Cluj rulz! - 70
Raspunsuri - Pagina 24
codruta_grg spune:
La multi ani! 

Azi e ziua si sotului meu ....muuulti gemeni ![]()
Eu umblu pe la analize, deocamdata am tahicardie ... astept si alte rezultate 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
asi spune:
La multi ani Theiuta!
Sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa.
Multumesc mult de urari!
Codruta sanatate maxima.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Diana30 spune:
La multi ani,Teodora!Cristiana,sa va traiasca domnisoara si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani,Stanca!
Codruta,sa-ti traiasca Pepe.La multi ani!
Toti sarbatoritii sa aiba parte de o zi minunata si de distractie la maxim!
nana_sim spune:
www.youtube.com/watch?v=EW0G7XQDGgg&mode=related&search=" target="_blank">La multi ani Stanca!
Desigur, e pentru toata lumea!
gabri_andrei spune:
LA MULTI ANI,Theiuta!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,fericire si mult mult noroc.Sa ai parte de o petrecere frumoasa alaturi de surioara si intreaga familie.
LA MULTI ANI,Stanca!!!
Sa fii sanatoasa,fericita si norocoasa.
anky spune:
Buna fetelor,ma primiti si pe mine in clubul vostru?.Imi puteti recomanda un nutritionist bun in Cluj?
O seara placuta
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
asi spune:
Vai fetelor pe pagina 3???????????????
Anca bun venit la noi.Eu am fost la o nutritionista la Luna ,in Zorilor.
Simona
EXCELENT!
asi spune:
Vreau sa va zic ca ieri mi-a zis Razvan la multi ani si dupa mi-a zis "mami esti asa de frumoasa.vezi tati ce frumoasa e mami?".Va dati seama ca a fost cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodata.
svety spune:
La Multi Ani Theiutza 

sa fii sanatoasa si cea mai buna sora mai mare din lume.
La Multi Ani Stanca 

Tot binele din lume, multa sanatate, fericire alaturi de familie.
Sa va povestesc despre ce mai fac io...Am o nebuna de mama care vroia sa-si lase copii, dar am scos-o frumos afara si i-am zis ca are locuinta, are tate cele, sa-si vada de treba. No femeia s-a dus si si-a predat cheia de la locuinta - ca era de aia sociala - si s-a proptit la poarta noastra! No fa-i Marie plan de servicii si alte toate cele, dar ea nu a vrut nimic, nici cantina sociala (2 mese/zi la cei 2 copii), nici gradinita, nici nimic. Ba ca-i si gravida. Mi-a mancat zilele nebuna asta. Sapt. viitoare vine "Clujul" sa vedem daca-i ia copii. In mod normal ei nu iau copii dar eu zic ca deja sunt in pericol ca stau pe strazi.
asa-mi petrec eu zilele...Acasa-i bine, liniste si...echilibru. Daca ati stii ce inseamna asta!!! Sambata am intalnirea de 10 ani de cand am terminat liceul.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
romana_74 spune:
LA MULTI ANI THEA! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
LA MULTI ANI STANCA alaturi de familia ta minunata! Ce cadou frumos ai primit de ziua ta... hmmm... e un dulce Razvan!
Ma scuzati ca am scris cu intarziere, dar aseara tarziu am ajuns ca am treaba la munca! Va pupi si mai scriu zilele astea ca raman acasa pana luni seara ca luni are Matei serbare la gradinita! e lupul din Scufita Rosie!
Va pup, mai vin!