Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 16
pufymic spune:
LA MULTI ANI GABI!!!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita mereu alaturi de Cipri si de cei 2 ingerasi ai vostri!
Eu
adablackcat spune:
La multi ani Gabi!
Gabriela, in 98 am terminat pedagogicul.
Am fost astazi la locul de joaca de la Grand Center. E tare fain, si nici nu era lume multa. S-a distrat si Vladut pe acolo.
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Nici noi nu ne mai scapam de muci. Si Iulia si Vlad mai tusesc si haraie. Am terminat cu augmentinul si am zis ca antibiotic nu le mai dau. Am luat colargol, ceva picaturi pentru nas, si le pun acum de-astea, sa vad ce efect are.
poze
Silfidele purpurii
Claudelu spune:
Neata!
Mi-e somn si lene
Aseara ne-am uitat la un film pe HBO si binenteles am adormit amandoi. Dimineata stiam doar ca ne-am uitat la film, ca era fain dar despre ce era vorba nu mai stim 
Carmen, ce delectareeee...mie nici verigheta nu-mi mai intra 
Ada, ai fost langa mine si n-ai zis nimic?? 

Niko, ma bucur ca nu a fost nimic grav si ca ti-a trecut 
Alina.a, mie inca nu mi-au rasarit florile! 
Alinushule, faina faza
Ai ajuns spionu Alfei 
Tati meu n-are mai multa minte ca Raul. ieri a venit de la munci cu un pahar de plastic intr-o punga. Imi da punga sa o desfac si in pahar era iarba. Ma uit mai bine si prin iarba aia era un melc
I-a adus lu Raul un melc
L-au pus pe parchet si-au asezat niste perne pe jos si s-au uitat la melc...cand si-a scos melcu cornitele asa tare a strigat Raul de fericire ca s-a speriat melcu
Deci avem melc care se plimba prin casa
Aseara l-a pus mami intr-un borcan, a gaurit capacu la borcan
Pe cuvant daca astia mari au mai multa minte ca Raul 

Altii au caine, pisica, etc, noi avem melc. Azi maine ii vad ca scot melcu la plimbare cu lesa 
cristinacsa spune:
Gabi, La multi ani alaturi de cei dragi!

Ieri m-am enervat, cica merg fetele de la gradi la teatru de papusi. A mers toata gradinita cu autobuzul la teatru si s-au intors inapoi ca cica nu mai erau locuri. Cam neseriosi...
Ada, eu nu le-am mai dat nimic la fete si in final le-a trecut... Am impresia ca nu prea isi mai fac efectul medicamentele astea. De ce nu incerci homeopate?
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
adablackcat spune:
Clau, unde langa tine?????
Cristinacsa, nu le dau homeopate ca nu stiu ce!
poze
Silfidele purpurii
Claudelu spune:
helauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
Am ajuns pe pagina 3 
Vad ca vizitati alte subiecte da pe aci nu dati...sunteti invidioase pe melcu lu Raul?
Ups...a aparut Ada 
Pai eu stau chiar langa Gemi Center...nu acolo ai fost cu pruncii??![]()
EDIT: acum am vazut ca ai fost la Grand Center 
adablackcat spune:
Clau,am fost la Grand center. S-a deschis si acolo. Si parca-i mai fain.
Edit ca am vazut ca-i vazut!
poze
Silfidele purpurii
ancapolgar spune:
Ada,iacata ca am ajuns si noi la Augumentin,pt ca Alex a facut de ieri dupa-masa febra tot 39.5,39.6,temperatura reala. Pana la ora 2 azi-noapte am stat langa el,pt ca daca plecam incepea sa planga.Dupa doza de Nurofen de la ora 1,pe la 2 i-a mai scazut temperatura si a reusit sa doarma pana la 6.Azi am fost la dr,din fericire azi nu a mai facut febra pana acum,sper sa scapam.Il doare gatul,nu prea mananca... Si bunicu-meu e in spital,a fost operat la picior,trebuie sa ii fac si lui de mancare si sa ii ducem... Ce sa zic? De toate...![]()
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Anca, eu n-am mai vazut de mult efectele antibioticelor, deci, vorba Cristinei,si nu numai a ei, trec la homeopate! Multa sanatate si puiutului si bunicului!
poze