cartela interfon
ajutor, please!
As vrea sa ma ajutati cu adresa unei firme din Bucuresti de unde as putea procura cartele de interfon, administratora m-a lasat cu ochii in soare, e vorba de un cabinet medical in scara unui bloc, unde intram vreo 10 persoane si nu avem decat o cartela de interfon!
Va multumesc anticipat,
Raspunsuri
claujro spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Noi suntem 4 persoane pe o singura cartela si asta la o locuinta normala. Intr-o seara, am uitat cartela in casa si ne-am intors de la film pe la 12-1 noaptea...Noroc ca era geamul de la terasa deschis, a urcat sotul meu pe terasa, a rupt plasa de tantari de la geamul de pe holul blocului, a deschis usa la parter si...am intrat in bloc... Pe cine am intrebat...mi s-a spus ca nu e posibil sa fie multiplicata. Poate stiti voi mai multe.
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
katik spune:
eu stiu ca se pot multiplica. aici la noi stiu firma cu pricina, la voi...e cam departe
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
claujro spune:
La mine, nu! Sau cel putin nu mi-a spus nimeni ca ar exista o parola...
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
doradora spune:
nu cred ca merge orice firma, pur si simplu. mai degraba luati-le nr de tel de la intrare, sau doar numele, ca e scris pe carcasa metalica.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
claujro spune:
Am incercat si asa..dar trebuie sa existe nu stiu cate comenzi de cartele la nivel de bloc (un nr fix) ..Si nu-mi permit sa comand 50 de cartele singura (sau cate or fi)... Nu mai retin exact numarul..oricum erau prea multe..
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
miki68 spune:
Fetelor, sunati la firma care a montat interfonul (daca e firma serioasa, au nr. telefon scris acolo pe caseta cu butoane de la intrare) si solicitati cartele pt. adresa la care stati. Oricum nu vi le elibereaza decit in baza buletinului pt.ca sa corespunda adresa.
Eu mi-am facut vreo 6 cind m-am mutat. Asa, sa fie, ca am observat ca in timp unele nu mai functioneaza asa bine (se freaca de chei etc.). Acum 5 ani costa 10000 lei vechi o bucata.
cristina d.
claujro spune:
Pe baza buletinului? Ups...eu am buletinul pe adresa veche, unde acum e biroul sotului si locuiesc la alta adresa...O fi suficient si contractul casei...
De multiplicat nu stie nimeni, nu-i asa???
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
miki68 spune:
ba cred ca e bun si contractul. Zici ca mai ai o proprietate la adresa din buletin si cum acum nu se mai pot trece mai multe adrese gen flotant etc., cred ca o sa mearga.
cristina d.
doradora spune:
vai ce nesimtiti! cum adica pe comanda fixa? in conditiile astea trebuie sa apelezi din nou la adiministator sa te ajute sa rezolvi problema. la noi erau anul trecut (sau acum 2 ani?)30.000 vechi bucata. nu mi-a venit sa cred ce ieftina era.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri