Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 26
lunna27 spune:
Hahaha Lora i-ai luat sarafan de care i-am luat si eu Anei si tot de acolo din Petrodava ![]()
Andreutza petrecere frumoasa,cred ca vremea va fi buna si cica va fi si f cald pt perioada asta!
Adriana va fi cald si in Piatra,banuiesc ca esti un pic stresata din cauza asta
,sa vezi la vara cand vor fi caldurile alea,ai sa-ti doresti sa mai fie un pic de racoare ![]()
Merci de info,dar zi-mi te rog cum ai procedat,ai facut programare sau cum?Ca acus e ziua sotului si ma gandeam la o chestie....ca altceva nu stiu ce sa-i iau,cam are de toate![]()
Dana
lunna27 spune:
Ana tu pe unde umblii,sper ca sunteti bine!Ne-ai ramas datoare cu un raspuns ![]()
Iully ai mai rezolvat ceva?
Dana
crissandrada spune:
Nu am nici un chef de treba si am atat de multa.... Nici nu apuc sa termin ceva ca apare altceva. Si acum mi-a adus directorul sa ii pregatesc un raport de sfarsit de trimestru si nu mai am nici datele ca acum 2 saptamani m-i s-a stricat calculatorul ... Imi vine sa las totul balta si sa plec acasa
. Trebuie sa muncesc de doua ori acum.
Ana chiar ne esti datoare cu un raspuns.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
LoraG76 spune:
Da, Ana, chiar, te-ai ascuns sa mananci singura snitzelele, ca nu cumva sa cerem si noi?!
Dupa ce ca ne-ai lasat si in ceata cu chestia aia...p...cum i-o fi zicand din care le-ai facut, ai mai si dat bir cu fugitii...pai e frumos asa?!
Dana, ma bucur ca ti-a placut si tie sarafanul, ins. ca nu e urat, ca mie deja nu-mi mai placea aseara...
...sunt cam ciudata!

Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Dana, m-am dus acolo personal, ca e aproape de noi si am intrebat ce oferta au, cat costa etc. Era un anunt in ziar In Realitatea MT Terapy Center - parca asa se cheama, era si nr. de tel - am aruncat insa ziarul.
Ana, e in parc cu Casandra. AM fost si eu s-o iau pe Lara si pe mama si m-a enervat o nesimtita, care ni s-a uitat si-n punga sa vada daca nu i-am luat nou o forma de ratusca.
Lora, mie imi place ce i-ai luat, ii sta bine in roz.
Adriana
LoraG76 spune:
Haha...Adriana, poate vine Eugen sa va aresteze, ca tot e de serviciu azi...
...!!!!! Da' aia parea sanatoasa la cap, asa...vreun pic??? Cine-ar fura, frate, o forma de ratusca??? Sunt in kaufland jucarii pentru nisip cu 35 de mii pachetul!! 

Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Da, Lora, sa vina Eugen sa faca ordine in parc![]()
Pe Lara o stie tot parcul ca pe-un cal breaz, ca e tare egoista in ultimul timp si nu da nimic altor copii, ea vrea insa de la toti
- ce mai, ii mai trebuie un fratior ceva
Mai vin apoi si eu cu gura mare - o sa ne alunce din cartier![]()
Criss, lasa ca e bine sa muncesti - acum vine vara, concediul ...
sau poate concediul de maternitate???
Fetelor, la noi e o caldura in apartament, numai sub
e de stat
Unde e cab. dr. Petrovici? Aveti cumva si-un nr de tel si progrm. lui de la cabinet?
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Adriana, nr. asistentei care face programarile: 0742301533 si nr. doctorului Petrovici: 0744603670. Dar nu stiu daca s-a intors inca din concediu, poti incerca la asistenta si o sa iti spuna. De fapt, ar trebui sa merg si eu cu Iustina...da, hai ca merg cu tine odata, daca vrei.
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Lora e chiar culmea,asta senzatie am avut si eu cu sarafanul ala,mi-a placut tare mult cand l-am luat,dar cand am ajuns acasa nu mi se mai parea asa grozav,poate daca era un pic mai decoltat,era mai misto ![]()
Adriana voi nu aveti aer conditionat?
Criss treb sa iei masuri de urgenta,asta daca iti doresti mult sa stai acasa ![]()
Ma doare un picior,cred ca am facut o intindere 
Ana cred ca nu are net,ca altfel eu zic ca intra sa ne spuna ce si cum ![]()
A mea picteaza,ma duc sa o dranesc dar ma indoiesc ca va manca bine pe caldura asta 
Am vazut niste afise ca ar veni circul pe 12 mai,stie careva ceva sigur??
Dana
Adriana_78 spune:
Lora, merci! Da, vreau sa mergem impreuna. Fa-ti tu programarea pt. noi doua? Sau sa sun eu? Cam cat costa o vizita, stii? Si unde are cabinetul?
Adriana