Rahova sau apropiere (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am hoinarit toata dimineatza, acum le-am dat sa pape si asteptam ora de culcare
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Si noi am hoinarit..., acum Alexa sa sulcat , eu mananc ceva aici , apoi ma bag si eu la somn.
Fetelor, voi stiti in zona noastra vreun magazin de metraje de unde as putea sa cumpar tul?Ii face mama o rochita Alexei si-i trebuie sa-i puna pe dedesubt sa o "umfle"

Mergi la inceput

, pe unde umblati mai fetelor?

Eu sunt patroana in seara asta ca am lasat fata la mama, am facut comanda la o pizza, si astept sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! Monica ieri te asteptam in parc dar ne-ai tras clapa. Eu azi o sa ies devreme, cred ca pe la 9 ma duc in parc ca sa ma pot retrage la pranz, deja e foarte cald. Asa ca daca vine cineva prin parc dati un semn.

Poze

Mergi la inceput

Neata!

Eu acum dimineata o sa ma duc sa iau fata de la mama, iar mai pe seara mergem la ziua cumnatului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Dory, si voi sarbatoriti azi? Distractie placuta! Si noi mergem dupa-masa la ziua nepotelei mele, verisoara si nasica mica a Mariei. Schimba prefixul, face 10 ani. Sper sa nu urle fii-mea pe-acolo...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

buna fetelor,
noi am fost la tzara, a fost tare fain...acum astia mici sunt franti de oboseala si dorm...cred ca nu mai apucam sa iesim pe-afara in seara asta...da nu-i bai ca am stat toata ziulica in curte
dory, lexi, distractie placuta
cristina, copilu' nostru stapanu' nostru...unde vrea copilu' acolo tre' sa mergemeu vreau sa merg intr-un anume parc si cand incep amandoi urlaciunea...cedez
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Monica, merci,
Lexi, cum va-ti distrat?
Eu azi am fost intr-o continua miscare de la ora 11.30, ma dus sotul la fini ca sa merg cu ei pina in SIR sa-mi iau ceva de incaltat , ca el a avut ceva de rezolvat si nu a putut merge cu mine, si bineinteles ca nu mi-am gasit nimic, nici eu nici pt. Alexa , offf, asa ma-m saturat de atatea cautari, acum mi-am gasit rochie si nu-mi gasesc pantofi , apoi am intrat la Cora, am venit acasa , am plecat sa luam fata de la mama si am continuat drumul la cumnati , am ajuns acasa pe la 9 ia-m facut baie Alexei, am culcat-o, , iar acum fug si eu la somn.
Va pup pe toate, noapte buna.

Mergi la inceput

sa porti rochitza sanatoasa
lasa ca pantofi sau sandalutze iti gasesti mai usor

monica

Mergi la inceput

Merci, Monica.
Deja sa stii ca ma speriat gandul ca iar voi alerga sa-mi gasesc pantofi CA SI DUPA ROCHIE, cat e sir-ul ala de mare si cata incaltaminte era acolo nu mi-am gasit, ce-mi placea aveau niste tocuri kilometrice, sau nu se potrivea culoarea, asta e, mai caut.

Mergi la inceput