Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiriki spune:
eu am bagat a doua tura de haine la spalat, am fost cu catzelul afara, ma uitam la pozele de acasa.....si...n-am somn nici eu
aaaaaa......am primit sms-uri de la prietene sa merg si eu la disco , dar n-am nici un chef sa ies.
Miki
MirelaV spune:
nici eu n-am avut chef de nimik azi. am fost pleostita toata ziua. acum mi-e somn dar nu pot sa dorm..insa cred ca ma duc in pat sa mai butonez telecomanda.
n-am mai fost la disco de..ani buni. n-ar strica. ![]()
somnic usor miki si ne auzim maine. parca nu l-as rata pe mos ene 
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
plec si eu in pat langa barbatzii mei
. bineinteles cu telecomanda in mana.
somn ushor.
Miki
mikiriki spune:

ce faceti? azi e randul meu sa intru in starile caracteristice racilor ( zodie care nu mi se potriveste....chiar deloc).
m-a cuprins un dor nebun de casa si nu stiu ce sa mai fac.
sunt prin zona
Miki
MirelaV spune:
o
????
m-am trezit pe la 9 si ceva dar am iar prb cu netul. de 3 zile am prb. asa mi s-a luat de ei..dar n-am alta varianta..decat...vestitul astral. ma cert cu ei de ieri ![]()
plec la masa la mama..revin..daca am cu ce ![]()
miki, barbatul mic il ai din romania sau era al sotului ?
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Mire, am scris in acelasi timp ![]()
barbatul mic era programat sa stea la noi cateva zile. era al unei prietene care trebuia sa mearga cu serviciul in Spania si m-a rugat sa-l iau la noi vreo 3-5 zile. ne-am atasat foarte mult de el si de atunci a ramas la noi ( de 2 ani e la noi). a avut o viata tare grea , statea 15-16 ore singur acasa, mergea afara doar cand aveau stapanii chef
si n-a cunoscut nici un catzel, ce sa mai zic de faptul ca n-a fost in viatza lui la medic si a mai avut un accident de mashina, iar acum stam ca pe ace pana ne spune doctora daca are tumora sau nu.are foarte multi prieteni si o prietena
. ne iubeste tare mult si nici nu mai vrea sa-i vada pe vechii stapani, are o frica in el, de fiecare data cand ne intalnim cu ei ii vine s-o ia la fuga.
Nasol problema asta cu netul.
Multam de cafea
Miki
MirelaV spune:
miki, ce frumos ai vb de el ![]()
dar tu de cat timp esti acolo? adika de cand locuiesti in DE
e scumpic foc kupilul vostru adoptiv si ma bucur k in sfarsit are o familie care sa il iubeasca si rasfete. merg pe ideea k decat sa iei un animal sa-l chinui, sa-l tii inchis in casa..si altele..mai bine nu-l mai iei. in fine..fiecare face ce-l duce capu'
EDIT: despre starea ta...sper sa-ti revii. eu inca nu-s vindecata complet. s-a instalat de 2 zile la mine. dar vineri am fost RAU RAU. incep sa imi revin ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
eu sunt din 2003 aici ( la inceput plecam des acasa, cam o data la 2 luni pt. ca nu rezistam mult aici). din 2004 n-am mai fost acasa pana vara trecuta ( am stat 10-12 zile, nici nu mai stiu exact). mi-e ciuda ca uit sa vorbesc romaneste cu prietenele romance. vorbim amestecat-2 cuvinte romaneste si 10 germana.
eu iubesc foarte mult catzeii. am si acasa 2 printzese Tony si Elsa.
ai dreptate , mai bine nu-ti iei animal in casa daca nu ai timp de el.
mai tarziu ma intalnesc cu o prietena la cafea si-o sa ies din starea asta. ahhh.... mi-am sunat sheful ( ala de care se vorbea ca as avea o legatura cu el) si mi-am schimbat tura de maine si marti, adica merg de la ora 14 in loc de 5:30. sper sa nu se razgandeasca si sa ma sune mai tarziu sa-mi spuna ca trebuie sa merg dimineata c-apoi il
.
Miki