sunt o femeie singura. va rog o parere.
Raspunsuri - Pagina 6
bebe_andu spune:
Multumesc mult! Maine facem prima vizita la medic sa ne spuna exact ce varsta avem. Sper sa nu aiba vreun barometru de emotii, ca explodeaza :))
Theiuta spune:
Felicitari, draga mea!
Nu pot decit sa iti doresc sa fii sanatoasa sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bebit sanatos si frumos.
Te pup, Theiuta
poze cu Nicolas
bebe_andu spune:
trebuie sa recunosc ca ma incearca un sentiment de frica, pentru ca, fiind la prima sarcina, stiu, dar nu tot si mi-e teama sa nu pateasca ceva. Mi-e teama sa nu imi iasa analize prost desi nu am avut vreodata boli sau avorturi. singura problema era cea cu calciul, dar nu e grava si oricum mi se vor administra vitamine. In realitate cred ca am nevoie de multe incurajari. Va pup
Elise spune:
felicitari!
Nu te gindi la probleme, o sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos si mincacios!
Elise & BBLisa
principe spune:
bebe_andu,
felicitari,bine ai venit!!!
deacum inainte tu sigur nu ai sa te mai simti singura.
ai grija de tine,ia acid folic,papa bine si odihnestete
un bb sanatos
monica mami de print
bebe_andu spune:
Am fost la prima noastra vizita si avem o luna si vreo patru zile. Colul este inchis, asa ca nu sunt probleme. Ne place de doctorita pe care am ales-o, numai ca suntem putin agitati pentru ca medicul de familie si ginecologul nu prea gandesc la fel :) oricum, am decis sa am mai multa incredere in ginecolog, pentru ca este mult mai priceput si pana la urma o sa nasc cu el, nu cu medicul de familie. Momentan imi fac griji pentru RH, sper sa nu am probleme la analizele de la sange...taticul este alaturi de noi, iar luni sau marti facem prima ecografie. Iar ma incearca niste emotii...Va pup
bebe_andu spune:
fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie ca nu pricep...sunt mai bleaga...la prima vizita ginecologul ne-a spus ca avem 4 saptamani si trei zile. Duminica s-ar fi implinit cinci sapt de sarcinas. Cum calculez? Adica eu de luni am inceput saptamana a sasea sau numar cinci sapt si o zi, apoi doua, pana implinesc sase saptamani in cap duminica de vine?
annnna35 spune:
bebe, nu am absolut nimic impotriva sa postezi aici, dar s-ar putea ca fetele care s-ar pricepe sa-ti dea un raspuns sa nu fie pe aici, la subiectul cu "femeia singura". Eu nu ma pricep la ce intrebi tu... Iti propun insa sa deschizi un subiect separat, la care sa se vada clar din titlu ce intrebi tu... Succes!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
annnna35 spune:
Sonia, bine in general, multumesc de intrebare, pe baricade :)
Am avut o realizare mare profesionala si asta a fost f important. In rest, pe ici, pe colo, mai ales acasa si la munca, dar e ok chiar si asa. Mai greu e cand cine nu m-a mai vazut de mult intreaba : "Nimic nou?"(adica niciun barbat?) Fi-r-ar sa fie, atunci parca doare mai rau decat cand sunt eu singura cu mine. Nu poate sa taca lumea asta o data....
Sau, mai deunazi, ii povesteam eu unei dne mai in varsta cum as vrea sa mai fac o facultate. Nu i s-a parut o idee buna. Mie mi se pare magnifica. A zis ca mi-as "pierde timpul", subintelegandu-se "in loc sa mi caut un barbat"
In rest bine, liniste, ceea ce va doresc si voua la toate.
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.