asigurare de sanatate privata?

asigurare de sanatate privata? | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

Exista in Ro asa ceva?As vrea sa-i fac mamei mele asa ceva dar habar nu am daca exista...si care sunt seriosi!?
Aveti asa ceva?Sunteti multumite/multumiti?

Ce ma determinat sa-i fac?Am vazut ce s-a intamplat cu tata si la cati medici si prin ce spitale si cati bani a trebuit sa dea spaga ca sa fie mai bine tratat(si tot nu a fost...) ,atunci mi-am zis ca nu vreau sa se intample si cu mama asa!Mama este o fire mai moale si prefera sa stea bolnava decat sa mearga la dr.si sa fie pusa in situatii care mai de care mai jenante si cum doar ea mi-a mai ramas,vreau sa fac ceva in sensul asta...

Multumesc inca odata mult-mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Livia, exista si in Romania. Intra pe site-urile de la Medicover, Medsana, CMU (Centrul Medical Unirea) si vezi (si mai sunt si altele). Pentru o suma lunara sunt asigurate niste servicii, in functie de abonamentul ales. Eu am unul pentru toata familia la Medicover. Nu am ajuns decat cu copilul acolo si e OK. Oricum, e mult, mult mai bine decat in sectorul de stat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Am o cunostinta care se ocupa de asigurari la Interamerican, serviciile medicale sunt asigurate de spitalul Euroclinic: http://www.spitaluleuroclinic.ro/ . Daca vrei amanunte suna la 0744355045, 0348428010 Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

Si ing ofera diverse asigurari, si chiar foarte avantajoase.

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cl, poti sa ne spui cat costa o asigurare pentru toata familia la Medicover?

quote:
Originally posted by cl

Livia, exista si in Romania. Intra pe site-urile de la Medicover, Medsana, CMU (Centrul Medical Unirea) si vezi (si mai sunt si altele). Pentru o suma lunara sunt asigurate niste servicii, in functie de abonamentul ales. Eu am unul pentru toata familia la Medicover. Nu am ajuns decat cu copilul acolo si e OK. Oricum, e mult, mult mai bine decat in sectorul de stat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Livia, chiar am vazut zilele astea un reportaj la Tv si spuneau ca foarte multi romani si-au facut asigurari private de sanatate si au spus un pret informativ intre 20-80 euro/ luna(nu stiu daca acest pret este pentru o persoana sau familie?)insa spuneau cei care au apelat la acest seviciu ca sunt foarte multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de cand am descoperit euroclinic, avem asigurare la interamerican si cred ca e cea mai buna alegere pe care o puteam face

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Noi avem abonamente la www.sos-medical.net/sos-group/en/" target="_blank">S.O.S. si, pana acum, suntem multumiti. Salvarea este promta, bine dotata, la clinica esti tratat civilizat, au aparatura buna... este oricum, numai ca in sistemul sanitar de stat nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e diferenta ca de la cer la pamant intre stat si particular.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

multumesc mult de tot pt.raspunsuri!

acum sunt in ceata ,ce firma sa aleg...?

pup

Mergi la inceput