poveste adevarata 100%

poveste adevarata 100% | Autor: moniboni

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici sa postez, dar oricum ma hotarasem sa notez si eu undeva perlele lui Vlad, ca implineste 2 anisori pe 11 mai si d'acum incepe veselia.
Ceea ce am sa va povestesc e 100% real si nu prea e perla.

Asa deci...eram luni dimineata pe drumul dintre Sinaia si Comarnic (pe serpentine). Plouase noaptea si pe jos era un fel de mazga. La 5.30 masina noastra derapeaza, ne trezim pe contrasens si p-orma ne izbim frumisel de parapet si ne proptim invers sensului de mers. Spaima, pe moment n-a fost asa de mare (dup-aia ma realizat ca 2 metri mai inspate nu era paraped deloc si ne duceam dracu' pe iarba care era uda si dup-aia urma prapastaia; n-am realizat nici ca nu a venit nimic nici din fata, nici din spate - in fine, am avut noroc).
Cea mai tare faza a facut-o Vlad - bebe nostru - care, fix la 5.30 s-a trezit si a inceput sa planga dupa noi. El era acasa cu soacra mea care a vrut sa ne sune sa vada ce s-a intamplat. Cand s-a trezit de tot, piticu a inceput sa povesteasca: nu masina tata buf, dacia break buf..
Mie mi se pare taaaare ciudat.

mamica de rockerash

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Initial creeata de moniboni

. Cand s-a trezit de tot, piticu a inceput sa povesteasca: nu masina tata buf, dacia break buf..
Mie mi se pare taaaare ciudat.

mamica de rockerash

am uitat sa precizez ca noi nu avem dacia break; d'aia zic ca nu m-as mira sa fi fost vreun accident pe dn1 in care sa fi fost implicata si dacie break...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamico, hai cu noi la copilutii de mai iunie de 2005.

Ciudata intamplarea cu bebicul tau, mi s-ar ridica parul in cap! Probabil este foarte receptiv.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Uimitor, sa fi functionat telepatia? La multi ani pentru Vlad, by the way.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput