Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

mav urmatoarea incercare pentru noi va fi in noiembrie iar problema noastra este oligoastenoteratozoospermie....care din pacate nu este reversibila
eu nu am nevoie de nici un tratament,totul este in regula cu mine
imi pare rau ca te dezamagesc cu lutescu...
si felicitari pentru sarcina

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angelique:n-am mai auzit nimic despre dansa in ultimul timp..dar cate auzisem pana sa merg si apoi in timpul sarcinii erau suficiente sa ma demoralizeze. totusi daca eu m-am simtit confortabil si nu m-a dezamagit, continui sa am o parere buna despre ea.Dar repet k nu fiecare pacient simte la fel cu acelasi medic..de aceea nu trebuie sa ramai pacienta unui anume medic, fie el si de renume mondial...

mav:multumim pentru complimente... suntem mari..avem 3 mese solide pe zi, ne mananca gingiile, silabisim ba-ba, da-da, ta-ta,ma-ma si buuuu-cand e suparat...suntem mari, ce mai...A meritat tot efortul... imi dau lacrimile de multe ori pe zi cand il privesc..
Inca il consider "minunea" mea...si nu pot crede k e realitate...

Constantencele sunt A_deju si Dandusa-prietene de la fulguletii de decembrie...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa va zic si eu despre dr. Lutescu cum s-a purtat cu noi inainte de a pleca in Ungaria.Mie imi pare f. rau pt ca credeam ca ea e dr. cea mai buna si profesional si sufleteste, cu noi s-a purtat mereu super pana la momentul plecarii. Aveam o parere f. buna despre ea si zic asta pt ca la toate inseminarile pe carele-am facut cu ea - 4 la nr.- am avut impresia ca vrea sa reusim, ne-a incurajat si in plus ne-a facut doua luni la rand inseminare dubla (una seara una dimineata) fara sa ne ia banii decat pt. una singura, ceea ce mi s-aparut super)Ce vroiai sa o intrebi iti raspundea, nu te expedia ca alti dr.Asta a fost impresia mea pana cand am mers ultima oara sa-mi dea o adeverinta ca am nevoie de FIV si bineinteles concediu medical.
Si atunci am avut un soc vazand ca dr. pe care-l apreciam atat nu e de fapt cu gandul decat la interesele materiale, adica a pierdut doi clienti de FIV la MNL unde doar FIV-ul costa 2800E (cat ne-au ajuns pe noi toate chelt, inclusiv tratament, cazare,mancare)
Am crezut ca ne intelege si ne ajuta, cum a zis prima oara, asa cum i-a zis Corneliei mi-a zis si mie ca ne ajuta cu absolut orice.
Mie imi pare f. rau ca din aceasta cauza sunt nevoita sa nu mai merg la dansa. Daca reuseam sa raman insarcinata poate as fi trecut peste asta, dar acum cum mai pot merge la ea dupa acest esec sa-mi arunce in fata ca dc faceam la MNL era mai bine.
Oricum,in loc sa ne incurajeze atunci, parca ne-a descurajat, ce credea ca ne razgandim?
Asta e, o sa caut alt dr. la care sa pot merge, insa pt probleme obisnuite -un echo, papanic.- nu trebuie sa fie dr. prea renumit.
Daca da Dumnezeu si raman insarcinata dupa al doilea FIV o sa caut un dr. care sa aiba mai mult timp pt pacienti si pe care sa-l pot gasi la orice ora din zi sau noapte.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Iaca si noi in zona.
Mai greoaie, mai obosita, dar suntem bine.

Eu continui sa merg la dna dr Lutescu, asa cum am mai zis, chiar daca o sa nasc in Bucuresti. Nu renunt pt ca eu sunt multumita de cum mi-a urmarit sarcina si in plus, stiu sigur ca si la eco e f buna! mi-a demonstrat-o prin faptul ca la Bucuresti, la dr Herghelegiu nu am aflat nimic in plus fata de ce mi-a spus ea, ba chiar cand i=am spus la ce medic sunt in Cta mi-a zis ca in cazul asta ma poate urmari dansa pana vine momentul nasterii, ca e ok.

Va pe toate.

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, e absolut superb baietelul tau. Mi-a placut reactia lui, ca a oricarui barbat, care se uita la o poza cu Nicoleta L.
Andicu, sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
Eu, sincer, nu am fost la dr. Lutescu si nu o voi face, asta e sigur. Am auzit multe lucruri neplacute in ceea ce-i priveste, din mai multe surse.
In ceea ce-l priveste pe renumitul dr. Herghelegiu, mai bine nu... m-am convins.Am fost la d-lui, insarcinata fiind in 10 saptamani. Dupa ce ca eram obosita de pe drum, m-a mai tinut si la usa d-lui 2 ore pana mi-a venit randul. Dupa ce am intrat, mi-a facut o ecografie, rapid, mi-a zis ca e totul ok si apoi a disparut. Am crezut ca a plecat intr-o camera alaturata si revine. Aveam sa-l intreb ceva legat de sarcina...insa dl. dr. plecase la o nastere, la un alt spital. Nu mai conta ca la usa il mai asteptau inca vreo 6-8 paciente. M-am resemnat cu gandul ca apucasem sa intru si am plecat inapoi spre Constanta. Ca apoi, la 13 saptamani, sa aflu de la dl dr. Pop, ca puiutul meu avea o malformatie f. grava.

Mergi la inceput

Jojo-miha, tu cand ai inceput tratamentul cu Rovamicina: inainte sau dupa ce ai aflat ca esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia eram insarcinata cand am inceput tratamentul si tare aiurita am mai fost,unii imi ziceau ca acum nu-mi mai poate afecta sarcina si ca nu are rost sa fac tratament ,altii ca trebuie neaparat,pana la urma d-na dr.Dumitru m-a lamurit ca cel mai bine este sa fac.

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Jojo-miha, cred ca si eu voi reincepe tratamentul, chiar daca imi dauneaza ficatului. Nu stiu daca ajuta dar macar stiu ca fac ceva pentru prevenirea malformatiilor. Data trecuta, am facut tratamentul inainte de a ramane insarcinata, iar pe timpul sarcinii, nu. Ai idee daca se importa din nou, Daraprim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: tu vorbesti despre cat de frumos e darius???V-am vazut toate pozele dincolo la constantence....Suntei frumosi cu totii...si tineri, tineri...
Cum decurge sarcina? esti bine? ai greturi?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Mai fetelor, dar ce liniste e aici........
Aseara am fost la dr. si aveam un folicul de 19 mm pe partea dreapta....in sfarsit!!!!!!!!( trompa dreapta se presupune a fi mai sanatoasa decat cea de pe stanga); am hotarat sa facem joi seara o inseminare.....o facem si pe asta.....Doamne Ajuta!!!
Pup toate fetele!!!

Mergi la inceput