Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
noi am hoinarit toata dimineatza, acum le-am dat sa pape si asteptam ora de culcare
va pup
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Si noi am hoinarit..., acum Alexa sa sulcat , eu mananc ceva aici
, apoi ma bag si eu la somn.
Fetelor, voi stiti in zona noastra vreun magazin de metraje de unde as putea sa cumpar tul?Ii face mama o rochita Alexei si-i trebuie sa-i puna pe dedesubt sa o "umfle" ![]()
Dory232002 spune:
, pe unde umblati mai fetelor?
Eu sunt patroana in seara asta ca am lasat fata la mama, am facut comanda la o pizza, si astept sa vina.
aissa spune:
Neata! Monica ieri te asteptam in parc dar ne-ai tras clapa. Eu azi o sa ies devreme, cred ca pe la 9 ma duc in parc ca sa ma pot retrage la pranz, deja e foarte cald. Asa ca daca vine cineva prin parc dati un semn.
Poze
Dory232002 spune:
Neata!
Eu acum dimineata o sa ma duc sa iau fata de la mama, iar mai pe seara mergem la ziua cumnatului meu.
anangel_lexi spune:
Neata!
Dory, si voi sarbatoriti azi? Distractie placuta! Si noi mergem dupa-masa la ziua nepotelei mele, verisoara si nasica mica a Mariei. Schimba prefixul, face 10 ani.
Sper sa nu urle fii-mea pe-acolo...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi am fost la tzara, a fost tare fain...acum astia mici sunt franti de oboseala si dorm...cred ca nu mai apucam sa iesim pe-afara in seara asta...da nu-i bai ca am stat toata ziulica in curte![]()
dory, lexi, distractie placuta
cristina, copilu' nostru stapanu' nostru...
unde vrea copilu' acolo tre' sa mergem
eu vreau sa merg intr-un anume parc si cand incep amandoi urlaciunea...cedez![]()
va pup pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Monica, merci,
Lexi, cum va-ti distrat?
Eu azi am fost intr-o continua miscare de la ora 11.30, ma dus sotul la fini ca sa merg cu ei pina in SIR sa-mi iau ceva de incaltat , ca el a avut ceva de rezolvat si nu a putut merge cu mine, si bineinteles ca nu mi-am gasit nimic, nici eu nici pt. Alexa
, offf, asa ma-m saturat de atatea cautari, acum mi-am gasit rochie si nu-mi gasesc pantofi 
, apoi am intrat la Cora, am venit acasa , am plecat sa luam fata de la mama si am continuat drumul la cumnati , am ajuns acasa pe la 9 ia-m facut baie Alexei, am culcat-o, , iar acum fug si eu la somn.
Va pup pe toate, noapte buna.
monica-elizabet spune:
sa porti rochitza sanatoasa
lasa ca pantofi sau sandalutze iti gasesti mai usor
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Merci, Monica.
Deja sa stii ca ma speriat gandul ca iar voi alerga sa-mi gasesc pantofi CA SI DUPA ROCHIE, cat e sir-ul ala de mare si cata incaltaminte era acolo nu mi-am gasit, ce-mi placea aveau niste tocuri kilometrice, sau nu se potrivea culoarea, asta e, mai caut.