Lac de unghii pe haine

Lac de unghii pe haine | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

M-am pus io harnica cu o sticluta de lac de unghii in poala sa ma fac, chipurile, pe unghii. Si cand colo sticuta mea era sparta si mi s-a prelinn lacul pe pantaloni.Pantalonul este gri si din material sintetic, am sters eu cat am putut de iute, dar inca se mai vede. Cu ce iese lacul de unghii de pe haine?

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Din pacate, numai cu acetona. Spun din pacate, fiindca pantalonii fiind din material sintetic, s-ar putea sa cedeze la atacul acetonei. Incearca, intai, intr-un colt unde nu se vede, sa vezi daca rezista materialul. Poti sa incerci cu metil-etil-cetona, dar cred ca numai de la un laborator poti s-o procuri. Asta ar proteja materialul si ar sterge lacul de unghii.

A, si inca ceva: sterge pata pe dosul materialului, chiar daca nu este atat de vizibila ca pe fata.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Andrath, multumesc de sfat, a iesit pata aproape integral, iar sinteticul meu de pantalon a rezistat agresiunii cu acetona.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Lacul de unghii de pe haine iese daca bagi haina in congelator. Apoi inghetata o scoti si se desface pur si simplu. Ti-o zic din proprie experienta. Stiu asta dintr-o revista.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput