Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hahaha Lora i-ai luat sarafan de care i-am luat si eu Anei si tot de acolo din Petrodava

Andreutza petrecere frumoasa,cred ca vremea va fi buna si cica va fi si f cald pt perioada asta!

Adriana va fi cald si in Piatra,banuiesc ca esti un pic stresata din cauza asta,sa vezi la vara cand vor fi caldurile alea,ai sa-ti doresti sa mai fie un pic de racoare
Merci de info,dar zi-mi te rog cum ai procedat,ai facut programare sau cum?Ca acus e ziua sotului si ma gandeam la o chestie....ca altceva nu stiu ce sa-i iau,cam are de toate

Dana

Mergi la inceput

Ana tu pe unde umblii,sper ca sunteti bine!Ne-ai ramas datoare cu un raspuns

Iully ai mai rezolvat ceva?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nu am nici un chef de treba si am atat de multa.... Nici nu apuc sa termin ceva ca apare altceva. Si acum mi-a adus directorul sa ii pregatesc un raport de sfarsit de trimestru si nu mai am nici datele ca acum 2 saptamani m-i s-a stricat calculatorul ... Imi vine sa las totul balta si sa plec acasa . Trebuie sa muncesc de doua ori acum.

Ana chiar ne esti datoare cu un raspuns.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, Ana, chiar, te-ai ascuns sa mananci singura snitzelele, ca nu cumva sa cerem si noi?! Dupa ce ca ne-ai lasat si in ceata cu chestia aia...p...cum i-o fi zicand din care le-ai facut, ai mai si dat bir cu fugitii...pai e frumos asa?!
Dana, ma bucur ca ti-a placut si tie sarafanul, ins. ca nu e urat, ca mie deja nu-mi mai placea aseara......sunt cam ciudata!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, m-am dus acolo personal, ca e aproape de noi si am intrebat ce oferta au, cat costa etc. Era un anunt in ziar In Realitatea MT Terapy Center - parca asa se cheama, era si nr. de tel - am aruncat insa ziarul.
Ana, e in parc cu Casandra. AM fost si eu s-o iau pe Lara si pe mama si m-a enervat o nesimtita, care ni s-a uitat si-n punga sa vada daca nu i-am luat nou o forma de ratusca.

Lora, mie imi place ce i-ai luat, ii sta bine in roz.

Adriana

Mergi la inceput

Haha...Adriana, poate vine Eugen sa va aresteze, ca tot e de serviciu azi......!!!!! Da' aia parea sanatoasa la cap, asa...vreun pic??? Cine-ar fura, frate, o forma de ratusca??? Sunt in kaufland jucarii pentru nisip cu 35 de mii pachetul!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Da, Lora, sa vina Eugen sa faca ordine in parc
Pe Lara o stie tot parcul ca pe-un cal breaz, ca e tare egoista in ultimul timp si nu da nimic altor copii, ea vrea insa de la toti - ce mai, ii mai trebuie un fratior ceva
Mai vin apoi si eu cu gura mare - o sa ne alunce din cartier

Criss, lasa ca e bine sa muncesti - acum vine vara, concediul ...
sau poate concediul de maternitate???

Fetelor, la noi e o caldura in apartament, numai sub e de stat

Unde e cab. dr. Petrovici? Aveti cumva si-un nr de tel si progrm. lui de la cabinet?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana, nr. asistentei care face programarile: 0742301533 si nr. doctorului Petrovici: 0744603670. Dar nu stiu daca s-a intors inca din concediu, poti incerca la asistenta si o sa iti spuna. De fapt, ar trebui sa merg si eu cu Iustina...da, hai ca merg cu tine odata, daca vrei.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora e chiar culmea,asta senzatie am avut si eu cu sarafanul ala,mi-a placut tare mult cand l-am luat,dar cand am ajuns acasa nu mi se mai parea asa grozav,poate daca era un pic mai decoltat,era mai misto

Adriana voi nu aveti aer conditionat?

Criss treb sa iei masuri de urgenta,asta daca iti doresti mult sa stai acasa Ma doare un picior,cred ca am facut o intindere

Ana cred ca nu are net,ca altfel eu zic ca intra sa ne spuna ce si cum

A mea picteaza,ma duc sa o dranesc dar ma indoiesc ca va manca bine pe caldura asta

Am vazut niste afise ca ar veni circul pe 12 mai,stie careva ceva sigur??

Dana

Mergi la inceput

Lora, merci! Da, vreau sa mergem impreuna. Fa-ti tu programarea pt. noi doua? Sau sa sun eu? Cam cat costa o vizita, stii? Si unde are cabinetul?

Adriana

Mergi la inceput