asigurare de sanatate privata?
Exista in Ro asa ceva?As vrea sa-i fac mamei mele asa ceva dar habar nu am daca exista...si care sunt seriosi!?
Aveti asa ceva?Sunteti multumite/multumiti?
Ce ma determinat sa-i fac?Am vazut ce s-a intamplat cu tata si la cati medici si prin ce spitale si cati bani a trebuit sa dea spaga ca sa fie mai bine tratat(si tot nu a fost...) ,atunci mi-am zis ca nu vreau sa se intample si cu mama asa!Mama este o fire mai moale si prefera sa stea bolnava decat sa mearga la dr.si sa fie pusa in situatii care mai de care mai jenante si cum doar ea mi-a mai ramas,vreau sa fac ceva in sensul asta...
Multumesc inca odata mult-mult!
Raspunsuri
cl spune:
Livia, exista si in Romania. Intra pe site-urile de la Medicover, Medsana, CMU (Centrul Medical Unirea) si vezi (si mai sunt si altele). Pentru o suma lunara sunt asigurate niste servicii, in functie de abonamentul ales. Eu am unul pentru toata familia la Medicover. Nu am ajuns decat cu copilul acolo si e OK. Oricum, e mult, mult mai bine decat in sectorul de stat!
rcamelia spune:
Am o cunostinta care se ocupa de asigurari la Interamerican, serviciile medicale sunt asigurate de spitalul Euroclinic: http://www.spitaluleuroclinic.ro/ . Daca vrei amanunte suna la 0744355045, 0348428010 Cornelia
Apanda spune:
Si ing ofera diverse asigurari, si chiar foarte avantajoase.
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
Christel spune:
Cl, poti sa ne spui cat costa o asigurare pentru toata familia la Medicover?
quote:
Originally posted by cl
Livia, exista si in Romania. Intra pe site-urile de la Medicover, Medsana, CMU (Centrul Medical Unirea) si vezi (si mai sunt si altele). Pentru o suma lunara sunt asigurate niste servicii, in functie de abonamentul ales. Eu am unul pentru toata familia la Medicover. Nu am ajuns decat cu copilul acolo si e OK. Oricum, e mult, mult mai bine decat in sectorul de stat!
Christel spune:
Livia, chiar am vazut zilele astea un reportaj la Tv si spuneau ca foarte multi romani si-au facut asigurari private de sanatate si au spus un pret informativ intre 20-80 euro/ luna(nu stiu daca acest pret este pentru o persoana sau familie?)insa spuneau cei care au apelat la acest seviciu ca sunt foarte multumiti.
doradora spune:
de cand am descoperit euroclinic, avem asigurare la interamerican si cred ca e cea mai buna alegere pe care o puteam face
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
pepenash spune:
Noi avem abonamente la www.sos-medical.net/sos-group/en/" target="_blank">S.O.S. si, pana acum, suntem multumiti. Salvarea este promta, bine dotata, la clinica esti tratat civilizat, au aparatura buna... este oricum, numai ca in sistemul sanitar de stat nu!
doradora spune:
e diferenta ca de la cer la pamant intre stat si particular.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri