Richard Gere si sarutul buclucas
sau mai bine zis un sarut pe obraji = inchisoare ?
Un tribunal din nordul Indiei a emis, ieri, un mandat de arestare pe numele actorilor Richard Gere si Shilpa Shetty, care au starnit proteste dupa ce s-au sarutat pe obraji la un eveniment din cadrul unei campanii anti-SIDA organizat in aceasta tara. Tribunalul din orasul Jaipur a decis sa emita mandate de arestare pe numele celor doua vedete, dupa ce un cetatean, Poonam Chand Bhandari, a depus o plangere potrivit careia starul hollywoodian Richard Gere si starul bollywoodian Shilpa Shetty "au avut un comportament obscen in public". Controversatul incident a avut loc pe 15 aprilie, la New Delhi, la un eveniment pentru promovarea sexului ...
Un tribunal din nordul Indiei a emis, ieri, un mandat de arestare pe numele actorilor Richard Gere si Shilpa Shetty, care au starnit proteste dupa ce s-au sarutat pe obraji la un eveniment din cadrul unei campanii anti-SIDA organizat in aceasta tara.
Tribunalul din orasul Jaipur a decis sa emita mandate de arestare pe numele celor doua vedete, dupa ce un cetatean, Poonam Chand Bhandari, a depus o plangere potrivit careia starul hollywoodian Richard Gere si starul bollywoodian Shilpa Shetty "au avut un comportament obscen in public". Controversatul incident a avut loc pe 15 aprilie, la New Delhi, la un eveniment pentru promovarea sexului protejat, din cadrul unei campanii anti-SIDA. Starul din "Pretty Woman" s-a alaturat actritei Shilpa Shetty, castigatoarea de anul acesta a emisiunii "Big Brother" din Marea Britanie, in cadrul unei campanii pentru promovarea sexului protejat printre soferii de tiruri din India, tara cu cel mai mare numar de persoane seropozitive. Actorul, in varsta de 58 de ani, a vorbit despre sexul protejat, dupa care a sarutat-o de mai multe ori pe Shetty pe obraji si pe o mana. In ziua urmatoare, grupuri de nationalisti hindusi conservatori si de musulmani au protestat, strigand lozinci impotriva lui Gere si a lui Shetty si arzand fotografii ale starurilor. Protestatarii au declarat ca saruturile pe care Gere i le-a dat actritei incalca regulile culturii indiene. Shetty i-a luat apararea lui Gere, fiind de parere ca posturile de televiziune au ajutat la exacerbarea importantei acestui incident si l-a laudat pe starul din "Pretty Woman" pentru implicarea sa in campania anti-SIDA.
Publicatiile indiene au citat un oficial din politia indiana care a indicat ca Gere si Shetty ar putea petrece pana la sase ani in inchisoare daca sunt gasiti vinovati. Purtatorul de cuvant al starului indian a catalogat aceste comentarii drept "frivole". (D.M.)
http://www.memo.ro/news/mandat-de-arestare-pentru-richard-gere,22654.html
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Raspunsuri
Letitia1 spune:
Cind te duci intr-o tara straina esti obligat sa respecti legile (sau religia)tarii respective. El nu a stiut ca asa ceva nu este permis in public, dar nu are nici o scuza, ar fi trebuit sa stie. Bietul de el si-a cerut mii de scuze dupa "incident", dar prea tirziu. "Raul" a fost facut.
Gabitza1977 spune:
Mi se pare absolut exagerat sa se spuna ca nu a avut nici o scuza, ca ar fi trebuit sa stie... sa fim seriosi, nu ai cum sa cunosti toate obiceiurile dintr-o tara sau alta... Iar faptul ca si-a cerut scuze mie personal mi se pare mai mult decat suficient!
Luna75 spune:
Eu zic ca scuzele ar fi trebuit sa fie suficiente,un proces mi se pare ridicol
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
daniella4 spune:
Am inteles ca deja si-a cerut scuze, am auzit pe la niste stiri.
Oricum un proces ar fi absurd.
herra spune:
eu am vazut sarutul la tv; nu mi-a placut...prea senzual...sau nu, prea lasciv...
(sau poate sunt usor nebuna!)
am crezut initial ca s-a ofensat sotia lui Richard Gere...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
viorela hoff spune:
eu am vazut scena sarutului, mi s-a parut ca tipa batea in retragere iar el cam insistent.
adica el se tot intindea dupa ea, si tipa cu un zambet parca incerca sa salveze aparentele. pana la urma el a "insfacat-o" si a sarutat-o!
RG mi s-a parut chiar lbidinos la faza asta!
V
viorela hoff spune:
uitati scena
http://www.youtube.com/watch?v=pt23lqF-nM8
totusi parca el e prea insistent, nu?
Vio
hannen spune:
si eu am vazut scena la tv,intr-adevar a fost prea insistent ,lipsit de bun simt as zice.
Mi s-a parut ca tipa s-a ferit cit a putut,a incercat sa salveze "aparentele".Nici sa nu-l ofenseze pe el si nici publicul,dar nu prea a reusit,nici nu avea cum ca o insfacase bine
Edit: am mai urmarit faza o data,nu mai stiu daca s-a ferit sau nu
Oricum,nu a fost prea frumos din partea lui,a fost prea insistent.
aissa spune:
HAi mai, da, e deplasata scena pentru ce e permis acolo (din cate inteleg de la voi), dar ea stie engleza, putea sa i-o reteze in scurt, ca nu se ofensa ala, ii spunea la ureche ceva rapid, nu e voie, nu ai voie....nu stiu.
Asta ca sa nu zic ca puteau vorbi inainte de scena, sa se intlaneasca, nu se fa cun fel de repetitii ceva, nu stabilesc un fel de scenariu al intalnirii? Plus ca din public aud numai ovatii, ea pare destul de incantata...
Poze
dicirstea spune:
Nu stiu daca stiti. dar Gere este budist, so... ar fi trebuit sa stie cate ceva despre obiceiurile zonei; + insistenta lui (fata se tot dadea in spate si el se tot intindea dupa ea) a fost penibila..eu am zis ca era baut sau drogat.