Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

gabiu:haide gabi! haide gabi!,

angelique: eu am avut DPN-ul 14 dec dar despre nastere nu am vorbit de la inceput,caci am fost tare prapastioasa...Pana in luna a 7-a n-am avut curaj sa pronunt cuv "nastere" caci nici nu mai interesa cum va fi, ci sa fie bine.cand insa am trecut de 7 luni si am vazut k totul e ok am inceput sa imi fac probleme cum si ce fel voi naste iar cand am vrut sa abordez subiectul cu d-na dr mi-a spus k mai avem timp.Ajunsesem in luna a 8-a si tot nu discutasem. imi spusese insa k va fi langa mine cand voi naste, dar stiind k dansa calatoreste destul de mult imi era teama sa n-o nimeresc prin bucuresti. M-a asigurat k macar sotul ei va fi..ceea ce sincer nu prea ma incalzea....Timpul trecea...dansa ma ducea cu vorba si nu voia sa ma programeze la cezariana( nu este adepta cezarienei fara motiv si mai ales cand organismul nu e inca pregatit) .Cam pe 1 dec. am reusit sa-i smulg promisiunea k imi va face cezariana, dar tot nu m-a programat, caci colul meu nu dadea niciun semn k ar vrea sa se deschida.Au urmat o serie de controale la interval de cateva zile si tot ma trimitea acasa spunandu-mi k inca nu e gata.Abia pe 13 dec pe la ora 19...imi da vestea k a doua zi voi naste...adica ma va opera..
Si eu ma gandeam k ma apuca sarbatorile dc stau dupa colul meu, caci 9 luni il trataserm sa stea inchis k sa nu pierd sarcina si acum ma rugam de el sa se deschida odata...
In schimb A_deju(pacienta dr. Peteanu) avea DPN-ul intre craciun si revelion , dar ea stia de pe la 7-8 luni k va face cezariana pe 15 dec.
Acum tie, nu stiu ce sfat sa-ti dau...Cred totusi ar trebui sa o intrebi sa vezi ce iti va spune...Oricum fiecare situatie este diferita de alta, deci nu lua cele scrise de mine k litera de lege...

maria: eu cred k in afara de 250-300 de lei nu ai ce pierde dc faci inseminare, indiferent cate reusite sau esecuri au avut alte persoane...Sfatul meu este sa incerci....

Ioana, Cornelia: ma gandesc la voi si ma

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumesc mult, fetelor!
Maine cand merg la dr. am sa discut si problema inseminarii....sa vedem ce spune si ea.
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by mamacita
Mav,in primul rand ma bucur ca ati scapat cu bine din aceasta experienta trista,care sper sa nu se mai repete.Ce mi-ai povestit de dr.Sora m-a lasat masca,deoarece este bine cotat intre pediatri;adica si daca nu "citea"streptococul,dar deshidratarea apare la orice examinare simpla.sau poate a survenit ulterior?Oricum,ce sa mai despicam firul,slava Domnului ca s-a terminat!!!
Cat despre situatia din spital,sa nu ajungem la vesnicul si omniprezentul"doctorii sunt de vina pentru toate relele";fiecare padure are uscaturi,dar oricum aici este vorba de niste legi,pentru care se pare ca au fost mii de consultari si...tot imperfecte au iesit.Trag nadejde ca,daca s-a putut,in acelasi cadru legal,in alte orase,sa se adopte contractul,se va face si la noi.Dar atitudinea medicilor care ar trebui sa fie?Sa se duca peste director sa-l ia la bataie ca se misca precum melcul?Ca asta e cauza.Au fost oamenii,au discutat,li s-a spus "da",dar de aici pana la actiune,heheeee...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita, eu, sincer, ma straduiesc sa gandesc pozitiv si m-am saturat de asemenea intamplari.... Intr-adevar, este de mirare nu faptul ca dr S. n-a "citit" streptococul (oricum, analizele au aratat bazdagania, abia dupa 3 zile de la internare), ci faptul ca n-a zis nimic de gatul care cu siguranta era cel putin rosu, daca nu chiar plin de puroi (la o infectie care a determinat 22 mii leucocite!) si deshidratarea (deja Sebi varsase de cateva ori in ziua respectiva, avea limbuta foarte incarcata, tonusul muscular scazut, pielicica "atarna" pe el..., etc), care desigur ca s-a agravat peste noapte, cat timp am stat noi "linistiti" acasa.
Cu siguranta starea copilului nu ar fi fost atat de proasta in urmatoarele zile, daca se intervenea la timp, cand am fost noi cu el la Urgenta. Pana la urma, urgenta era chiar deshidratarea.
Cand ne-am internat, pe langa faptul ca l-au ciuruit pe Sebi pana au reusit sa-i monteze o branula (pt cine nu stie, datorita deshidratarii, venele se sparg foooarte usor), abia au reusit sa-i recolteze sange, pt ca se coagula imediat. A avut o valoare ingrijoratoare si la uree (chiar mi-au spus ca este posibil ca Sebi sa fi avut ceva probleme si cu rinichii, tot datorita deshidratarii)....
Departe de mine gandul de a discredita pe cineva (acum am dat de dr S. pt prima data), pur si simplu, ca mama, am trait un cosmar sa-mi vad copilul moale ca o carpa atatea zile..... (Apropos, in spital, 5 zile i-au tot administrat perfuzii.)
Acu', sa facem o comparatie intre diagnostice:
1. indigestie (la Urgenta Sp. Jud., recomandari: 5 pic. Metroclopramid/ de 3 ori pe zi)
2. angina+sindrom de deshidratare (la internare, Sp. Mun., tratament initial cu ampicilina, apoi (imediat ce au venit analizele) cu cefalosporina de generatia a 3-a + gentamicina + perfuzii timp de 5 zile)
3. angina acuta eritematoasa, streptococica si sindrom de deshidratare (diag. pe Biletul de iesire din spital; intre timp, efectuandu-se si o "vizita" la ORL, cu dg: faringoamigdalita eritematoasa).
In fine, nu vreau sa mai despic firul mai mult de atat, n-am nici timpul fizic si nici energia necesara.

In ceea ce priveste contractele/ clinica privata, daca este nevoie de sustinere din exterior, de la pacienti, gen liste/semnaturi, eu semnez! As prefera sa platesc legal serviciile medicale (nu sa dau spaga!) si sa fiu tratata asa cum se cuvine, din toate punctele de vedere!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor, nu va mai faceti vant cu anestezia,caci sigur va va ajuta cineva.Gabiu spunea ca neaparat vrea sa-i fiu anestezista si astazi,cand l-am trimis pe Dantes la ea sa-i transmita ca sunt in spital inca vreo doua ore si o pot ajuta,i-a raspuns ca n-are preferinte anume pentru un anestezist[si nu e prima data cand se intampla asa].M-am mai facut si de ras la Florian,ca i-am zis ca e prietena de-a meaOricum,important este ca va naste astazi neaparat,caci deja era internata.Acum plec la cabinet,dar voi afla mai la noapte ce si cum a decurs.Va tin la curent.
mav,te cred si te inteleg,nemaivorbind ca n-as vrea sa fi fost in pielea voastra.Tocmai ca mi-am exprimat mirarea,caci una este sa-ti adreseze un medic o vorba mai la nelalocul ei[mai avem si noi necazuri]si alta este sa te trimita deshidratat acasa,mai ales la renumele pe care-l are!Groaznic!Sanatate multa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Gabiu spunea ca neaparat vrea sa-i fiu anestezista si astazi,cand l-am trimis pe Dantes la ea sa-i transmita ca sunt in spital inca vreo doua ore si o pot ajuta,i-a raspuns ca n-are preferinte anume pentru un anestezist[si nu e prima data cand se intampla asa]

mamacita:Ma simt cu musca pe caciula, dar sincer n-am avut curajul sa mai insist pe langa d-na lutescu dupa cat insistasem cu cezariana si cu programarea ei.Daca mi-a zis k de obicei se merge cu anestezistul care este in tura ca sa nu se creeze discutii intre colegi, m-am resemnat.....Chiar imi pare rau...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Va dau si eu ultimele vesti : suntem bine, bebe are 2.00 kg, totul e ok in rest, si ca sa vedeti ca nu m-am inselat in privinta dnei dr: mi-am luat inima in dinti ieri si i-am spus ca nasc la Bucuresti, la privat si ca mi-e teama sa nu se supere, dar ca vreau sa-i fiu pacienta in continuare si pana nasc si dupa!eu vreau sa nasc acolo datorita conditiilor din spital, nu de altceva.. mi-a zis sa stau linistita si nici sa nu ma gandesc ca s-ar supara si ca fac bine ce fac, pt ca stie motivele...ba chiar s-a oferit sa ma ajute, sa tina legatura cu dr de la Bucuresti pt cand va veni momentul sa nasc si sa plec acolo ( ca va trebui sa plec cu 1 sapt. mai repede, probabil). Ce mai, e o Doamna!
Noi nu mai avem mult, am intrat in a32a saptamana si mai avem putin si terminam cu pregatirile pt bebe.

Maria, bafta azi la dr!
Gabi, cred ca azi esti mamica fericita! abia astept sa ne dai vesti! sa-ti traiasca bebe si refacere rapida!
Mada, baiatul tau e o frumusete! or sa se bata fetele pe el!

Pt gravidutzele interesate: pt analizele compensate trimestriale - stiu ca e f greu sa gasim laborator sa le facem cand trebuie, la Centrul de Diagnostic si Tratament Dr Ciovica , de pe str. Mihai Viteazul 97, gravidele au prioritate! nu va trebuie programare, nimic! le fac in 3-4 zile si conditiile sunt f bune! e totul nou, curat, asistentele dragute. SI rezultatele sunt bune, ca a trebuit sa repet eu vreo 2 si la Synevo si au iesit la fel, de unde trag concluzia...uitati www.ciovica.com/index.html" target="_blank">aici detaliile legate de adresa, etc.

tuturor constantencelor!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu am facut azi analizele la laborator la dr. CIOVICA, fara programare, fara nimic si am fost foarte multumita. Marti dupa amiaza a spus ca sunt gata rezultatele. Singurul lucru de care trebuie sa aveti grija e ca nu primesc proba de urina decat in recipient steril de la farmacie, nu in te miri ce borcanas sau sticluta.

Alt cabinet unde se fac analize pentru gravidute oricand este Steaua Sudului Med, tot pe Nicolae Iorga, in dreptul Sanepidului.

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Stai linistita,madaluta,am la paciente si lipsa de timp cat pentru doi,dar mi s-a parut curios:eu raspund cu placere la intrebari si ajut unde pot,nu am solicitat in schimb promisiunea de a-mi deveni pacientaa nimanui.De-asta am si precizat:daca pot,ajut,nu va simtiti obligate sa ma alegeti anestezista;nici macar cand eram rezidenta si nu aveam clientela mea nu apelam la mijloace de santaj sentimental

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mesaj de la Gabiu:

" Joi s-a nascut bebe Albert. 3,400 kg."

Felicitari,mamico,sa fiti sanatosi si Albert sa va aduca numai bucurii.Recuperare rapida!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gabi, felicitari mamico! sa-ti traiasca bebe Albert, sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput