Aberatii motorizate de 1.7 milioane
Raspunsuri - Pagina 5
capra cu trei iezi spune:
in afara de masini scumpe, imbogatitii peste noapte isi fac cravate din aur si ghiulul aferent. normal ca fiecare face ce vrea cu banii lui, numai ca ei o fac in mare parte din snobism, ca sa arate lumii ce bogati sunt. as putea extrapola si la alte cazuri, dar nu e cazul. sunt de acord cu luxul, cine si-l permite, dar totusi un lux superexagerat nu stiu daca isi are rostul. pana la urma e la fel de muritor ca toti ceilalti.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
denizel spune:
Probabil ca nimeni din cei care scriem aici nu avem banii diponibili pentru a cumpara o astfel de masina.
Numai ca, din ce am vazut eu pana acum in viata asta , tare ma intreb oare cati dintre cei care scriem aici, daca am avea banii astuia, chiar nu ne-am cumpara masina respectiva :-) Este incredibil cat de mult pot schimba niste nenorociti de bani, muuulte principii.
E drept ca e trist si cumva revoltator sa treci cu o masina din asta pe langa un biet om pe bicicleta, care are in spate o plasa cu 3 paini (cina intregii familii din ziua respectiva), dar cred ca e unul din relele care ar trebui sa ne preocupe cel mai putin.
Din nefericire, sunt chestii mult mai grave care se intampla aici si care implica mult mai multe defecte decat snobismul si ingamfarea unui imbogatit peste noapte.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
anky spune:
quote:
Originally posted by denizel
Probabil ca nimeni din cei care scriem aici nu avem banii diponibili pentru a cumpara o astfel de masina.
Numai ca, din ce am vazut eu pana acum in viata asta , tare ma intreb oare cati dintre cei care scriem aici, daca am avea banii astuia, chiar nu ne-am cumpara masina respectiva :-) Este incredibil cat de mult pot schimba niste nenorociti de bani, muuulte principii.
E drept ca e trist si cumva revoltator sa treci cu o masina din asta pe langa un biet om pe bicicleta, care are in spate o plasa cu 3 paini (cina intregii familii din ziua respectiva), dar cred ca e unul din relele care ar trebui sa ne preocupe cel mai putin.
Din nefericire, sunt chestii mult mai grave care se intampla aici si care implica mult mai multe defecte decat snobismul si ingamfarea unui imbogatit peste noapte.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel,bine spus
Uitam probabil ca saraci si bogati exista peste tot in lume, nu numai in Romania.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
A_Iulia spune:
Mai bine mutati subiectul la barfe si mondenitati.
Mie mi se pare multa rautate spusa pana acum.
Exact ca babele de la mine de la bloc care se minuneaza ca am mai multe perechi de pantofi ca ele.
Normal ca sistemele de referinta sunt diferite.
Probabil ca sa parem de bun simt ar trebui sa avem o singura pereche de pantofi si aia scalciata, un singur costum si ala vechi si o bicicleta, ca asta e media in Romania, nu? Dacia e lux deja.
si daca prin absurd castigam mai multi bani, sa ne mutam din tara, sa nu jignim altii de pe-aici.
Nu cunosc cine e "dansul", nici nu ma intereseaza. Dar respect dreptul fiecaruia de a-si gestiona averea dupa bunul sau plac. Ca da 1.7 mil pe o masina - probabil e un procent mic din averea lui, probabil mult mai mic decat procentul alocat de noi pt achizitia unui autoturism. deci care o fi mai snob, nu stiu.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
capra cu trei iezi spune:
adina, de ce crezi ca e rautate? ne-am spus parerea!
sunt multi oameni bogati, cu bun simt, care nu fac atata caz de bogatia lor.
A_Iulia spune:
Ok, si el cu ce a facut caz? Ca si-a luat o masina care i-a placut si si-a permis-o? Nu toti facem la fel?
Sau poate scap eu ceva...
anky spune:
Olandezii au chiar o revista lunara(Quote) in care sint prezentati toti bogatasii Olandei,deci ar insemna ca toti astia sint snobi si ingimfati numai pentru ca sint bogati...Nope..Nu poti cataloga din start o persoana ca fiind snoaba sau ingimfata doar pentru ca e bogata si conduce o masina scumpa.Nu pot decit sa ii admir ca au reusit ,au avut cap si probabil noroc sa ajunga acolo unde au ajuns.Sau e la moda sa ii improscam cu noroi doar pe romanii nostrii bogati
anky spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
adina, de ce crezi ca e rautate? ne-am spus parerea!
sunt multi oameni bogati, cu bun simt, care nu fac atata caz de bogatia lor.
Sa nu uitam ca paparazzi abia asteapta sa pozeze ceva mai neobisnuit.Presa e de vina facind public articolul cum tot presa si televiziunea sint de vina pentru mediatizarea familiei Columbeanu.
A_Iulia spune:
Eram convinsa ca-mi scapa ceva. Deci de Columbeanu e vorba? Citisem pana acum Casuneanu...in fine, o fi vreo porecla ceva de-a lui
Atunci cred ca e o aversiune personala, nu pe ideea in sine ca un bogat si-a luat o masina scumpa. Ci doar pentru ca este acest Columbeanu personaj mult prea mediatizat, ce a starnit antipatii. Nici mie nu mi-e prea simpatic, da' nu ma intereseaza ce face cu banii lui, si mi se pare normal sa incerce omu' sa si-i cheltuie cumva, cum il duce capul si cum vrea el, si sa fie lasat totusi sa traiasca in tara lui.
Androix spune:
quote:
Originally posted by anky
Sa nu uitam ca paparazzi abia asteapta sa pozeze ceva mai neobisnuit.Presa e de vina facind public articolul cum tot presa si televiziunea sint de vina pentru mediatizarea familiei Columbeanu.
Ba pardon! Poate in olandezia nu s-a auzit cat ia columbeanca pe emisiunea aia...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia