TOP AGENTII TURISM
Raspunsuri - Pagina 16
G_Cristina spune:
Noi am folosit Eximtur-ul atunci cand am plecat in luna de miere in Mexic (in anul 2008) - sunt operatori pentru TUI, agentia germana. Am fost foarte multumiti de servicii, iar pretul a fost exact ca cel de pe site-ul oficial TUI, fara alte adaosuri (asa cum s-a intamplat cu oferta celor de la Paralela 45 de exemplu).
Anul acesta pentru a o avem pe Mariuca am hotarat sa mergem in Antalya. Dupa documentari indelungate si oferte analizate, ne-am decis pentru Rezeda, au avut oferta cea mai buna pentru hotelul ales de noi. Sambata vom merge sa dam avansul.
tatiana78 spune:
Sunt di brasov si vrau sa fac rezervare pri s&s travel ptr Bulgaria,aici am gasit cele mai mici preturi la grand hotel varna.A mai fost cineva prin aceasta agentie cu rezervari doar pe internet?
madairina spune:
O bila neagra EUROPA TRAVEL. Am cumparat un sejur in creta de la ei cu taromul. In urma cu 3 sap. ne-au anuntat ca s-a anulat cursa Tarom si ca sa mergem cu alta care avea orele de zbor total nepotrivite (pierdeam 2 zile). Am sunat la tarom si mi s-a spus ca nu s-a anulat nici-o cursa. Probabil nu se umpluse avionul la cealalta companie si s-au gandit sa ne mute pe noi ca noi o sa inghitim minciuna lor. Frumos a fost ca mai mergeam cu o familie care nu a fost anuntata de anularea cursei. Probabil pentru ei taromul zbura. Drept urmare am anulat biletele si ne-am luat banii inapoi.
maminuta spune:
Nota 20 pentru AGENTIA MAREEA.Plecam cu ea de citiva ani.Plata online,voucher pe mail,prompti la orice informatie,preturi mai mici decit la receptia hotelului in marea majoritate a situatiilor.Am fost cu ei atit intern,cit si extern.In septembrie vom merge la Belek Turcia tot cu ei.
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta [...]preturi mai mici decit la receptia hotelului in marea majoritate a situatiilor.Am fost cu ei atit intern,cit si extern.[...] Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
orice agentie ok (fiecare padure cu uscaciunile ei - deci...) are preturile mai mici decat la receptie.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
roxana c. spune:
Bila neagra- GIRAMONDO din Iasi.
Sejur din 1 iulie la Marina Palace din Duni, cu rezervare din februarie, achitat in aprilie si anulat pe 29 iunie ( cu 2 zile inainte). Si ceeace m-a enervat cel mai rau, patronul are impresia ca toti sunt prosti, el e singurul destept pe lumea asta.
Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti agentii romanesti care lucreaza cu turoperatori mari gen :Neckerman, Tui...etc.
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti agentii romanesti care lucreaza cu turoperatori mari gen :Neckerman, Tui...etc. Roxana |
Mara Travel si Exim tour pt TUI
IDM Tour pt DER TOUR, tot o agentie germana f buna
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
roxana c. spune:
Multumesc, Theo, cei de la Eximtur mi-au facut oferta la Duni prin Dertur care mi s-a parut cam piperata . Oare isi mai pun si ei adaus sau asa scump vand aia?