Cluj rulz! - 70

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata!!! sa avem o saptamana frumoasa, plina de iubire, intelegere si realizari!!

Va pup pe toate!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Noi raciti.Eu rau de tot dar Razvan e mai bine.
la toate

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare gagici

amu' nu am timp sa va scriu multe dar , sper, sa pot reveni...

arleena poti sa-mi cumperi si perechea aceia de sandale cu 55 ron sau daca au primit modele care iti place tie...daca ma gandesc bine nu conteaza daca e deschis in fata sau nu

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao!
Va scriu pe fuga de la job!
Am bifat pana acum 4 filme de la TIFF, unele mi-au placut, altele mai putin. Azi e filmul lui Banderas, chiar vreau sa-l vad, de la 20:30, deci aman masajul pe maine! Din pacate in fiecare zi am vazut filme pe care mi-as dori sa le vad, nu stiu cum le impac pe toate si sunt cam zombi de oboseala, cu toata treaba de la birou. Oricum, ma simt bine, asta e cel mai important, iar pe Victor o sa-l recompensez eu cumva pentru tot stress-ul asta!

Cristiana, va tin pumnii sa fie o faza scurta scurta cu Theiuta. Ma bucur ca voi sunteti niste parinti buni si aveti rabdare .

Stanca, sanatate multa, aveti grija de voi! Serbanica e si el mucit un pic dar altfel e superok! Cam neascultator...

pupici,

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Si scuze ca raspund asa tarziu, am fost plecati la Bran in weekend...

asi, nu stiu in ce parte a Clujului are el intalnirea, crede ca undeva in centru...
carrie, multumesc mult pentru linkuri (vila eunicia nu pot s-o deschid nici cum desi m-ar tenta sa vad despre ce e vorba, mi-a mai recomandat-o cineva).

Mai fac sapaturi acum, pe net...

Edit: am facut rezervarea la vila Eunicia. Multumesc mult, inca o data, pentru ajutor!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

carrie daca te rog mult mult de tot mai sapi un pic dupa acel numar de telefon de la centrul de inchirieri costume de carnaval?
eu inca nu am reusit sa-i fac rost de un costum pe masura si sunt deja intrata in panica , marti e serbarea

va salut pe toate
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Si acuma scriu pe scurt ca fug pe campiile patriei cu treaba
Carrie, la Savadisla muncesc eroic ca si Mariana in domeniul fantastic al constructiilor de drumuri (de aceea ma si plimb des pe campii si dealuri); cu ceva noroc si vreme buna o sa avem o autostrada in curand prin zona
Roxana, nu te cunosc (inca ) dar esti grozava..... pur si simplu imi transmiti mie energia ta; ce as mai merge si eu la TIFF, dar nu am ce sa fac cu Luca (ma bate gandul sa ma duc la un film de noapte, afara, dar nu stiu daca reusesc)
Mariana, deci asa... ai pierdut numarul... las ca vezi tu
Vreau si eu sa va cunosc... cand puneti de o intalnire? Ca vin si eu cu sigurantza.....
Va pup, aveti grija de voi si de cei mici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

maria uite ce am gasit

Centrul de inchirieri costume de carnaval pentru copii din Manastur, Str.Izlazului, 18/204.
Aici gasiti cele mai frumoase costume de carnaval din import, tot ce va puteti dori pentru copilul dvs.(inclusiv costume cu fibra optica). Renuntati la improvizatii si inchiriati costume originale la preturi avantajoase. Pentru programari si alte informatii, va trebui sa sunati la nr.0742.205989 (d-na Chis).

Casa Top Kids va ofera prin magazinul deschis pe str. Dorobantilor nr. 69, Cluj - Napoca, o gama variata de jucarii si carti pentru copii, articole de papetarie, accesorii, imbracaminte si costume de carnaval (inchirieri). Tel. 0721 297 060, 0727 794 766,
Email: casa_top_kids@yahoo.com

iar cei la care am fost eu , f draguti, s-au mutat in Manastur ii gasesti la tel 0722724374.

succes

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

daca vreti sa ne vedeti d-soarele- Thea la gradi aniversare 4 ani+acasa cu Carinutza la 2-3 saptamani!

http://community.webshots.com/album/559321416tlpcbI

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

carrie multumesc mult , m-ai salvat

Maria

Mergi la inceput