Este indicat ca tatal sa asocieze mama+copilul?
Raspunsuri - Pagina 2
flaviutza spune:
pai te vede doi intr-unu (mama si sotie) .ceea ce si esti. plus fetita,ca i se adreseaza si ei..
e frumos zic eu, si nu are treaba cu..dormitorul.
pai ti-ar conveni daca ar intreba doar "ce afce bebelusa mea" .
ma intreb cum procedeaza tatii de baieti..
mamicile de baiatei spun "baietii lu' mami" ?
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Elise spune:
si noi tot "fetele lui" sintem, sau "papusile lui" cind e in toane bune.
Mie imi place expresia, pentru ca imi creaza o impresie de "complot" cu fie-mea.... Imi place sa ma asocieze cu ea.
Elise & BBLisa
Crishtinutza spune:
Buna,
Va multumesc inca o data tuturor, mi-au prins bine raspunsurile voastre.
M-am lamurit ca nu e contraindicat, ba dincontra... si ma simt tare bine.
pitzinuca si nu numai, chiar nu e vorba de gelozie.
Intr-adevar intrebarea mea venea din dorinta de a pastra relatia cu partenerul si de a nu deveni doar "parinti".
Tocmai fiindca suntem proaspeti parinti probabil ca avem destule de invatat si cu privire la acest aspect. Chiar mi s-ar parea interesanta si utila o discutie despre ce considerati voi a fi bine sau mai putin bine...
Pana la urma... consider ca si asta este o cheie a succesului pentru a avea o familie fericita si completa pana la adaaaanci batraneti.
Marius, daca am inteles eu bine, in opinia ta nu exista la modul general "bine sau rau" in raport cu familia. Asadar, ar trebui sa ne cream propriile noastre reguli.. Atunci, cum sa fac sa nu descopar poate prea tarziu daca una din aceste reguli nu a fost cea mai potrivita?
Multumesc,
Cristina
anya spune:
Si eu vorbesc de baietii mei! Dar nu m-am gandit ca ar fi 3 in 1.
Cat despre adresarea cu mami si tati... Noi ne mai zicem uneori asa cand e vorba strict de copii. De obicei ne adresam cu numele si de vre-o doua saptamani, baiatul cel mare -4 ani- ne zice si el tot pe nume. Educatoarea l-a auzit si l-a intrebat de ce nu zice mami ci Alina. Replica lui a fost: Asa o cheama pe mami!