Voi putea beneficia de indemnizatie in acest caz?

Voi putea beneficia de indemnizatie in acest caz? | Autor: simply

Link direct la acest mesaj

Buna! Pe 22 septembrie anul acesta voi implini doi ani de cand stau cu copilul in concediu de ingrijire, in urma caruia primesc indemnizatia de sase milioane lei vechi. In cazul in care raman insarcinata... posibil sa nasc prin ianuarie:) voi mai beneficia de cei doi ani de stat acasa plus indemnizatia? Deoarece am auzit ca se poate insa nu stiu sigur, adica sa imi spuneti o lege ceva, etc:)
Varianta pe care am auzit-o eu suna in felul urmator:
Cartea de munca imi merge, si normal si vechimea, adica lunile, deci ma incadrez in perioada de timp care mi-ar fi necesara pentru a putea lua indemnizatia.(Din septembrie 22, eu ma-s putea intoarce la serviciu pentru o luna, doua apoi mi-as baga concediu prenatal... - asta in cazul incare in ianuarie voi naste)
Stie cineva ceva, va rog?
Multumesc mult de tot pentru eventualele raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Da, vei beneficia.

S-a mai discutat!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

merci de raspuns, spune-mi unde sa caut sa citesc si eu.
unde gasesc o lege ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai toata legislatia aferenta pe pagina legislativa.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

of, Doamne greu va mai e sa imi dati un link ceva, ca doara daca m-as pricepe sa umblu pe aici nu v-as mai stresa... in fine, oricum multumesc pentru deranj...

Intr-un mare final am gasit si pagina legislativa...insa nu am inteles unde ma incadrez...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

simply, ma scuzi ca am raspuns asha sec, dar aici la legislativ sunt multe subiecte, chiar si din titlu subiectelor te poti orienta

Pagina lui marius este: http://www.romleas.ro/ si aici la legislativ gasesti toate legile! Pe tine te intereseaza ORDONANTA DE URGENTA nr. 148 unde scrie ca perioada de ingrijire a copilului pana la 2 ani constituie stagiu de cotizare. Deci poti primi indemnizatie chiar daca toate cele 12 luni anterioare nasterii ai fost in concediu pt ingrijirea primului copil!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Iti multumesc din suflet, si crede-ma ca nu am vrut sa stresez pe nimeni! Multumesc inca o data.

Mergi la inceput