Crestini demonizati?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Off topic: Nimeni - om, balena sau purice saltaret - nu poate auzi nimic daca este surd la vorbele voastre sau / si / ori daca nu vrea sa asculte....

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

DA! DA! DA! Ai perfecta dreptate! Pe topicele astea se fac risipe uriase de energie, timp, neuroni, nervi si tot ce vrei...

-------------------------

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by denizel
DA! DA! DA! Ai perfecta dreptate! Pe topicele astea se fac risipe uriase de energie, timp, neuroni, nervi si tot ce vrei...

Eu astept sa vad o Risipa de Flori , de Zambete si de maini intinse celor din jur sau cuvinte bune pentru a ajuta si a sustine pe ceilalti..... dar se pare ca asa ceva a cam disparut de pe Forum, iar acum mai sunt doar in visele mele erotice .....

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Darael,
Asa asteptam si eu sa vad, , dar se pare ca am avut parte de altceva!!!

Chiar azi am asistat la o discutie intre doua persoane, adulte si cu pretentii de maturitate, care se "intepau" reciproc, asa finut.... si ma tot gandeam ca de fapt nu au pareri diferite, dar le facea placere sa se "intepe".
Cred ca noi permitem demonilor sa ne invrajbeasca, sa ne atate, cand am putea sa cautam sa traim in pace, chiar daca avem pareri si principii de viata diferite.
Ma bucur totusi ca lucrurile s-au potolit aici, sper sa nu trezesc iarasi demonii!!

Kari

Mergi la inceput