Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav imi pare sincer rau,viata nu e deloc dreapta dar asta e trebuie sa mergem mai departe si in plus il ai pe Sebi.Ma bucur ca te concentrezi asupra altor lucruri.Multa sanatate!

Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav Cuvintele pe care ti le/as spune nu isi mai au rostul si oricum ar fi nu se mai poate remedianimic. Echilibrul tau sufletesc si puterea ta sunt extraordinare si nu am cuvinte sa iti spun cat demult te admir pentru ele!

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mav: unde plecati in concediu? vrem si noi idei k nu stim pe unde sa mai mergem...

maria: cum sa nu cu mare drag te luam la odiseea de toamna -iarna..dar poate ne-o iei inainte...Luna asta nicio speranta???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Madaluta, inca nu ne-am hotarat unde sa plecam, dar vom pleca sigur (nu se poate chiar saptamana viitoare cum mi-as fi dorit eu). Chiar vroiam sa te intreb de agentia de turism, dar n-am apucat sa-i arat inca sotului meu pozele voastre din weekend, ma gandeam sa va calcam pe urme. Dar nu-i batut in cuie. ....Poate mergem impreuna undeva?! Mai vorbim, daca ti-au plecat musafirii, poate ne vedem chiar maine, ce zici?

Kris, de reactia ta mi-era cel mai teama.... ar fi fost foarte frumos sa fi ramas colege la odisee, pana la finalul fericit. Nu stiu ce sa-ti mai spun sa te incurajez, stiu ca te-am speriat taaare si-mi pare rau pt asta. Tu trebuie sa fii senina si sa te bucuri ca ai o sarcina asa frumosa, fara greturi, fara probleme si cu un bebelus nazdravan si frumos si sanatos! Ai mare grija de tine, sa nu te supere alergia, astmul si nu-ti mai face griji pt bebelicul tau (n-a disparut din burtik, e bine-merci si a si trecut perioada periculoasa pt sarcina), vorbeste cu el (de acum te aude si cu siguranta simte cat il iubesti) si nu te mai gandi la lucruri triste. Totul va fi bine!
Si haideti fetelor, de abia astept sa ne invitati la plimbare, Sebi e dornic sa impinga la carucioare si sa se strambe la bebelusi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

MAv, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat! iti doresc refacere rapida si concediu placut, oriunde ar fi el!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 12 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: am trimis PM..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, avem capitol nou AICI

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput