Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 24
georgi75 spune:
N-am plecat.La 16 plec. vecina a facut si cu crema tot din comert.Boierie taica...O sa vezi ca-i bun.Sfatul meu:sa nu-i mai pui zahar pe deasupra.E destul de dulce crema.Cel putin pentru gustul meu.
Miki salutare.N-ai chef de nimic?Ia du-te tu si aranjeaza hainele ![]()
andora spune:

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
monica-elizabet spune:
moama ce vrednica sunt
imi vine sa ma laud si sa mapup singura
(termin treaba in 5 min o ora e muuult pentru mine
)...pai asa cu toate cumparate am terminat prajitura in 2 timpi si 3 miscari(E-urile sa traiasca)
georgi nu i-am mai pus decat niste "moatze" de frisca...acum astept sa halesc...am pus-o la rece...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by georgi75
N-am plecat.La 16 plec. vecina a facut si cu crema tot din comert.Boierie taica...O sa vezi ca-i bun.Sfatul meu:sa nu-i mai pui zahar pe deasupra.E destul de dulce crema.Cel putin pentru gustul meu.
Miki salutare.N-ai chef de nimic?Ia du-te tu si aranjeaza hainele
Georgiana-mami de Stefania
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
ma duc la munca imediat. n-am timp de aranjat haine
ieri mi s-a intamplat ceva ciudat la munca. va povestesc la noapte. Doamne ajuta sa nu mi se intample si azi c-apoi fac urat
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
moama ce vrednica suntimi vine sa ma laud si sa mapup singura
(termin treaba in 5 min o ora e muuult pentru mine
)...pai asa cu toate cumparate am terminat prajitura in 2 timpi si 3 miscari(E-urile sa traiasca)
georgi nu i-am mai pus decat niste "moatze" de frisca...acum astept sa halesc...am pus-o la rece...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
si halesti singura? noua nu ne dai?
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by andorawww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
ce faci acolo? bei singura?
Miki
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andorawww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
Ajutor pt Dan
Salutare
Iesi de-acolo repede si da-mi si mie un pahar ca plec la scoala.

Si tu Monica arunca si la mine o felie ca doar io ti-am dat reteta, nu?
andora spune:
hehehe, nu beu, doar observ din umbra... sunt la serviCIu si mai arunc si io un oki..... va pup harnicutelorrrr tre sa iau exemplu de la voi, gatit, curat, pus sotul la aspirat, ca tot mi-e o pofta de dimineata de tarta cu capsuuuuuuni...
Aberez, hai ca ma intorc ca am neste treaba 
Doina inca nici o veste?
Pup fetele toateeee
Ajutor pt Dan
doinabita spune:
Andora, inca nici o veste!offffffff, simt ca ma topesc pe picioare asteptand, iar Dan a zis sa mai asteptam pana maine si apoi sa scriem mail la National TV, ca sa nu se interpreteze cumva nerabdarea noastra.OFFFFFFFFF!si atat nu mai zic nimic, tac si astept.Va pup pe toate !Tot pe afara am de treaba!Am si in casa dar nu imi ajung mainile si picioarele....
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...