Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by lucialu

Zeno tu vad ca idem ca Iyoana.Si incognito...hmmmmm

Lucialu, da
Amely, sa iti traiasca frumusetea de baietel. Marina, multumim pentru poze. Sunt superbe. Pupici Emmei.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lucialu , multumesc , mai am inca o saptamana de servici, credeati voi ca scapati asa repede de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

valoarea bhcg = 1,00 mUI/ml azi in ziua a 12-a...la valori de referinta intre 0-5.Dr Matei mi-a zis ca valoarea e mica dar pt ca nu e 0,sa continui tratamentul cu utrogestan si sa repet testul peste 2 zile....asta este, sunt in ceata totala....
Multumesc celor care sunteti alaturi de mine si fie voia lui DD!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Kora, cu Doamne-Doamne inainte, ma voi ruga pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Rezultatul meu este sub 1. Cu toate acestea, dr. Matei mi-a zis sa continui tratamentul pana miercuri, si sa incerc un test din urina. Nu-mi fac nici o speranta, e un mod de a prelungi agonia, dar o s-o fac si pe-asta. Multumesc pentru sustinere!
Eu voi mai intra dupa ce voi strange cioburile de pe jos, ma voi remonta si voi lua o decizie pentru viitor.
Amely, sa-ti traiasca frumosul David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Doamne Ajuta!!! Poate peste doua zile vei primi o veste buna! Trebuie sa speri pana la capat!!
Madlen: Imi pare rau! Stiu ca e fff greu......dar sa nu uiti ca suntem alaturi de tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Kora,CURAJ PESTE DOUA ZILE VA FII BINE
Madlen,FII TARE ,INCEARCA SA MAI SPERI

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna!

Kora sa ai mult noroc si credinta
Madlen, imi pare rau. Nu iti pierde credinta...DD are grija de tine!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

pentru NOI toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Buna seara dragelor!
Amely, sa-ti traiasca splendoarea de baietel, Marina, multumim ca ne-ai clatit si noua ochiu!!
Kora, tinem pumnii in continuare, Madlen, fruntea sus si optimism.
Am vorbit azi cu o prietena de la vreo 600 km care a adus pe lume un baietel prin cezariana, si care se jura acu ceva timp ca nu mai face alt bebeu, dar azi cand m-a sunat a zis ca ar mai face vreo 5, doar pentru senzatia pe care a avut-o cand l-a tinut in brate!!!
Io maine seara merg la Iosup, nu mai am rabdare, sper sa stea si bebeu meu ca lumea sa vedem si noi ce are ascuns acolo jos!!!
Va pup si va urmaresc in continuare,
Mamitzud2, 13+

Mergi la inceput