Transport in Londra

Transport in Londra | Autor: mali

Link direct la acest mesaj

Sambata asta plec la Londra pentru 4 zile. Voi ajunge seara (dupa ora 22) pe Heathrow - T2 - si trebuie sa ajung in Albany Street, Regents Park,NW1 3UP (aci e hotelu´). Pana reusesc sa descifrez (daca reusesc vreodata) misterul transportului public din Londra poate poate cineva sa ma lumineze cum si in ce fel sa fac sa ajung mai repede la hotel. M-am tot uitat in pagina lor de transporturi si imi pare prea complicat, ori io nu am mintea limpede la ora asta, ori sunt grea de cap ori chiar e complicat. Ahh..si chestia aia Londonpass merge la orice tip de transport.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si pe mine ma intereseaza cum ajung cel mai repede de la aeroportul Heathrow in centru, am vreo 8 ore intre avioane si as vrea sa colindam putin.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu e deloc greu, la Heathrow este metrou, linia Piccadilly care duce direct in centru, la Holborn. Dureaza cam 1h Heathrow-Holborn.

Pt Regents Park, iei asadar metroul pana in Piccadilly Circus (cu 2 statii inainte de Holborn e) si acolo schimbi, iei linia maro, Bakerloo Line, pt 2 statii. Prima e Oxford Circus, a doua Regents Park.

Harta metroului e aici, o vei gasi la orice statie de metrou gratis.
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/colourmap.pdf

Calatorie frumoasa!

p.s. London Pass with Travel
If you have opted for public transport to be included with your London Pass, your travelcard will be stamped with the start and end date that you specify at purchase.

You can use your travelcard to catch the London Underground from Heathrow Airport into central London, but only if you opt to have your London Pass with travel delivered to your home prior to your trip. If you are collecting your pass in London you must purchase a separate London Underground fare to get from Heathrow into central London.
http://www.londonpass.com/howitworks.asp?WT.svl=topnav

--------------------

Andra

Mergi la inceput