Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 9
july_g spune:
Neata fetele! Cafeaua e gata, Eu is ametita si n-am chef sa plec la munca.
Vad ca in week-end au fost active numai Mire si cu Miki si mai ales ati fost tare nocturne. Nu stiu cum rezistati. Eu as dormi 24 din 24.
Sa veti o saptamana usoara, racusoare!
Va pup!
mikiriki spune:
neatza
July, multzam de cafea. se intelege de ce ai dormi 24h din 24h. sarcina usoara.pana cand mai lucrezi?
Mirela, cum ai dormit?
Raportez: pana joi o sa fiu activa. de vineri lucrez de la ora 5:30 si-o sa intru mai rar
O sapt. placuta
Miki
mikiriki spune:
Sunteti nerabdator sa incheiati o lucrare pe care ati inceput-o de mai mult timp. Nu va pripiti, daca nu vreti sa stricati ceva tocmai la final!
Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu. In atmosfera tensionata de azi, se poate ajunge usor la un scandal.
Daca sunteti invitat intr-o excursie, ar fi bine sa renuntati. Nu este o zi favorabila calatoriilor.
Nu-mi place horoscopul de azi ![]()
Miki
preda_vicky spune:
sa vad ce faceti!
Mirela, m-ai dat gata
. Si cel mai rau e ca sunt la servici si mi-e o foameeeee
!
Apropo de catei, a gasit si fi-miu al mare vineri seara un pui de maidanez (o ea de fapt
). Din pacate nu o putem tine in casa, dar fi-miu cu prietenul lui (si vecin cu noi) au bagat-o in masina, un jaf de Dacie, cu podeaua gaurita... mai fetelor, au grija de ea baietii, i-au pus o paturica veche, o hranesc, iar catica coboara prin gaura din podea si-si face treburile, se plimba si tot pe-acolo se urca in masina si se culca cand se satura de plimbare! M-a dat gata cu istetimea ei! Si are si o mutra simpatica, e bejulie cu guler alb, plastron tot alb, sosetute albe si inca un pic de alb in varful cozii! Dupa ce o sa mai creasca cred ca o sa ramana printre maidanezii mai batrani din spatele blocului, dar sigur va deveni un body-guard perfect pentru masina vecinului! Acum nu mai vrea vecinul sa-si dea masina la proiectul Rabla, ca ramane catica fara "acoperis"
.
Ma streseaza vremea asta
...
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Ce activitate aici !!!!
Eu acum 2 ore am aterizat de la serviciu. Mire, garda dureaza 1\24 de ore, iar dupa cele 24 de ore, intri dimineata la program normal. Adica am plecat ieri la 8.00 dimineata cand a inceput garda, pana azi la 8.00 cand s-a terminat garda, iar de la 8.00 program normal . Am colegi care au garzi si o zo dupa alta. E stupid.
Va doresc o seara buna. Eu ma duc sa ma odihnesc.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
july_g spune:
Neata fetele!Gata cafeaua!
Azi am o zi aglomerata, daca reusesc sa fac tot ce mi-am propus.
Noutatile mele sunt ca am fost la echograf si ca suntem siguri ca e fetita! Ne-a dat domn doftor si o poza cu confirmarea, dar zau ca nu inteleg unde vede el confirmarea! Cert e ca avem 1.300 kg. Eu am cascat ochii si gura si zic: mamaaaaaaaaaaa ce galiganca fac! Domn doftor a ras, ca cica nu, e in limite perfect normale!
Miki, mai merg la munca pana de ziua mea probabil, adica pe 2 iulie intru in concediu.
Vicki, sa va traiasca si catica! Sa fie sanatoasa si iubita! Sunt tare isteti! Eu ma topesc dupa cateii maidanezi care asteapta frumos la trecerea de pietoni sa treaca masinile!
Mire, ai reusit sa dormi?
Cristina, dar dupa atata munca, nu ai si liber?
Va pup si o zi usoara!
cookie spune:
Buna dimineata, o
doreste cineva?
Io am in continuare mult de munca, fata mi-e bolnava, nu mai scapam odata
Promit sa vin mai vesela data viitoare!
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Multumim de cafea! Matinale mai sunteti, fetelor!
Cookie,
si insanatosire grabnica puiutei!
July, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa! Pana la termen are tot timpul sa mai ia in greutate, asa ca nu intra in panica. Doar ca tu ar tb sa te odihnesti mai mult! Si intr-adevar, catica noastra e o simpatica si o desteapta! Ce "mama" modesta sunt!
Cris, ai reusit sa te odihnesti dupa garda? Ce nebunie, sa stai in continuare la program
!
Miki, asteptam horoscopul de azi
.
Mire, ai reusit sa dormi?
O zi frumoasa sa aveti!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata. m-am apucat de zugraveala....cu tata. si dupa cat am muncit aseara..am reusit sa adorm la ora 2 si la 6 m-am trezit. sunt capiata. nush ce oi face azi la munca.. nu ma simt nici prea bine. ieri am stat in curent si ma dor toate.
sper sa aveti o zi minunata si ne auzim later...
va pupic
MirelaV
pupicei pe burticei