Concediu de odihna ,drepturi!!!

Concediu de odihna ,drepturi!!! | Autor: Papadia

Link direct la acest mesaj

M-am angajat anul trecut la un magazin de la noi din oras.Concediu de odihna nu am avut nici macar o zi.Acum mai precis in martie mi-am depus lichidare la zi ptr ca nu mai rezistam la programul si stresul care era.M-i s-a aprobat si mi-am cerut si banii ptr concediu si pe anul asta.Dar sefa care este o femeie nu am cuvinte sa o descriu cita rautate intra in ea mi-a zis ca nu am dreptul nici la o zi ptr ca nu am 11 luni lucrate.Zice ca numai dupa 11 luni am dreptul la concediu de odihna.Vreau sa stiu daca e adevarat asa ceva si daca nu cum trebuie sa procedez?Mentionez ca m-am angajat pe 3 mai 2006.Astept raspunsurile voastre .Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, de la 11 luni de la actuala angajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu dupa 4 luni am avut dreptul la 7 zile de concediu!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Acuma lucrez la o fabrica de incaltaminte la personal si dupa o luna de la angajare ai dreptul la o zi de concediu.Si aici numai dupa 11 luni ?Nu e cam mult??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

legea veche dadea dreptul dupa 11 luni lucrate la 1 luna(22 zile lucratoare) de concediu de odihna.

noua lege nu mai prevede asa ceva, daca ai muncit 5 luni primesti concediu de odihna fractionat, raportat la numarul de luni muncite'

asa ca zi-i sefei tale ca este in urma cu legislatia. daca nu vrei sa iei zilele de concediu de odihna, la care ai dreptul, firma trebuie sa iti dea banii pe ele... sa ti le plateasca

succes

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Mersi ptr raspuns.Exact asa am sa fac.Am vb cu contabila si la fel mi-a spus si ea.

Mergi la inceput