Cazare Goteburg & Stockholm

Cazare Goteburg & Stockholm | Autor: AnaGN

Link direct la acest mesaj

Hello, Hello

Stie cineva o cazare ieftina pentru luna iulie in orasele de mai sus? Bine, conditii decente

4 zile in Got si 2 in Stoc?

Daca Da, va rog raspudeti pe PM (sa nu se considere publicitate).

Am vreo 2 luni de cand tot caut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incearca sa le intrebi si pe fetele din scandinavia: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98122
sau la agentii de turism, ai incercat?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Buna,

La agentii am incercat, pe net am incercat, nu mai stiu unde sa incerc...Bine, gasesti, de la 130 de euro pe noapte: fara baie si fara fereastra

Si mie imi trebuie ceva decent si central, pentru ca toata ziua o sa fim plecati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cauta cazare in dormitor. Adica inchiriezi numai patul. Eu asa am fost in Norvegia si am dat 20e/pat/noapte. In jur de 15 paturi intr-o camera.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Merci mult, dar varianta cu dormitory o pastrez ca ultima incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

AnaGN, eu tocmai vroiam sa-ti spun de Ibisuri ca noi acolo am stat si n-au costat mai mult de 650-750 SEK pe noapte dar din pacate sunt in afara orasului, asa ca presupun ca ies din calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

AnaGN, www.stockholm-bed-and-breakfast.se/Engelsk/Engelsk.htm" target="_blank">aici o sa gasesti cazari in B&B (Bed and Breakfast) in Göteborg si Stockholm. Pentru rezervare trebuie sa completezi formularul din linkul lor, urmind ca ei sa te contacteze.
Mai poti gugali dupa B&B, pun pariu ca sint mai multe. In general sint curate si rezonabile ca pret.
Succes!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Da, si eu m-am gandit la Ibis, dar nu e nici unul in centru (nici in Got nici in Sto) si, mai ales in Sto, stam ffff putin, 2 nopti, asa ca nu am timp sa fac naveta ca sa vad....

Linkul cu Bed&Breakfast l-am descoperit de mult, dar nu prea au nimic, si preturi peste 800 de corane pe noapte....

Mai incerc si mai astept propuneri....

Mergi la inceput