vreau sa mor dar ce va face copilul?
Ce ma fac?
Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 5 luni.
Astazi am aflat ca ma inseala sotul! Nici nu pot sa descriu ce simt!
Stiu doar ca vrea sa mor si nu pot.Nenorocitul nici macar asta nu mi-a lasat.Stau cu chirie, am un credit la banca cu rata de 250 euro pe 15 ani cu casa parintilor ipoteca si un copil de cinci luni pe care am refuzat sa-l mai ating si sa-l mai alaptez. Sunt sfasiata de durere, imi vine sa urlu si nu gasesc nicio solutie!Nu pot sa mor pentru ca or sa moara si ai mei cand vor ramane fara casa, nu pot sa traiesc ca nu am cum sa platesc chiria, ratele si sa am grija si de copil.
Sunt disperata! Ce voi face? Nu ma gandesc decat ca nu pot sa traiesc fara el! Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti!
Raspunsuri
daniela_b spune:
quote:
Initial creeata de andreica
Ce ma fac?
Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 5 luni.
Astazi am aflat ca ma inseala sotul! Nici nu pot sa descriu ce simt!
Stiu doar ca vrea sa mor si nu pot.Nenorocitul nici macar asta nu mi-a lasat.Stau cu chirie, am un credit la banca cu rata de 250 euro pe 15 ani cu casa parintilor ipoteca si un copil de cinci luni pe care am refuzat sa-l mai ating si sa-l mai alaptez. Sunt sfasiata de durere, imi vine sa urlu si nu gasesc nicio solutie!Nu pot sa mor pentru ca or sa moara si ai mei cand vor ramane fara casa, nu pot sa traiesc ca nu am cum sa platesc chiria, ratele si sa am grija si de copil.
Sunt disperata! Ce voi face? Nu ma gandesc decat ca nu pot sa traiesc fara el! Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti!
Intii si intii aduna-te si nu lasa durerea care te sfisie sa se rasfringa asupra unui pui nevinovat. Crede-ma, durerea ca esti inselata va trece intr-un fel sau altul dar durerea ca ti-ai lasat copilul fara dragoste, atentie si hrana din alaptat te va bintui toata viata daca nu incetezi sa te mai gindesti ca vrei sa mori!
Pentru ce sa mori?
Creditul l-ai facut de una singura? Cred ca nu si mai cred ca parte din achitarea lui revine si sotului tau.
Muta-te impreuna cu parintii, indiferent cit de ingramadit e spatiul acolo, tot se va gasi un loc pentru tine si bebe, ca sa nu mai spun ca inconjurata de cei ce te iubesc iti vei reveni mai repede dupa marele soc. Incepe sa vezi solutii, dincolo de disperare caci uneori disperarea te impiedica sa le vezi desi ele exista.
Stiu ca ti-e greu dar fa eforturi sa incetezi sa-ti vezi viata conditionata de el. Adevarul este ca POTI sa traiesti fara el. Pun pariu ca toti membrii forumului sint de acord cu acest lucru. POTI!
Ce-i drept, rata este cam mare si cred ca faptul ca in acest moment stii (crezi) ca nu ai posibilitati sa o platesti, te tulbura foarte tare.
De aceea e absolut necesar sa-ti scoti din minte scenarii disperate ca sa poti incepe sa gindesti limpede.
Revenind la puiul tau, te rog, fa un efort si aminteste-ti ca depinde de tine si merita mai mult decit o mama care se gindeste la moarte ca solutie.
Ai grija.
Qi
Sabina spune:
uita-te in ochii copilului tau si da-ti seama pentru ce traiesti.
Incearca cateva zile sa faci ceea ceTREBUIE , adica sa ingrijesti copilul.
Nu te gandi acuma la barbat.
acum nu poti sa iei nici o decizie.
ia-ti copilul in brate si gata.
fetelor, va rog eu, nu incepeti sa=i dati sfaturi despre cum sa gestioneze criza tocmai acum, cand nu mai simte nimic, nici macar pt copilo.
Ca nu poate gandiclar..
Deci asta iti spun eu sa faci ACUM.
Sa ingrijesti copilul, ATAT!!!!
peste 5 zile mai discutam despre altceva.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adinag spune:
Sigur ca POTI trai fara el!!! Cum ai trait si inainte fara el. Si eu sunt divortata de tatal copilului meu, si crede-ma ca se traieste chiar foaaarte bine!!!
Asa cum ti-a spus daniela, muta-te la parintii tai. El a parasit deja locuinta comuna? Asa simplu? Pentru ce este creditul respectiv? Mai ai loc de discutie cu el? Ma refer la o discutie realista, nu cu plansete si tipete si "hai inapoi, nu ma lasa", accepta faptul ca el este cum este, si gandeste practic, ca sa-ti rezolvi problemele.
Iar acum copilasul, ce vina are el? De ce-l pedepsesti pentru ce a facut taica-sau? Doar nu l-ai facut pentru tatal lui. Purtandu-te asa cu copilul, il parasesti si tu, nu numai tatal lui. Incearca sa-ti vezi BB ca sursa ta de energie si optimism, si nu fa greseala sa vezi in BB numai pe tatal lui...
Vei reusi, esti mai puternica decat crezi, iar daca ai muri, ce-ai rezolva? Si pentru ce sa mori, din dragoste pentru sot? Sau pentru 250 euro pe luna? Daca ti-ar spune cineva sa te duci sa furi pentru copil sau pentru banni astia, sigur n-ai face-o, dar o crima (omorandu-te pe tine) da???
hai ca am exagerat, dar stii si tu ca e o prostie, si tu esti o femeie tare. ai un baietel sau o fetita?
Iti doresc multa putere si energie. Aduna-te si vei gasi solutii, ai sa vezi!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Witchie spune:
Draga babei,
nu e sfarsitul lumii. Nu e ultimul barbat de pe pamant, nu e ultima casa din oras. Daca nu poti duce creditul, vinzi casa, ridici ipoteca de pe casa parintilor si te muti cu ei sau cu chirie. Uite, noi stam cu chirie, e greu dar nu imposibil.
Exista solutii. Acum esti foarte suparata dar nu trebui sa iti pui capat zilelor pentru ca un barbat nu apreciaza ce ii oferi. Va fi altul.
Aduna-te. Lasa copilasul cu mama ta cateva ore si incearca sa dormi sau sa te plimbi, trage aer in piept.
Apoi intoarce-te la cel mic, n-are nici o vina. Trebuie sa manance ceva, daca il intarci brusc si tu si el veti suferi. Hai, ca poti!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Elise spune:
Cum adica ai refuzat sa atingi copilul si sa-l alaptezi?!
Scuza-ma daca o sa fiu cam dura... dar... femeie, trezeste-te!!
Pentru simplul fapt ca ai nimerit un penis fara creier, ca numai asa ceva ar putea sa nu-si gindeasca actiunile, tu iti sacrifici bebelushul?!
Daca "tu nu-l atingi", cine il atinge?
Crezi ca se spala, se hraneste si se itnretine singur?!
Cine altcineva ar trebui sa-l ajute sa traieasca, acum, cind e prea mic si singur nu poate?!
Vezi ca pina iti plingi tu masculul, s-ar putea sa fie prea tirziu pentru pui.
Nu face ceva ce o sa regreti de-a lungul timpului mult mai mult decit faptu' ca s-a zburatacit barbatu-tau... daca tu crezi ca asta e ceva pentru care merita sa mori, inseamna ca n-ai aflat pina acum ce inseamna durere.
Te sfatuiesc sa iti revii la realitate, si repede, si nici sa nu afli!!
Da-le naibii de rate - exista 1001 de moduri de rezolvare amiabila. Iti faci refinantare, sau pur si simplu te duci la banca si discuti reesalonarea lor. Barbatu' oricum e obligat sa achite si el, indiferent in ce Congo fuge. Deci asta nu e nici pe departe un capat de lume.
Te poti muta cu bb la ai tai sau intr-un apt. cu chirie mai mica.
O poti ruga pe mama ta sa stea cu bb mai mult si sa iti iei un job part time.
Exista intotdeauna solutii, doar moartea e iremediabila, in rest totul se rezolva.
S-au rezolvat si situatii mai grave ca ale tale.
Il ai pe el, el te are pe tine - nu esti singura, n-ai sa mai fii niciodata, esti MAMA.
Si asta nu ti-o poate lua nimeni.
A disparut un barbat, in timp o sa apara unul mai bun.
Sint atitea femei care au trecut prin asta cu capul sus, tu de ce nu poti?!
Ieshi din adormirea asta si pune mina si hraneste-ti copilul!!!
Elise & BBLisa
auras_v spune:
copilul nu are nici o vina pt ca tatal lui este un iresponsabil ...puiul tau depinde acum numai de tine...iar solutii exista...pe sotul tau nu il poti tine cu forta linga tine si copil iar in cazul unui divort ,asa cum se impart bunurile , probabil se impart si datoriile ...intreaba si la legislative sau consulta un avocat...creditul pt ce la-ti facut , in ce a-ti investit acei bani , ma gindeam ca poti recupera acei bani...asa cum s-a mai spus , daca ai pe cineva apropiat care poate sta cu bb te poti intoarce la serviciu si te poti muta cu parintii...nu dispera , discuta cu cei apropiati ,parinti , prieteni sigur te vor sprijini ...
iubeste-ti copilul , el iti va da forta sa mergi mai departe...
Elise spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Usurel Elise!
am scris ceva jignitor?
Nu cred.
Era un apel sa iasa din apatia asta si sa nu-i faca rau lui bb.
Elise & BBLisa
larissa_79 spune:
Bebelushul e tot ce conteaza....el o sa iti zambeasca si te va iubi neconditionat toata viata!
Sunt sigura ca a fost un gest de disperare si acum esti cu pruncul in brate! Un bebe e comoara noastra si un tata nu va putea simti ce simtim noi niciodata...e ceva unic si incomparabil. Cred ca si reciproca e valabila...asa cum iti iubesti mama nu iti poti iubi tatal...sunt lucruri care nu se zic...sunt in legea nescrisa a naturiii!
Cand despre faptul ca te inseala....ce sa zic viata e neprevazuta..niciodata nu poti fi sigur de nimic! Doar de iubirea ta pentru copilul tau sa nu te indoiesti niciodata! Restul...e dust in the wind...care dintre noi are siguranta ca sotul ei nu o va insela vreodata? Niciuna. So?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)