" -teatrul Botosani-ora 10
Va intereseaza si piesele de dupamasa? Sunt piese pentru copii mari si adulti. Eu anul trecut am fost la cateva. M-au impresionat foarte mult.
Gabi vezi ca trebuie sa mergi un pic mai repede. Pe la 9 jumate, mai tarziu e nebunie mare ca vin scolile si gradinitele. Saptamana trecuta i-au trimis inapoi pe saracii copii. Azi in schimb au fost doar cateva randuri ocupate.
Carmen joi voi fi de dimineata pe la scoala. Are Daria concurs de pian. Poate ne intalnim.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
adablackcat spune:
Miha, mult succes Dariei! Fain ca ati fost la teatru. La Iulia la gradi a fost ceva trupa cu piesa "Ivan Turbinca" si a zis doamna edu ca a fost tare urat. Mi-ar fi placut sa o fi dus la Capra cu trei iezi, ca-i place tare mult povestea.
Eu am avut sapt asta sedinta cu parintii la gradi, in legatura cu serbarea de sfarsit de an. O sa faca trei scenete: Iedul cu trei capre, Scufita Rosie si Ridichea uriasa. Iulia e mama Scufitei rosii. Si mai fac si ceva dans pe Bubulina gospodina. Cred ca o sa fie tare draguti. Trebuie sa o imbrac pe Iulia sa arate ca o mama, cu ceva sortulet. Abia astept.
Ai vostri mai fac ceva serbari?
aaa, Carmen...i-am primit in casa, ce sa fac cu ei? Mi-au adus pozele asa, vrac, scoase pe hartie. Le-am pus intr-un album.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Gabbriela spune:
unde e faimosul restaurant chinezesc...
multumesc anticipat de raspuns 
quote:
Originally posted by adablackcat
Si mie imi place mancarea chinezeasca, in Alba mancam mereu aripioare picante cu un sos de legume minunat. De aici am luat comandat o data acasa si mi-a placut mult. Rata crocanta zici?poze
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Somleac spune:
Gabi vezi ca s-a modificat prgramul , azi e de la 11.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
gabitzica spune:
Miha merci de program, ma intereseaza si cel de dupa masa , ca nu l-as tine pe Tudor acasa saptamana viitoare. Azi nu putem merge ca mergem la tara.
Gabriela restaurantul chinezesc e la iesirea din Arad inspre Nadlac vizavi de RAR la vreo 50 m. E un panou rosu pe stalp pe care scrie Hong Kong, iar strada se numeste Faurilor.
Miha ti-am trimis pm de cateva zile bune . L-ai primit?
DianaR spune:
Poze noi cu Vladut aici.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Gabbriela spune:
multumesc gabitzica, la ala o sa merg cand ajung in arad.
ada a zis ca e unu in alba... oare unde e?
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adablackcat spune:
Gabbriela, in centru, vis-a-vis de Ardeleana. Daca o iei drept inainte pe langa CEC cum cobori Motilor pana in centru direct acolo ajungi.
poze
maria_rubi spune:
Miha, cat o platesti pe tanti si ce face in casa? Ma interesez si eu din timp, nu stiu cat o sa stau cu Mara acasa si la cresa nu cred ca o sa o duc, asa ca....
de
Mara
POZE