vreau sa mor dar ce va face copilul?
Raspunsuri - Pagina 6
bebi spune:
Termina cu prostiile cu sinucideri. Vrei sa-ti lasi copilul sa ajunga pe strada????
Scrie-mi, te rog, la ce banca ai credit, tipul creditului si informatii despre ipoteca. Poate te pot ajuta cu refinantare si reesalonare.
Nu exista situatie fara rezolvare. Cu putin ajutor, se rezolva orice.
Copilul il poti lasa cu mama ta si poti incepe serviciul. Ce specializare/studii ai? Ce lucrai inainte de concediu de maternitate?
Inceteaza cu plansetele si mobilizeaza-te. Ai un copil de care trebuie sa ai grija, nu te transforma in mamele care-si parasesc copii.
Iarta-ma ca am fost asa dura cu tine....
Scrie-mi email, daca iti este mai usor.
Naty spune:
Spune-mi si mie exact care e situatia legala a casei si terenului. Cine a facut creditul? Amandoi? Poate gasim o solutie ...
Vorbeste si cu cei de la banca. In general sunt foarte amabili si pot gasi o solutie convenabila.
Tu nu lucrai inainte sa-l faci pe bebe? Te poti intoarce la servici. Poti sa-l lasi pe bebe cu mama ta intre timp sau poate gasesti o matusa/vecina/prietena dornica sa te ajute.
Trebuie sa existe o cale. Toate se rezolva pana la urma. Incearca sa te aduni si sa gandesti rational.
Si mai ales - nu-l neglija copilul! In nici un caz!
Iar pe individ ia-l tare, nu-i da de inteles ca esti dependenta de el. Spune-i ca-l dai in judecata, ca-i ceri pensie alimentara mare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
corinadana spune:
Sau, sunt multe mamici pe forum care cauta baby sitter ptr copilas. De ce nu incerci asta ptr inceput? Sunt niste bani.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Cu chirie intr o garsoniera. A scris mai sus.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Fomalhauti spune:
Ai grija de copil! Acum esti si mama si tata. Si, iata, vin si eu cu o idee. N-ai putea inchiria casa, asa cum este, unei firme, pe post de depozit?
madau spune:
Andreica imi pare rau ptr cele intamplate...as dori sa-mi dai mai multe date pe PM ref la situatia cu casa..poate te pot ajuta cu un sfat, si eu si sotul fiind juristi, avem si destui prieteni pe care ii putem contacta si sa gasim o solutie.
Pana atunci, revino-ti, ai grija de copilasul tau, chiar daca iti aminteste de "animal" si poate asta te sfasie acum, nu uita ca tu esti cea care l-a purtat 9 luni in pantece, care i-a vorbit, care s-a framantat zi si noapte si s-a straduit sa-i fie bine, e carne din carnea ta...
Ai grija de tine, fetele au dreptate, nu s-a sfarsit lumea cu acest barbat, vor mai fi si altii, Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
sileriki spune:
Florentina sper ca esti bine , ce iti face copilasul?
se vede ca ai cazut intr-o depresie grava dar cum iti zice toata lumea nu merita nici un animal , nu esti singura care esti inselata stiu ca nu te consoleaza ideea dar incearca sa nu il mai iubesti ,
dupa cate rele ti-a facut ar trebui sa las la o parte dragostea fata de animal , ai grija de bebe
vezi ca prin laptele tau sa nu agiti si bebele, e pacat un copil nu e de vina de greseala tatalui lui .
bine ca ai strigat de ajutor si eu te-as ajuta ,da mi adresa ta pe PM si iti trimit ceva pt bebe ,
Iti doresc tot binele din lume ai grija de bebe si de tine Eva
evi , Eric 14.06.2000
marimar spune:
Nu stiu daca te ajuta dar iti spun ca esti femeie si mama si TREBUIE sa gasesti solutii nu sa-ti plingi de mila. Stiu ca probabil vrei sa mori ca sa scapi de durere si suferinta, ti se pare ca moartea ar aduce alinare. Dar si TIMPUL la fel face, doar sa ai rabdare, peste citva timp vei ride si vei spune: " ce prostii puteam sa zic"
O prietena de-a mea s-a mutat cu sotul si copilul in China, sot si tata minunat, afectuos. El a primit un contract acolo, o duceau bine material si..... si el ....s-a cuplat cu o chinezoaica....Nu vreau sa ma gindesc ce a fost in sufletul ei, singura, fara prieteni intr-o tara a carei limba nu o cunostea, cu un sot care pina atunci fusese ireprosabil si care o paraseste pentru alta femeie...
Dupa un timp, ea n-a avut incotro si s-a intors cu copilul in NZ ( unde nu are familie, nu are pe nimeni decit 1-2 prieteni). Dar isi va lua viata in miini si si-o va recladi, nu se plinge, nu isi plinge de mila, pur si simplu merge mai departe , isi cauta ceva de inchiriat, isi cauta job..
Am mare admiratie pentru ea !
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
mihaelamicka spune:
wooowwww asta da bai... mare bai...
Sincer eu i-as taia "bijuteriile" aluia si i le-as face colier...
acuma serios... Eu cred ca tu iti subestimezi parintii, ai mai multa incredere in ei... muta-te la ei si vorbeste la banca de reesalonare ca stiu ca se poate face, asta pana nu se intra in executare silita.
Divorteaza... ca omul ala nu merita sa aiba nevasta si copil...
Stiu ca viata e neagra si am trecut si eu prin greutati dar moartea nu e o solutie... si asta ti-o zice un om care o avut o tentativa de sinucidere.... si care s-o ales cu spalturi stomacale de i-o pierit cheful pe viitor... Da am recunoscut... pana azi sotul meu si tatal meu erau singurii oameni care stiau de asta.. acum stiti si voi...
Reesaloneaza imprumutul, gaseste-ti un loc de munca, divorteaza... nu merita sa te sacrifici pentru animalul ala.
crede-ma ca se gasesc locuri de munca... si daca ai nevoie de ajutor cu gasirea jobului si cu CV te ajut cu cea mai mare placere si cu late sfaturi si orice alt ajutor iti mai pot da.
Ai grija de tine si sa sti ca accel copil si parintii sunt familia ta... Ai grija de ea...
Pupici