FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturoooooooo.. am ajuns acasa nu am poze, totul e ok. Titicuti s-au asezat asa:
Titi de la Parter, e pozitionat chiar sub linia bikinilor. Are 3.2 cm si DPN.. 16.12.2007, cu activitate cardiaca!
Titi de la Etaj, e pozitionat peste linia bikinilor, Are 3.57 cm, DPN 10.12.2007 cu inimioara batatnd

E normal sa fie diferente intre ei!
Maine ma tund scurt de tot!
va pupam pe toate

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma bucurrrrrrrr..pup pe toti trei..da poze cu ea tunsa imi arati????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

maine seara o sa fiu ca un pustan, dar numai pot ...mi-e cald cu el asa lung

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Deci sunt bine Titishorii?Nu-i asa mamico(pussi)?
Dar ce-ti venii cu tunsoarea,e cald rau acolo la Timisoara?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor !

Daria in sf am rezultatul de al prolactina, care e super scazuta, adica 19 iar normalul se incadreaza intre 127-637 de fapt m-i s-a spus de endocrinoloaga ca m-i pe baza de stres, dar cind dr-ta din Szeged mi-a zis ca trebuie scazuta eu am inceput cu aceas doza pe care l-am avut si cim imi era triplu fata de normal. Dar in fine e bien ca asczut ca de urcat tot va urca, e ceva normal la mine Acu' is curioasa de imi vine cm normal, deja is in z28 si nimic. Ramine semnul ?.
Coenelianeli duap ce am vazut rezultatul nimi cnu era in fata mea decit un 0 mare dar gindindu-am mai cu minte am zis ca totusi e bine ca am ajuns de la 3.4 al 7.8 mil/ml, iar mobilitatea cum ai zis si tu al Icsi nu e nevoi. Mai am o saptamina apoi om vedea.
Scamy bine ai venit la si am bucur ca mai este cineva din cluj. Eu priam data i-amscris mail lui dr Zadori cu tot istoricul nostru (eu si sotu) l acare el mi-a raspuns in aceeasi zi cu ce analize trebuie sa fac si cam la ce sa ne asteptam adica Fiv + icsi. Dar el fiind foarte aglomerat ei eu dat fiind ca vb limba maghiara m-am decis sa sun si sa imi fac programare la DR-ta Krisan. Deci eu in final is la ea si nu la Zadori.
Voi ce problem aaveti? La ce medic sunteti?
Pussi, Liana, Andicu, Tuculucu, Kla, fara nici o exceptie
Gabita, Ioana

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

cenusareasasunt ff bine si m-am mai linistit si eu

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!
o zi minunataaa...legaturilorrr pe freza

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

ce treaba aveti voi cu freza mea... numai pot de cald(ma trezesc noaptea toata uda pe cap si gat), nu mai am nervi de intins..si stau cu el numai in coada, a inceput sa cada..si cand vin Titici or sa ma traga de cap Plus ca tati ma vrea cu freza scurta...V-am lamurit??

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zori, of,of..
Magduta, imi pare rau ca "gigeii" sunt lenesi. Si la noi tot ei sunt problema . Sotul a fost la prof.dr. urolog Coman. I-a dat sa ia tian li o solutie chinezeasca, un fel de afrodisiac , care nu a crescut nr. dar se pare ca i-a agitata un picut. Nu stiu unde a facut analiza sotul tau, dar la cabinetul acestui dr. se face analiza f. amanuntita. Eu zic ca merita sa incerce, mai ales ca pana la proba cea mare mai are un pic. Si prin ICSI trebuie sa fie vioi caci altfel nu isi fac treaba bine in ovocit si nu-l fecundeaza pe acesta. Biologul de la Cj ne zicea ca mai bine mai putin dar sa fie mai agili. Oricum dr. de la Szeged iti va zice mai multe.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland nu stiu ce sa zic ca dintr-o data nu si mai mobili E cu semnul intrebarii pt mine. Si noi am fost la Coman, ei am dat de dr Crisan, mina lui dreapta )Coman fiind plecat) si nea zis ca nu ar fi nimic ecografic apoi sa facem ceva hormonale din care a iesit ca are probleme cu tiroida si cu prolactina. APoi am ajuns sa facem si al lab lui Coman spermogram la dr Grodan(eu lucrez cu fiului lui in clinica) si ceva nu m-i s-a parut in regula cu analiza aceea amanuntita : mobilitatea tot proasta era dar avea 12milioane dintr-o data ceea ce m-i s-a parut foarte mare. In schimb de cite ori am facut al Rombel a iesit asemanator, de asemenea si la Gien 1. Nu stiu ce sa zic. Sa stii ca ma ingrijoreaza si pe mine motilitatea asta de zero chiar daca facem Icsi. Dumnezeu stie, suntem in mina lui. undeva trebuie sa ma si resemnez ca de nu o iau razna, citeodata simpt ca nu mai pot ca nu se mai termina cu vestile proaste.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput