hg

hg | Autor: didadi

Link direct la acest mesaj

i

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

incearca sa postezi subiectul la "sufletul credintei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de didadi
Imi merge foarte rau in ultimul timp si mama m-a blestemat.Va rog mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Nu cunosc in Ploiesti, dar te-as sfatui sa mergi sa vorbesti cu maicutele si preotul de la Manastirea Ghighiu, sau cu un preot de la Man. Crasna, ambele in jud. Prahova. Sfaturile si rugaciunile lor te vor ajuta foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Didadi, eu nu cunosc nici un preot in zona ta, scuza-ma ca nu scriu la obiect, dar, pentru linistea ta sufleteasca te-as sfatui sa te impaci cu mama ta (asta daca ati ramas certate), nu stiu, poate ca ei deja ii pare rau de ce ti-a spus si, daca ati face pace, si-ar retrage ea insasi "blestemul" de care te simti urmarita.
Si mai bine decat atat ar fi sa nu crezi in blesteme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna!
Tocmai ti-am citit povestea in celelalte discutii... Inteleg de ce cauti ajutorul unui preot, pt ca si eu am trecut prin asa ceva, dar cu un grad mai mic de gravitate, pt ca am renuntat (slava Domnului!) la timp.
Sunt si eu din Ploiesti si pot sa-ti spun ce stiu si eu... de fapt sunt preoti cu care am avut eu "de-a face".
E vb de parintele Savulescu de la Biserica Maica Precista (fosta statie a tramvaiului 104), pe care l-am cunoscut personal si care, desi pare mai dur, e cunoscut drept un preot foarte bun si atrage credinciosi din multe localitati, nu numai de aici din oras. Poti sa incerci acolo deci, sau la Ghighiu, unde eu chiar am fost, si unde parintele in varsta, nu-i stiu numele, m-a ascultat cu multa rabdare si mi-a "citit" o dezlegare care m-a uns pe suflet.
Mult noroc!
Ana

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Didadi, de preotul Savulescu vroiam sa scriu si eu. E un om si un preot deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Va multumesc mult ptr raspuns. O sa ma duc la preotul Savulescu, o sa incerc si acolo.Poate o sa mai ma linistesc.VA pup pe toate

Mergi la inceput