Taticul lui Yannis este printre ingeri! :((
Raspunsuri - Pagina 5
strumfi2004 spune:
quote:
Originally posted by Kefi
anyce,
of, multumesc pt corectie.
strumfi imi cer un milion de scuze. Mi-as sterge postul dinainte dar totusi, poate cei care au citit mesajul pe care l-am citit eu (diferit de cel postat de tine), vor fi si ei contrariati ca si mine, poate asta ii va ajuta sa inteleaga.
Strumfi inca o data iti cer mii de scuze!
Kefi
SINGURUL LUCRU pe care il inteleg eu si cred ca MAJORITATEA celor care au citit acest post este ca Aly (care pentru mine este o persoana, o mamica deosebita), o mamica membra a acestei familii DC, si micutul ei Yannis trec printr-o mare si nedreapta tragedie. Daca as incerca sa ma pun pentru o clipa in locul ei, al lor, nu as suporta nici macar gandul.
Aly si Yannis, eu si familia mea ne rugam pentru voi sa gasiti macar un strop de alinare!
Gratiela, Mariuca si Stefu
filofteia spune:
Alina sunt socata. Nu pot sa exprim in cuvinte ce am simtit citind mesajul tau.
Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asta, sa fii tare pentru Yannis. Of Doamne cat de greu este!!!
De obicei nu raspund la astfel de mesaje pentru ca ma simt depasita de situatie si nu reusesc sa gasesc cuvintele potrivite.
Am vrut doar sa stii ca suntem aici si ca suntem alaturi de tine cu sufletul si gandul.
anamaria spune:
Sincere condoleantze !!!!
nu-mi gasesc cuvintele... este atat de cumplit!
trebuie totusi sa-ti gasesti resurse sa fii puternica si sa-ti depasesti durerea, ca sa-l ajuti pe micul Yannis sa inteleaga de ce tati e un inger de-acum...
pt ingerul stins atat de fulgerator si ma rog la Dumnezeu sa-i ierte pacatele si sa-i calauzeasca pasii spre Lumina vesnica.
nu uita ca de acolo de sus, el va fi mereu alaturi de voi, de tine si de puiul vostru, sa va calauzasca si sa va apare de rele!
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
voinea spune:
Sincere condoleante!
Sa iti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe macar de dragul lui Yannis.
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 22+
olim spune:
Sincere condoleante
Nu pot sa cred de ce viata e asa dura cu uni dintre noi.Dumnezeu sa iti dea putere sa treci cat mai usor pentru aceste momente dure din viata ta, si sa iti dea multa sanatate saiti poti creste copilul.
+10
iileana spune:
Condoleante, Aly.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details